האם ניתן לארח בפורום זה מנהלת עמותה וגם רופא

קשה7

New member
האם ניתן לארח בפורום זה מנהלת עמותה וגם רופא

התפתחותי שיענו לשאלות?ניתן לנסות!

China8

New member
בודאי שאפשר.

אשמח לקבל הצעות לאירוחים במסר ולשקול אותן. אם זה יעניין את המשתתפים/ות ואם יסכימו לאירוח אז למה לא.

קשה7

New member
את האנשים הנל:

אידה הררי מנהלת "עתיד הילדים"
לירון מנהלת טף
רופא התפתחותי כהו דיימונד או אנטמן

קשה7

New member
לצערי יש לי הרגשה שלפחות חלק מהם

לא ירצו להתארח......

קשה7

New member
ניתן לארח את זו שהחליפה את נחמה טל במשרד

בטוחני שאנשים אלו יכולים לשפוך אור על כל מיני עיניינים

משתפרת

New member
קחי בחשבון שהאנשים מוכנים להתארח-

בעיקר אם תהיה להם תועלת מן האירוח. כשהתארחו כאן מנהלות פסיפס קיבלנו מנה נכבדה של פרסומת ביחד עם התוכן החשוב. בפורום די נמנעו לארח מנהלי עמותות כדי שלא יווצר מצב בו עמותה מסויימת קיבלה פרסום ובמה. יש כאן בעיה אתית. מאחר והיום מדובר בעצם בשתי עמותות פעילות זה יותר פשוט, אפשר לארח את שתיהן. אך ייתכן והמנהלות תעדפנה לא להשתתף באירוח אם יהיה להן ברור שהשאלות הולכות להיות על הקשיים העתידיים, על אמינות המידע שהן מוסרות למשפחות המאמצות ועל הבעיתיות.
בזמנו התארח כאן ד"ר דיימונד ביחד עם איווה ארבל, הם עשו זאת כקידום לספר שכתבו, ואחרי איזכורים קצרים שלו ענו על שאלות נוספות. יש אי אלו נגיעות בענין תסמונת האלכוהול העוברי. מצרפת קישור.
נחמה טל לא התארחה בפורום שלנו, למרות מאמצים רבים של המנהלות באותו זמן. מתישהו היא התארחה בפורום של YNET והתיחסה בעיקר לעלית תעריפי העמותות. אולי מחליפתה תסכים להתארח כאן, כפי שעשתה בעבר גילה חוגי.

קשה7

New member
וואו איך שהזמן עבר

נזכרתי בשאלות האירוח של דר דימונד.
איפה כל אלה שכתבו אז.רוב הפעילות בפורום נעלמו....אני מקווה שמסיבות טובות למרות שאני פסימית
פגשתי כמה כותבות ושמעתי שהבעיות החריפו ככל שהזמן עבר עם הכניסה לביס וגיל ההתבגרות

KallaGLP

New member
אין לי מושג מה קרה בהקשר הזה

אך בכל מקרה זה לא בהכרח קשור להיעלמות מהפורום. זה טבעם של פורומים אינטרנטיים, שיש בהם תחלופה גבוהה ואנשים צצים ונעלמים כל הזמן. כך זה בפורומי הורים רגילים, בפורומים שלא קשורים כלל לגידול ילדים או לבעיות כלשהן, כגון פורומי ספרות או בעלי חיים ועוד. אני כבר הרבה שנים משתתפת בפורומים שונים, ואני רואה את זה קורה כל הזמן. יש פורומים שאני עדיין משתתפת באופן פעיל, יש פורומים שעזבתי לגמרי ויש פורומים שאני צצה בם פעם ביובל. אני גם רואה איך משתתפים קבועים הופכים בהדרגה לפחות קבועים או סתם נעלמים לפתע. חלקם חוזרים כעבור תקופה, חלקם לא, חלקם מופיעים רק לעיתים רחוקות ונעלמים שוב. אך במרבית הפורומים שאני עוקבת אחריהם לאורך שנים המשתתפים של היום שונים ברובם לחלוטין מאלה שהיו פעם. זה פשוט ככה.

קוים לדמותן של סיבות [לדעתי]

א.קאלה יסמין ואני הבודדות שמשתתפות בפורום כשהילדים גדולים. יש שלא משתתפים מתוך אי מציאת "מענה" כשרב אנשים עם ילדים קטנים.

ב.לא חושבת שהפורום בשיא זוהרו מבחינת מידת החום החברות והתמיכה בין המשתתפים.יש אנשים שמד הטמפרטורה ,מידת החום ובקבלה באוירה הכללית ,ממש לא משנה להם ,ויש שמרגישים אחרת. גם בפורום הזה וגם בפורום אימוץ של ynet שנסגר היו בעבר תקופות חמימות ומשתפות יותר.

ג. וגם מה שאת אומרת- ככל שהילד גדל עולה ביתר שאת שאלת החשיפה והפרטיות,ואצל אחדים גם חשש שהילד יקרא את הדברים בעצמו ו"מי יודע מה יחשוב".וכמו כן אכן ישנם מקרים שבהם מתפתחים קשיים,שאין חשק לכתוב עליהם במקום שכולם יכולים לקרוא ורוצים להתמודד איתם במקצועיות ובפרטיות.

KallaGLP

New member
גם משתפרת ולפעמים אינגליש.

אישית, לא מחפש מענה בפורום גם אם וכאשר יש צורך בכזה (עם הילדים באופן כללי), בחיים לא חיפשתי כזה בפורומים. בפורום לטעמי האישי אפשר לקבל (ולתת, כמובן) בעיקר שני דברים:
1. תמיכה נפשית, אפשרות לשפוך את הלב וכד' - שזה הכי חשוב לעניות דעתי למי שזקוק לכך.
2. מידע ועצות פרקטיות בעיקר בעניינים טכניים, כגון תהליך האימוץ, גיור, המלצות על שמות רופאים, מטפלים וכד' (כל זה כמובן בתנאי שלא מסתמכים רק על העצות בפורום ובודקים במקביל גם לבד).
לא ניתן לקבל בפורום עצות לגופו של טיפול בילד, גם אם הבעיה שלו נשמעת מוכרת ודומה למשהו שמישהו מכיר אצל הילד שלו, של השכן, של החבר וכו' מבלי להכיר מקרוב את הילד, את המשפחה, את האווירה והסביבה שבה הוא גדל, ובעיקר על ידי מי שאינו איש מקצוע. כאמור, אפשר לקבל המלצות כלליות מאוד איזה כיווני טיפול או מטפלים אפשר לבדוק, אך לא מעבר לזה. לדעתי האישית חשיפת בעיות אישיות של ילדים ספציפיים בפורום תורמת פחות (שוב, כי כל מקרה לגופו) ממה שהיא עלולה להזיק לילדים האלה. לא סתם תיק רפואי של אדם הוא חסוי. לכל אחד יש זכות לפרטיות ולא עלינו להפר את הזכות הזו של ילדינו. הם אלה שכשהם מספיק בוגרים צריכים להחליט מה לחשוף ומה לא. אין לנו מושג מי קורא אותנו באופן סמוי ומה הוא עלול לעשות עם המידע הזה. אגב, גם עם המידע החיובי. ולכן רצוי מאוד מאוד להיזהר. האמת - בני הגדול כבר כותב חופשי בפייסבוק, שם את התמונות שלו וכו' - ובאמת שרק דברים טובים אפשר לכתוב עליו כי כזה הוא - ובכל זאת אני נמנעת. שהוא יחשוף על עצמו מה שהוא רוצה, לא אני.

יסמין@

New member

אבי351

New member
אני מסכים עם כל מילה שלך פתרון לבעיות אם

יש מוצאים אצל בעלי מקצוע ולא כאן הפורום הוא בעיקר לדעתי לשיתןף חויות תמיכה בתהליך האימוץ עצמו ואני באופן אישי עוזר להרבה כמידת יכולתי בהמון שאלות בתהליך האימוץ והגיור ועוד

China8

New member
בקשר לאירוחים

אנחנו נעבוד על זה ונבדוק אם ומי יהיו זמינים/ יסכימו להתארח בפורום. זה ייקח מעט זמן מפני שאני בדרכי לחופשה משפחתית בישראל ובאופן כללי זה זמן חופשה עבור כולם

נשמח לעדכן בהמשך!

למעלה