האם מתוכננת רכיבת ירח בסופ"ש?
ג גדי אלוני New member 11/6/03 #3 אני לא בעסק של ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif לרכב לאור הירח - פעם ניסיתי והרוח כל הזמן כיבתה לי את הנר . וחוץ מזה אני ישן בלילה כדי שישאר לי כח לרכב ביום - וביחוד השבוע אני מתכונן לתחרות בשבת .
אני לא בעסק של ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif לרכב לאור הירח - פעם ניסיתי והרוח כל הזמן כיבתה לי את הנר . וחוץ מזה אני ישן בלילה כדי שישאר לי כח לרכב ביום - וביחוד השבוע אני מתכונן לתחרות בשבת .
D dorone New member 11/6/03 #5 ירון - התשובה חיובית אם מעניין אותך מקרית חיים לכנרת ביום שישי בלילה, אתה מוזמן ליצור קשר 054861066
S sdanpo New member 12/6/03 #8 הסברים: ילד - הוא ממש קטן , זעירא קטינא , ינוקא. תקשר - אנא ממך , הרם את השח-רחוק והתקשר נא אלי. אלי - אלי. יש לי- הנני אוחז ב... הצעה - פרופוזיציה , הסכם עסקי בלתי-פורמלי. מטורפה - על גבול השיגיון. בלה בלה בלה בלה .... בלה בלה בלה....
הסברים: ילד - הוא ממש קטן , זעירא קטינא , ינוקא. תקשר - אנא ממך , הרם את השח-רחוק והתקשר נא אלי. אלי - אלי. יש לי- הנני אוחז ב... הצעה - פרופוזיציה , הסכם עסקי בלתי-פורמלי. מטורפה - על גבול השיגיון. בלה בלה בלה בלה .... בלה בלה בלה....
M maoz277 New member 12/6/03 #9 ליל ירח בדרך בורמה יש קבוצה ירושלמית שנקראת סהרורים. תבדוק אם הם מצרפים?
י ירון אורנשטיין New member 12/6/03 #10 איך אני יוצר איתם קשר? מי אלה הסהרורים? יש פלאפון? אתר אינטרנט? אנא עיזרו לי...