האם מתאים להצטרף???

ravit222333

New member
האם מתאים להצטרף???

לא כותבת תזה או דוקטורט. נשארו לי מספר עבודות כדי לסיים תואר שני. מרגישה שאני נחנקת לגמרי מהישיבה הזאת בחג, בבדידות עם החומרים, בניסיון להתקדם. כל קטע של כתיבה לוקח מאה שנה. לא מאוד מעניין. בקיצור ממש מרחמת על עצמי. האם הפורום הנ"ל מתאים לשיתוף בקשיים בכתיבת עבודות? חג-שמח, רוית

שלום רוית

עקרונית, הפורום לא מיועד לסיוע בכתיבת עבודות באופן כללי. אבל - מכיון שהוא פורום שבו כולנו היינו בשלב הכתיבה של עבודות לתואר שני, יש כאן ידע בתחומים שונוים לאנשים שונים. כך שאם את רוהצה להעלות סוגיות ענייניות, של תוכן - את מוזמנת מאוד תמצאי כאן אוזניים קשובות וידיים מלאות תשובות.. אנחנו מעדיפים לא להתעסק כאן בשאלות טכניות כמו איך כותבים /משיגים ביבליוגרפיה, מה המבנ ה של העבודה, מה סדר הסעיפים בעבודה וכדו'.

מממאיה35

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

להבנתי, הפורום הזה מתאים לשתף בקשיים ובתסכולים לכתיבת עבודות. כולנו ביחד באותה סירה
אז יאללה לשפוך, לשפוך

ravit222333

New member
המון תודה מממאיה

והרי השיתוף: אחרי אותו יום שלא היה פשוט, דיברתי עם חברה, והיא איכשהו לא בכוונה הזכירה לי שחשיבה חיובית עוזרת לי. מאותו רגע התחלתי לעבוד על המחשבות שלי, ולהצהיר כל-מיני משפטים כגון: אני נהנית ללמוד, זה הולך לי בקלות וכו', ומאז זה הולך הרבה, אבל הרבה יותר טוב, ואכן התקדמתי בכתיבה. הגעתי כבר בערך לחצי העבודה, ומה שמדהים, שאני כבר מדברת עם חברים על נושא העבודה עצמה, מוצאת את עצמי קוראת לי חומר ואפילו מעניין לי. זהו... זאת העזרה העצמית שלי. אשמח לשמוע גם עליך, רוית

למעלה