האם ניתן לגלות בגידה של בן / בת זוג דרך קלפי הטארוט ?

Mztarot

New member
כנסו וגלו עוד על קלפי הטארוט

קלפי טארוט יכולים להציע תובנות עמוקות על מצבים רגשיים, דינמיקות זוגיות ותחושות פנימיות. כאשר מדובר בבגידה, הקלפים עשויים להצביע על חוסר שקיפות, שינוי בהתנהגות או רגשות לא פתורים, אך הם אינם יכולים לספק ראיות מוחלטות או ודאות לגבי פעולות ספציפיות.

הקלפים יכולים להציע דרכים להתמודד עם תחושת האובדן והחוסר אמון, ולעזור להבין את הדינמיקה הזוגית בצורה רחבה יותר. קריאה בכוונה ברורה יכולה לחשוף את השפעות הבגידה על מערכת היחסים ולסייע בהכוונה לשיח פתוח ופתרון בעיות.

לסיכום, טארוט הוא כלי עוצמתי לתובנות רגשיות, אך חשוב לזכור כי הוא לא מהווה תחליף לחקירה מציאותית או שיחה כנה עם בן/בת הזוג.

יעיש התימני

Well-known member
כנסו וגלו עוד על קלפי הטארוט

קלפי טארוט יכולים להציע תובנות עמוקות על מצבים רגשיים, דינמיקות זוגיות ותחושות פנימיות. כאשר מדובר בבגידה, הקלפים עשויים להצביע על חוסר שקיפות, שינוי בהתנהגות או רגשות לא פתורים, אך הם אינם יכולים לספק ראיות מוחלטות או ודאות לגבי פעולות ספציפיות.

הקלפים יכולים להציע דרכים להתמודד עם תחושת האובדן והחוסר אמון, ולעזור להבין את הדינמיקה הזוגית בצורה רחבה יותר. קריאה בכוונה ברורה יכולה לחשוף את השפעות הבגידה על מערכת היחסים ולסייע בהכוונה לשיח פתוח ופתרון בעיות.

לסיכום, טארוט הוא כלי עוצמתי לתובנות רגשיות, אך חשוב לזכור כי הוא לא מהווה תחליף לחקירה מציאותית או שיחה כנה עם בן/בת הזוג.
מישהו/הי מנסה להקים את העסק חזרה על הרגליים?
דווקא אתמול, בחוסר דעת וביקורת בסיסיים צפיתי בפרק של "רמת אביב ג", שם לינוביץ, הכלבתא הבלונדה הולכת ל-מגדת עתידות, אהה ההיא לא קוראת קלפים, אבל יודעת בדיוק מי-מה-מו.
יש לי חבר ש"קורא בכף יד" עפ"י רמת הדופק וההזעה יודע אם הוא צודק ובדרך הנכונה.

mיטלמן

Well-known member
איך לא עזרו לך הקלפים להבין ולקרוא כמו שצריך,
ובכל זאת ענית לפוסט מלפני שנתיים?

חושבת על גירושים, אשמח לשמוע את דעתכם
התגובה שלך:
התחתנת עם המשפחה שלו

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
איך לא עזרו לך הקלפים להבין ולקרוא כמו שצריך,
ובכל זאת ענית לפוסט מלפני שנתיים?

חושבת על גירושים, אשמח לשמוע את דעתכם
התגובה שלך:
התחתנת עם המשפחה שלו
אכן פוסט ישן ,וגם לי לא ברור מה המטרה כאן.

Yakir4179

Well-known member
יש לי מישהי רוחנית מדרום הר חברון ,שכל מי ששאלתי לגביה צדקה גם בתחום המיני,היא לא פותחת בקלפים

למעלה