האם נהיתי "שרלילה" בעל כורחי?

האם נהיתי "שרלילה" בעל כורחי?

ובכוונה אני מקצינה את הכינוי לשרלילה.. הנה אני קוראת את הכתבה הנ"ל עד כמה חשוב לעשות סקס ,לאיזה תחושה טובה הוא גורם, לצורך הטבעי שלו בחיינו ואיך בקיצור אורגזמה טובה ועצבנית עושה אותי מאושרת... אז התהיות הן כאלו: אני ללא בן זוג מזה זמן מה ואני מחפשת קשר רציני אז אנ יוצאת לדייטים וזה ובורחת מסטוצים כמו מאש כי לדעתיולדעת רבות מחברותיי -אם בכוונתי להכיר גבר רציני לא צריך למהר ולשכב על ה1/2- שעה הראשונה להכרותינו אלא לשבת ולהכיר את האדם שמולי ואז להתקרב פיסית (לא אמרתי שצריך לחכות מלאן ימים עד שזה יגיע אבל בכל זאת להשתדל לא לקפוץ מהר למיטה..) בכל אופן הדייטים לא עולים יפים , לרב אני נתקלת בסטוציונרים (וזכותם..) ואני מעונינת בקשר רציני.. ככה יוצא שיצאתי נגיד לאיזה 10 דייטים ואו שלא היו רצינים או שלא היתה משיכה בקיצור הפגישה לא צלחה,מבחינתי אז נותרתי ללא בן זוג , ומה לעשות אני כבר חרמנית אש ולבסוף אחרי כל "הלא" שלי לרב הבחורים אני נותרתי לבד ומתה למגע ולא רוצה לשכב עם כל 1 כי אני מפחדת להקשר רגשית,מפחדת להנטש,מפחדת לפתח ציפיות ומצד שני אני לבד ואני מתה ל...לסקס כן סקס .. סקס מלוכלך סקס סקס סקס - אמרתי זאת.. מה עליי לעשות? הנה כתבה שמראה לכם את חשיבות הסקס ומצד שני כולם מדברים על השמרנות הצבועה שבחורות לא צריכות לשכב על הפגישה הראשונה כי הבחור יחשוב שהן "זולות" ואני נענית לתכתיבים האלו ובנתיים נקרעת עם עצמי בין להיות שרלילה עם אורגזמות מטורפות ולחייך ולהרגיש "אשמה" כי זה קרה מהר מדיי או לחכות לאביר במע' יחסים רצינית (וזה לא תמיד בא מהר..) אז יש אופציה להתייבש איזה שנה בלי סקס אבל זה בסדר כי אני לא איזו שרלילה ששוכבת עם כל 1 - רק אחת שמחכה לאביר - איזו פאקינג הקרבה !!!!עדיף להיות שרלילה אורגזמתית מחייכת עם רגשות אשמה לא ? או להתייבש כי הנוטרמות מחנכות אותנו "לא לקפוץ מהר למיטה" ואז לא קופצות עם 1 ומתייבשות לעד..? אוףף איזו דילמה ?? ולהלן הכתבה על הסקססססס כמה שזה טוב גיליון פורבס האחרון הקדיש לנושא הסקס מאמר גדול שהוכתר בכותרת "האם סקס הכרחי" ואשר המסקנה הברורה והחד משמעית שלו הייתה שסקס על בסיס קבוע כדאי מאוד, שכן הוא תורם מאוד לבריאות, לשמחת החיים לאנרגיות החיוביות. כתב הפורבס, אלן פרנהם, בחן סדרה שלמה של מחקרים הבודקים את הקשר בין סקס לבין תחומים אחרים: 1. סקס וחוש הריח: אחרי סקס חל שיפור בחוש הריח בעקבות עליית הורמון הפרולקטין במוח. 2. סקס והלב שלנו: קיום יחסי מין לפחות 3 פעמים בשבוע מפחית בחצי את הסיכוי ללקות בהתקף לב או בשבץ. 3. סקס והירידה הנכספת במשקל: אם אתם לא עושים פעילות גופנית סדירה- לפחות עשו סקס שכן סקס בהחלט נחשב בראש וראשונה כפעילות גופנית נמרצת היכולה לשרוף עד 200 קלוריות- משהו השווה לרבע שעת ריצה. אם אכלתם במהלך השבוע 6 המבורגרים נניח, אתם יכולים "לשרוף" אותם באותו שבוע בדיוק, אם תקפידו לעשות סקס- 3 פעמים לפחות. 4. סקס והדיכאון: נשים שהשתתפו בסקס בלי שימוש בקונדום היו פחות מדוכאות מנשים שבני זוגן כן השתמשו בקונדום. הורומון הפרוסטוגלנדין הנמצא בזרע, נספג בגוף האישה, מווסת את ההורמונים הנשיים וגורם למצב רוח טוב יותר. 5. סקס: מעודד ייצור הורמונים אצל גברים ונשים המסייעים בשיכוך כאבים. 6. סקס: יותר סקס פחות הצטננויות. לאנשים העושים סקס פעמיים בשבוע רמות גבוהות יותר של המוגלובין איי הממריץ את המערכת החיסונית. במידה ומשהוא לידך מצונן הוא בטח לא עשה סקס זמן רב.

magenta73

New member
טוב

אני מודה מודה מודה לך על ההודעה. הנה משהו שכבר מזמן רציתי לצעוק בכל הפורומים האלה... סקס זה סקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיש התנייה חברתית שאומרת שאישה ששוכבת עם הרבה גברים היא שרמוטה, זה שיש התניה חברתית שצריך לשכב רק עם מי שאת אוהבת, זה שיש התניה חברתית שסקס הוא צורת התבטאות של אהבה. זה פאקינג בולשיט אחד גדול שמוכתב ע"י הכלכלה (רכוש) וע"י הכנסייה הקטולית. וזה בעיה. הרי ידוע, מחקרית, שכאשר נמצאים בזוגיות, לרוב האישה תרצה יותר סקס מאשר הגבר. אבל כסינגלס, גבר ירצה יותר סקס מאישה? לא!לא!לא!!!! סקס זה דבר טיבעי, פיזי, כייפי ומשכר. כל מה שעושה סרטים זה רק המשמעויות שאנחנו, במוח שלנו, נותנים לו, שלגמרי קשור למה החברה חושבת. מה נורמטיבי. זה מעצבן אותי. זה חורא לי. זה משגע אותי. בסדר, פעם סקס היה לצורך רוויה. העולם השתנה. את לא תכנסי להריון כל פעם שתעשי סקס בגלל אמצעי מניעה. סקס הפך להנאה. אז למה לא להינות??????? למה??? למה כשאישה מזדיינת היא שרמוטה וגבר מזיין הוא "גבר גבר". זה שובינסטי. זה ארכאי. זה כ"כ מעצבן אותי... אני מקווה, וכולי אכן תקווה, שאנחנו דור הביניים, בין ליברליזם לבין שמרנות... כן יהי רצון

הבהרה: בגדול אני מחפשת אהבה

אני מאד בעד זוגיות אוהבת ותומכת אבל מה לעשות החיפושים לא תמיד עולים יפה ... ואני הודפת את כל "החרמנים" לכאורה ובסוף עם מה אני נשארת? עם כלום ... ובסוף אני נהיית כמו "החרמנים" האלו ומחפשת לי חיבוק,מגע,נשיקה, סקס ... העניין הוא שאני כן מחפשת קשר רציני אבל מצד שני לא רוצה ונמאס לי להתייבש ולהגיד הרבה לא יוצא לי הרבה לסרב לסקס כי אני בחורה סקסית ומושכת (אומרים וצודקים..ולא בקטע שחצני...) ואני כנראה משדרת את זה בגדול לא בלבוש אמנם אבל בכלל מי שאני (ואני עובדת על זה תשדורת כביכול יותר רצינית שתהלום את חיפושיי לקשר רציני ) וכך יוצא שאני הודפת מעליי את כל החרמנים ואני מודה אני נשארת חרמנית אש , כי קשר זוגי רציני לא מצאתי , ולסטוצים אני מסרבת וכן אני מזל אריה ואני אוהבת סקס וחולה על האורגזמות שלי החזקות וזה לא סותר את העובדה שאני מחפשת אהבה ... why im so missunderstood????

אבל..אבל ..לי אין בעיה שאפגוש אתו

נסיך חלומותיי , תהיה לי שיחה טובה איתו אצחק איתו אתנשק איתו ויהיה לו אח"כ סקס מדהים אני לא פוסלת את זה אבל בגלל שחונכתי וקיבלתי "טיפים" כאלו ואחרים מה צריך לעשות או יותר נכון מה לא צריך לעשות בפגישה ראשונה אז אני מבולבלת... בסופו של דבר אם אני הולכת לפי צו הלב וזורמת עם הבחור בסבבה יש כימיה ויש סקס לי זה אחלה למחורת הפגישה והסקס ארצה לראות אותו שוב , ויתכן שהוא בגלל שכביכול "נתתי" לו בפגישה הראשונה כבר לא יהיה מעוניין בי כמשהו רציני כי אני "נותנת" אני ממש לא יודעת מה לעשותתת

אגב לפעמים אני שוקלת לשכב עם

הדייט כי ייתכן והוא יותר טוב מהיזיז שלי ? אז מה אם אני מחפשת קשר רציני אני צריכה להיות במנזר ? חוצמזה לעתים קרובות אני "נשברת" ושוכבת עם הדייט ומשלה את עצמי שהוא יפול לזרעותי לאחר שיבין שאני לא רק טובה במיטה אלא גם אינטלגנטית ומעניינת אחרי .. כי אולי באיזשהוא מקום אני לא מאמינה בלשחק את המשחק של "קשה להשגה" ואל תתני לו 3-או 4 פגישות לפחות תתני לא לרדוף אחרייך , כל המשחקים האלו והססמאות והבולשיט הזה .? אולי אני כן מאמינה שגבר פוגש אשה וזורם כזה כייף בשיחה מענינת בזרימה טובה חיוכים צחוקים באוירה טובה שיוביל גם למגע ולסקדס מדהים מה רע ? למה אח"כ אני צריכה להשפט ע"י רב הגברים כשרלילה ? כי זרמתי .. כי היה לי כייף "והשליתי" את עצמי שהגבר הזה פתוח נטול עכבות ומחשבות פרימטיביות על "נותנת מהר" אם זה מרגיש לי כה נכון למה מרגישה שזה זול? מרגישה שעליי לשחק את המשחק של "קשה להשגה" ולחכות.. למה? הצביעות הזו ? ואם שנה אני לא מוצאת בן זוג רציני עליי לחיות במנזר עד אז ? ולקרוא מאמרים על כמה סקס טוב לחיים ולהרגיש באמת כמה סקס גורם לי לחייך ולחיות וכל זה עליי לוותר כי לא מצאתי לי בן זוג ? אהבה ?

MAX D

New member
עדיין אני ממליץ לעשות מה שטוב לך

א-ב-ל, את חייבת גבולות כלשהם, את לא מכירה מספיק טוב את הבחור, את לא יודעת מה הלך המחשבה שלו, למה לשכב איתו? יש לך את היזיז- איתו תספקי את עצמך, לפחות תחזיקי את עצמך ב- 2 הדייטים הראשונים. אני מכיר את ההרגשה שאולי זה יהיה יותר טוב מהסקס שכבר יש... אבל אם אני מחפש בחורה לקשר רציני, אני מחזיק את עצמי. אין מה לעשות, ככה עובד העולם.

dd27

New member
ממש שונאת את הצביעות הזו

אם ממש זורם וכייף לא מבינה למה עליי למנוע מעצמי לשכב עם הבחור כי אלו הם החוקים אותם ?"חוקים" שיגרמו לגבר להתאהב בי? כי לא נתתי לו בפגישה הראשונה והשניה ? וואו - מדליה .. לצערי אני משחקת את המשחק ואני ממש ממש לא מרוצה כי אני פועלת כנגד האינטואציה שלי וכל זאת עמ"נ לגרום לגבר לחשוב שמודבר בליידי ולא איזה קלילה שנותנת.. בעע איך אני שונאת את המינוח "נותנת"

MAX D

New member
למה? כי ככה קיים העולם

תחשבי כמה זמן לקח עד שנשים קיבלו זכויות כלשהן בחברה, זה לא ישתנה ביום ולא ביומיים.

magenta73

New member
כי ככה זה...

כך עובד עולמנו. אם את נותנת מהר מידי, הם לא צריכים לרדוף אחרייך, את לא מעניינת אותם יותר. אבל בואי נהייה כנות, לא כל דייט שאת יוצאת איתו יהיה אהבת חייך. נכון? לא כל בחור שמוצא חן בעינייך פיזית יהיה בעלך...? נכון...? אז זהו. כל עוד הבחור לא נכנס לך ללב, אין בעיה עם סקס. פשוט אל תסתכלי על זה בבושה. זה שהחברה אומרת שזו בושה, לא אומר שזה בושה. תסתכלי על זה מהצד שלך - שסקס גורם לך לחייך. ולמה שהוא לא?!? גם לי יש את הדילמה הזאת, ואני לבד כבר הרבה הרבה מאוד זמן. ואין מה לעשות. יש גברים שללב שלי לא יכנסו בחיים, מכל מיני סיבות, אבל אם כיף לי איתם ואם אני נמשכת אליהם, למה לא להנות קצת? אז יש את הסיכון שהם יחשבו שאני שרמוטה. זה בסדר, כי הוא שרמוט. כל עוד מוציאים מהראש את הרעיון שסקס הוא ניצול, הכל משתנה.

קטרפי

New member
למה אישה היא שרמוטה וגבר לא ../images/Emo110.gif

זה אחד הדיונים הכי טחונים בעולם. אז בסדר, את רוצה סקס, לא אכפת לך שלא ממש "תאהבי" את הבן אדם, אבל בכול זאת לא תעשי את זה עם כול אחד. אבל השאלה עם מי כן תעשי את זה תלוייה בבן אדם, כי יש כאלה שזה כן אכפת להם שתהייה אהבה, לא משנה כמה זה יכול להישמע קיטשי לאנשים אחרים, זה לא. מדובר פשוט בדעות שונות. אז איפה היינו
שרמוטה. באמת שאין לי שמץ של עוגייה למה אישה ששוכבת עם כולם נחשבת לשרמוטה, וגבר ששוכב עם כולם נחשב לגבר-גבר, אבל הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שזה קשור לקרום בתולים. כמו שכולנו יודעים, פעם (ובחברות המסורתיות גם היום) אישה הייתה צריכה להישאר בתולה עד החתונה, ובשביל זה כול הקטע של לשמור את עצמך ודברים כאלה. אצל גברים אין את זה, מבחינה פיזיולוגית אין הבדל בין גבר שהוא בתול וגבר שהוא לא ככה שהם תכלס יכולים לשכב עם מי שבא להם, ובגלל שבכול זאת יש אנשים חרמנים שרוצים להשכיב עם כול מה שיש לו ציצים וואגינה, מי שעושה את זה נהייה גבר-גבר בעיניי אחרים, ואישה לא. (הערה: כול מה שכתבתי למעלה היה זיון שכל אחד גדול שחשבתי עליו בזמן שכתבתי, אז אל תתפלאו אם זה נישמע מופרך לגמריי)

magenta73

New member
למה?

ככה... לפני שנים רבות מאוד... לפני המצאת הקונדום והגלולות... סקס היה לפרו ורבו ומלאו את הארץ. אקיצר - הישרדותי. גבר, כדי שההסתברות שזרע שלו יקלט ויהיו לו הרבה ילדים קטנים רצים בין מערות, צריך היה לשכב עם כמה שיותר בחורות עירומים זה חולירע. נשים לעומת זאת, יכולות להכנס להריון מכל פרחח. לכן הן בוחרות את הגבר עם הציוד הכי טוב... להישרדות של התינוק שלהן. גבוה, שרירי, חסון, צייד מוכשר וכן הלאה. אם השנים, הביקוש והציוד הגנטי השתנה. היום זה יותר חכמה נגיד. עכשיו, נגיד ויש אישה, שם במערות, שקל "להשכיב" אותה, הגבר לא ידע אם התינוק שלו או לא. לכן הוא יתייחס אליה בזלזול מסוים או לא ירצה שהיא תהייה אם לגוזל שלו. מדהים איך ההתנהגות שלנו כיום מושפעת מדברים כאלה...

למעלה