האם מתנדבים מקבלים יותר במענק שחרור ובפיקדון?

האם מתנדבים מקבלים יותר במענק שחרור ובפיקדון?

היי,
השתחררתי משירות חובה מלא כמתנדבת (הערכת לשנתיים), וקיבלתי מענק שיחרור גבוהה יותר ממה שחישבתי שאני אמורה לפי כל קומבינציה בערך...

אז, מתנדבים מקבלים יותר?

שאלה נוספת, בחצי משירותי הצבאי הייתי תומכת לחינה א+ ובחצי ג'ובניקית וקיבלתי תעודת שיחרור בצבע של ג'ובניקים.
יש לכם מושג למי אפשר לפנות בנושא?

לא מזלזלת בג'ובניקים אבל אם חצי מהשירות שלי תואם לתעודה בצבע אחר (עם הטבות אחרות) אני לא רואה סיבה לכך שזה לא יהיה כתוב בשום מקום! (גם לא כתוב בתעודת שחרור בדף שמקבלים, מה גם שבגלל שהתפקיד שלי בחלק מהשירות היה מסווג ובחלק השני לא תפקיד שמוגדר בצבא (משהו שביקשו ממני לפתוח) רשום לי במקצוע איזה שקר כלשהו...

המון תודה,
ענבר.

hillator

New member
תשובה

לא מקבלים יותר אולי החשיבו לך יותר זמן כתומכת לחימה? קיבלת יותר כסף עצה שלי לא להתלונן.
מממ לגבי התעודה תנסי לפנות למדור שחרורים בבקו"ם כי הם אלו שמנפיקים אותה

בהצלחה באזרחות הילה

:)

כן אה... טוב לפי החישובים שלי זה מעבר לחישוב של תומך לחימה.
אולי זה קשור לדרגת סיכון א+ או להכשרות וקורסים שעברתי מטעם הצבא...

בכל מקרה, היי! אחרי שנתיים מאבק בשביל להתנדב ושנתיים שירות זו פעם ראשונה שהצבא יצא מפגר לטובתי!!!!

השתחררתי בקריה.. אבל אנסה לפנות לשם באמת.

שאלות נוספות.
התנדבות למילואים- שוחררתי ממילואים כי לא היה תקן למילואים בתפקיד שלי ביחידה האחרונה בה שירתתי והיה לי כתוב פתור ממילואים בשל חוסר צורך או צמצום מערך המילואים או שקר כלשהו.
כנראה שמצאתי יחידה אחרת שצריכה את התפקיד שלי למילואים, תהליך ההתנדבות שלי למילואים הוא כמו של כל חייל שקיבל פטור כי לא היו צריכים אותו?

hillator

New member
תשובה

תבררי מול מדור שחרורים
ולגבי מילואים כן
המון בהצלחה

למעלה