האם ניתן לגלוש גם בעונת הקיץ. מתענין בענף

oret1

New member
האם ניתן לגלוש גם בעונת הקיץ. מתענין בענף

אני מעונין לעבור קורס קייטסרפינג והשאלה שלי היא האם בעונת הקיץ יש מספיק ימי רוח שמאפשרים גלישה

hagit oz

New member
גלישה בעונת הקיץ

היי, לגבי גלישת קייטסרפינג בעונת הקיץ שמדובר על חודשי יוני - אוגוסט (כולל) באזור המרכז אין מספיק ימי רוח אם בכלל, הרוחות הם בעיקר מערביות, דרום מערביות קלות חוץ מחוף בת גלים בחיפה אשר דווקא בעונת הקיץ בגלל המבנה של החוף מאפשר גלישה משעות הבוקר המוקדמות ועד הצהריים, רוחות שכן מהנות מאוד לגלישה. החל משעות הצהריים רוב הגולשים בעונה הנ"ל נהנים מהתקופה בכינרת אשר מבורכת מאוד ברוחות, כל יום בעונת הקיץ החל משעות הצהריים מתחילה רוח חזקה של 20 קשרים ויותר והכינרת מהווה מקום אטרקטיבי ומיוחד מאוד, אבל חשוב לדעת שהכינרת מיועדת לגולשים מתקדמים. אתה יכול להתחיל כבר גם בעונת הקיץ ללמוד קייטסרפינג אם זה בבית ספר מסודר שמעניק לימודים בכינרת או באזור חיפה כי שם בעיקר הרוח, החל מחודש ספטמבר תוכל להמשיך להנות באזורים נוספים באזור המרכז. חשוב לציין, את השיעור הראשון של הקייטסרפינג אין שום בעיה לעשות בכל חוף באזורי המרכז כי אין צורך ברוח חזקה, אבל עם ההתקדמות הרוח צריכה להיות יותר חזקה כדי ללמוד באמת מהו ספורט הקייטסרפינג ולהבין שבלי רוח קצת יותר חזקה לא ניתן כלל לגלוש. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, חגית עוז
www.hagitoz.wehost.co.il

kiteaway

New member
עונה מעולה להתחיל

הי אני רוצה להיצטרף להמלצה של חגית,,העונה הזו היא אופטימלית להתחיל,,לשעור ה1 וה2 אין צורך ברוח חזקה,,ואת זה אפשר למצוא כמעט כול יום בים תיכון ,,לגבי המשך הקורס ,,לזה כבר צריך רוח חזקה יותר,,לכן אנחנו משלבים את הלמידה חלק במרכז שלנו בבית ינאי ואת ההמשך בכינרת ושוב חשוב לציין שהגלישה לגולש מתחילח בכינרת היא מומלצת רק באמצעות ליווי סירה,,קו החוף הוא מסוכן ולכן צריך סירה להיתרחק מהחוף פרטים עלינו ועל שיטת העבודה www.kiteaway.co.il 098666991

תמיד טוב להתחיל ואם חם אז עוד יותר טוב

קודם כל חגית אני מתפלא עלייך. את מזכירה לי את המפות של מזג האויר שהיו פעם בחדשות, כשהיו נותנים תחזיות עד באר שבע. אילת לא היתה חלק מהמדינה
בכל מקרה לגבי השאלה של oret1: עונה מצויינת בראש ובראשונה בגלל מזג האויר החם. לגבי למידה אני לא יודע מה קורה בכינרת בנושא של קורסים אז אני אתן את הבמה בנושא הזה לנציג פה של kiteaway
אנחנו מלמדים באילת שבכלל ברוב השנה, סטטיסטית, נחשבת למקום עם כמות ימי הרוח הגדולה ביותר מכל החופים בארץ. הקורסים באילת מתבצעים עם מדריך אישי צמוד ונהג עם סירת מנוע לליווי צמוד במים ומכשיר קשר בקסדת החניך על מנת שהמדריך "ישב" קבוע באוזן של החניך במשך כל השיעור. בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואל תתבייש לשאול שאלות ולברר הכל על מנת שלא רק תעשה קורס אלא יהיה לך כל כך מוצלח שגם תמשיך אחר כך כגולש

למעלה