האם ניתן לאפות עוגות ועוגיות בטסטור אובן ?

graphe60

New member
האם ניתן לאפות עוגות ועוגיות בטסטור אובן ?

טיפים איזה כדאי לרכוש ? אין אפשרות ומקום לרכוש תנור. רק טוסטר אובן, אין מגבל תקציב, אם יש טיפים מבעלי ניסיון אשמח לשמוע.

raya

Well-known member
אפשר בהחלט לאפות כל דבר בטוסטר אובן, צריך
לקחת בחשבון שנפח הטוסטר קטן מנפח תנור, ולכן לאפות בטמפרטורה נמוכה יותר.
אני מעדיפה טוסטר אובן בנפח גדול (במידה ויש מקום על השיש).
בנוסף לתנור, הטוסטר שלי בנפח 42 ליטר
.
התוצרת של הטוסטר שלי בלתי מוכרת והוא עובד יפה כבר הרבה שנים, כלומר - אני לא רואה חשיבות והצדקה לשלם על "מותג".
בסך הכל 2 גופי חימום שאמורים לעבוד.
היום אפיתי מאפה גבינות סגור של pirge בטוסטר במקום להפעיל את התנור.
חשוב שתהיה אפשרות של חימום עליון/תחתון ושניהם =מה שיש לרוב בטוסטרים.
שעון זמן לפחות עד 90 דקות.
תאורה - אם יש זה מצוין.
רשת ולפחות 2 תבניות.
כרגע אין לי רעיונות נוספים.
בהצלחה בבחירה!
רעיה

lseugy

New member
היו זמנים שלא היה לי משהו אחר. הטוסטר-אובן עבד בקבלנות.

זה היה טוסטר (ממש טוסטר לחיצה עם שתי פלטות, עליונה ותחתונה) גדול של EMKA. היה מכשיר טוב מאד. היו לו כל מיני תוספות. אחת מהן, תיבת אלומיניום עם דלת זכוכית. שמנו אותו בין הפלטות והרי לכם טוסטר אובן. החוצפנית שהיתה אשתי אפתה בו לא מעט כי לא היה לנו משהו אחר. היינו זוג צעיר ותפרן. גם מאכלים אחרים שעושים בתנור יצאו ממנו.
אז אני מניח שהטוסטר-אובנים המודרניים, טובים לא פחות. לי יש אחד כזה וכל מה שניתן להכין בו - אני מעדיף אותו על פני התנור הגדול.
בסך הכל זה מכשיר מאד פשוט. 2 גופי חימום למעלה, עוד 2 למטה, כפתור בורר מצבים (עליון, תחתון, שניהם), כפתור בורר טמפרטורה - וטיימר. לשלי יש גם אור בפנים כשהוא פועל. רק כמויות גדולות או דברים שלא נכנסים לטוסטר-אובן, אני מכין בתנור הגדול.

שיראב7893

New member
אני עושה כמעט הכל בטוסטר אובן

לדעתי זה הרבה יותר נוח מתנור. החיסרון היחידי שלו זה שהוא פשוט קטן אז המגש שנכנס לשם הרבה יותר קטן מאשר מגש של תנור..

למעלה