האם נזכה לדיסק ההופעה במשמרות???

visit123

New member
האם נזכה לדיסק ההופעה במשמרות???

במלאת שמונה שנים למותו של מאיר??? לצערי לא יכולתי להגיע, וגם ברדיו נבצר ממני לשמוע... מקווה שקולי יגיע לאזניים הנכונות...

עידו בר8

New member
משמרותי, צייד או פרדס חנה

למה אתם לא מגיבים ? אתם מתכוונים להוצאי דיסק של ההופעה ? או אולי תשלחו אותי למקור ממנו אפשר להשיג אותו? או אולי לגלי צהל? מודה אני מלפנכם... עידו

לצערי הפתרון היחידי שאני יכול להציע לך זה

לחפש מישהו שהיה שם, ושצילם איכשהוא את ההופעות השונות, אולי בפלאפון או במצלמה דיגיטלית אני ראיתי כמה שם שהנציחו בשבילם מהשורה הראשונה אבל אני מסכים עם אייל בכל מילה, זה לא הדבר האמיתי אלא עיבודים שונים (תרתי משמע). נכון שיש כמה שיוצאים באמת טוב, כל אחד וטעמו הוא, אבל לא יעזור כלום- זה לא מאיר. אני כל שנה כבר "מתפשר" על זה. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקטע "משורר אוכל אותה?"

לא עוד

ישנם כבר שלושה אלבומי הופעות שכאלו - מה כבר יחדש הרביעי ?? אבל -> תארו לכם שיוציאו משהו כמו "מודה אני 2", חומר חדש של מאיר... אפילו לא אלבום שלם... האם יש עוד חומר מוקלט של מאיר שטרם הרעיד את האוויר לאוזנינו? - זה יהיה ראוי! אבל -> תארו לכם שיוציאו עוד "מאיר בהופעה חיה", ונקבל את פירושו של מאיר לזרעי קיץ מכיוון אחר (ולא את של קרן פלס, עם כל הכבוד שאני באמת רוחש לה) ... האם יש עוד חומר מוקלט של מאיר LIVE (בטח שיש) שטרם הרטיט את האוויר ואת אוזנינו? - זה יהיה ראוי! אבל -> תארו לכם שיוציאו עוד "מאיר אריאל - כתבים", ונקבל עוד ספר פרוזה עם משנותיו של מאיר לחיים, מוות, אהבה, שלום, מלחמה ועוד... האם יש עוד חומר כתוב של מאיר (יש, יש) שטרם מילא עיננו דמעות שקופות? - זה יהיה ראוי! תנו את מאיר אריאל המקורי, לא את גרסאות הCOVER המאוד נחמדות, מאוד חמודות, מאוד מכבדות, מאוד יצירתיות... תנו לנו את מאיר אריאל המקורי, כמה פעמים כבר נוכל לבקש את זה ?

יפה דרשת

ואני מסכימה עם כל מילה. את הכל אנחנו באמת רוצים להוציא. יש כתבים יש הקלטות שטרם ראו אולפן ויש עוד כל מיני הבעיה כרגיל היא כספית. אשר לדיסק משנה 8 - ככל הנראה לא יקרה. שוב בעקבות חוסר בתקציב. ניתן להשיג דרך גלי צהל, יש לפנות למדור ארכיון. דיסק עם חומר חדש - לא בשנה שתיים הקרובות. ערבי שירי מאיר - ימשיך לעד ספר הכתבים הגדול - ברגע שימצא הספונסר המתאים. תבינו, כל הוצאה של משהו כזה דורש הרבה עבודה ועל עבודה משלמים כסף. כבר עברו הימים שאנשים נותנים תרומות וערבי השנה לידיעתכם אינם מאפשרים חסכון או השקעה במשהו חדש. את ספר הברכות וההספדים למשל, הוצאנו רק בזכות חברת הביטוח שומרה שמיממנה את כל ההוצאה! לבד לא היינו יכולים. וככה אנחנו מתגלגלים ולאט לאט עוד משהו יוצא..לכו איתנו. יום נעים לכולם, שירז

עידו בר8

New member
שירז כל עזרה שתצתרכי

כל מה שאוכל לעשות אשמח בשביל להוציא עוד חומר של מאיר החוצה.... המון תודה עידו

סביר שיבקשו מחיר כלשהו עבור העותק. אם הם

אומרים שאי אפשר, אז סימן שהם מתכוונים לשדר קטעים מהמופע ואז צריך לחכות..

specialK2

New member
אי אפשר להשיג דרך גל"צ

הם טוענים שאין להם זכויות לעשות את זה כי הזכויות הם בידי האומנים. אם אפשר, בתור משפחה, לסדר את העניין זה יהיה נחמד. אם לא - אז לא! :(

למעלה