האם ניתן להגדיר את ליידי גאגא כגלוטופילית?

yaakii

New member
האם ניתן להגדיר את ליידי גאגא כגלוטופילית?

גלוטופיליה (Gelotophilia)

chyio

New member
לפי מה שהבנתי

גלוטופיליה זה מישהו שפוחד שיצחקו עליו. זה הרי ברור שהיא לא פוחדת, אז זו שאלה קצת מוזרה.

chyio

New member
אה אוקיי, אז הבנתי לא נכון ../images/Emo6.gif

אבל לא נראה לי שהיא אוהבת ש*צוחקים* עליה. היא פשוט אוהבת תשומת לב, כמו כל מפורסם.

Coralulu182

New member
זו פיליה משונה להדביק לליידי גאגא

היא לא מצחיקה, היא לא חושפת את התחת ומתכופפת או מועדת בכוונה. מאיפה הבאת את זה?

yaakii

New member
את לא היית צוחקת

אם היית רואה מישהו ברחוב עם סטייק על הראש?

Coralulu182

New member
כשליידי גאגא באה עם סטייק על הראש לא צחקתי

ראיתי כובע, לא סטייק...חוץ מזה, זו ליידי גאגא. זו אישיות. אם הייתי רואה סתם אחד הולך עם סטייק על הראש אז כן, הייתי צוחקת. אם הוא היה נהנה מזה - אני לא יודעת.

מיקה2008

New member
Coralulu182 צודקת

רק ליידי גאגא יכולה לרשות לעצמה ללבוש איך שהיא לובשת כי כבר זה חלק מימנה. אבל היא גם לובשת בגדים רגלים בהתאם כן דוגמה אחת למשל בהלוויה של סבא ז"ל שלה.

Nens333

New member
לדעתי זה לא קשור...

גם אם זו הלוויה של סבא, אי אפשר להתלבש איך שאוהבים להתלבש? עזבו את העניין המיני (מחשופים וכאלה), למה אי אפשר ללבוש מה שרוצים להלוויה? נכון, היא לא תבוא עם חליפת קרמיטים להלוויה, אבל אפשר ללבוש מיוחד ולהיות עצובים...! מה הקשר בין הדברים? כאילו, אם אני עצוב, אני לא יכול לחשוב על דברים אחרים (כמו מראה) כי אני עצוב? תחשבו על זה...

CoralP

New member
כי היא גם סטפני, לא רק גאגא../images/Emo181.gif

וכשזה מגיע לעניינים כאלה, היא רצינית. מאחורי כל התיאטרליות שלה יש גם אופי מחושב יותר.

Nens333

New member
גם סטפני וגם כל אחד אמור ללבוש מה שבא מתי שבא

אנחנו גודלנו וחונכו שאירועים כאלה צריך לכבד וללבוש בגדים מכבדים. אבל מי שהחליט שאם אלבש כך או אחרת אכבד יותר או פחות? נכון, חליפת בשר או חישוקים וורודים זה מוגזם להלוויה, אבל זה לא אומר שאי אפשר להשקיע בלבוש ולהיות מיוחד.

למעלה