האם מתאים לי ספינינג? ספינינג בירושלים?

• פותח הנושא ab85
  • פורסם בתאריך

ab85

New member
האם מתאים לי ספינינג? ספינינג בירושלים?

שלום רב. אני בחור בן 25. השמנתי ואינני בכושר בכלל. גופי חלש. גדלה לי כרס ואני לא יכול לסבול את זה. יש לי בעיה בקרסול כך שאינני יכול כל כך לרוץ. . חשבתי על הספינינג ככלי להורדת המשקל בצורה המהירה ביותר. רציתי לשאול אתכם האם הספינינג יכול להתאים למישהו שמצב הכושר שלו נמוך ביותר? כמה פעמים שבוע ולכמה זמן כל פעם צריך להתעמל על מנת להוריד במשקל? האם בכל חדר כושר יש אופני כושר או שמישהו יכול להמליץ לי על חדרי כושר עם אופניים בירושלים? בתודה אבישי

Tami661

New member
הספינינג בהחלט מתאים גם למי שהכושר שלו נמוך

ביותר. היתרון בספינינג הוא האפשרות להתאים את רמת העצימות של הפעילות ולהעלות את הכושר בהדרגתיות (ובהנאה...). כמה פעמים בשבוע? כשהמטרה היא שריפת קלוריות וירידה במשקל - ההמלצה היא 3 עד 4 פעמים בשבוע (כמובן ששום פעילות לא תהיה אפקטיבית בלי שילוב ההיבט התזונתי) יש הבדל בין אופני כושר לאימון ספינינג - התחלת את שאלתך על ספינינג וסיימת עם בקשת המלצה על חדר כושר עם אופני כושר, אני מניחה שהתכוונת לחדר כושר המפעיל חוג ספינינג... מתוך מאמרי הפורום, קבל קישור לרשימת המכונים באזור ירושלים המפעילים חוג ספינינג ובנוסף, ביום רביעי הבא , ה-26/5 משעה 18:00 עד שעה 22:00, מתקיים אצלכם בירושלים מרתון עם מגוון מדריכים מקומיים שישמחו כל אחד בפני עצמו לתת לך פרטים (וסביר להניח גם הזמנה פתוחה) על המכונים שם הם מעבירים אימונים. תוכל להתרשם מהמדריכים ולהחליט עם מי מהם להתחיל את דרכך. בהצלחה

למעלה