האם ניתן להוכיח שיש בורא לעולם? חלק

התולעת 1

New member
האם ניתן להוכיח שיש בורא לעולם? חלק

ארגון שופר מאת: הרב אמנון יצחק שליט``א אחרי שהכרנו והוכרחנו שיש בורא לעולם והוא חכם וברא לכל הברואים והתגלה ואמר מה התכלית סגרנו את הפזל, מה שנשאר זה רק לקחת את ספר התורה וללמוד מה הקב``ה רוצה לעשות ולהבין שהעולם הזה לא נברא כעולם ראשון ואחרון אלא כפרוזדור לעולם האמיתי היות ואנחנו נשמות בתוך גופות והיות ואנחנו נחיה עדי עד והיות והגוף זה רק בית זמני לנשמה אז לכן כל המצוות שאנחנו עושים וכל מאגר המידע שאנחנו אוגרים בתורה הקדושה זה רק ההכנה לחיי הנצח הרוחניים ז``א אם שאלנו אם באת לעולם בשביל לחיות למה אתה מת ואם באת בשביל למות למה אתה חי, לחילוניות אין תשובה תהליך טבעי ולמה הוא ומי שברא אותו ועשה אותו למה עשה כך, מה התכלית מה התועלת אדם בונה מגדל שלם ואח``כ מנפץ אותו בידיו, זה תכלית? אלא מהי העולם לא נגמר הוא רק מתחיל ביציאה כמו שהיולדת מוציאה תינוק מבטנה וזה רק ההכנה היה בפנים ליציאה ככה העולם הזה זה רק ההכנה ליציאה, כמו שילד בתוך הבטן אם הייתה שואל אותו יש משהו בחוץ הוא היה אומר לך אני לא יודע, לא, לא זה מה שיש תדפקו לאפרוח בקליפה, תגידו לו אפרוח, אפרוח מי שם אותך בפנים לא יודע מה אתה אוכל אני לא יודע מי שולח לך אוכל כל יום לא יודע אז איך נכנסת לבפנים הכל סגור איך נכנסת לבפנים לא יודע, תארו לכם שהאפרוח יגיד אתה יודע איך אני בפנים היה פיצוץ או אני באתי מהקופים ,איך הגעת לזה ? אבל שאלות שאנשים לא שואלים בכלל, התינוק נמצא בפנים, אנחנו שבחוץ יודעים איך הוא הגיע לבפנים ואנחנו יודעים שהוא יצא, אבל הוא לא יודע, אלה שכבר יצאו מפה יודעים איך נכנסו מפה בשביל שנצא, אבל אנחנו פה עדין בביצה וחושבים שזה מה שיש רק לא זה לא רק מה שיש זה ר מה שאתה רואה כמו האפרוח, אבל אם תתבונן הרי אתה לא שמת את עצמך פה, הרי משהו שם אותך משהו דאג שיהיה מספיק חמצן בכל מקום שלא תגיע לכיס אויר ו… אין אויר משהו דאג שיהיה מספיק מים לשתיה משהו דאג שיהיה מספי מים ומזון משהו דאג לכל משהו דאג לכל משהו דאג לכל, משהו דאג שיהיה לך ידים להכניס לפה, משהו דאג לאצבעות. משהו דאג אפילו לשערות באף למה יש לך שערות באף אם לא היה לך היה לך סתימות היית צריך אינסטלטור צמוד אתה חייב שיהיה לך שערות באף ואם יהיה לך יותר מדי שערות אז יש שריקות כל הזמן, ז``א מי שברא אותך לכל אף התאים לו את כמות השערות את אורכן ואת עביותן בדיוק. תארו לכם אפריקאי עם שערות של אחד מרמת אביב או אחד עם אף מכרמיאל עם שערות של אפריקאי עושה צמות. ז``א הכל הולך בתאום אם פה לא היה דונג אוי ואבוי מה היה קורה איזה רעשים היו לנו באוזנים, אם לא היה אפרכסת מי שיודע, יש כאלה לצערנו במלחמה או בפיגוע ל``ע מאבדים את האפרכסת צליל, צליל של ברזל או מתכת זה משהו היום ונורא זה אזעקה בתוך האוזן. האפרכסת נבראה לרכך לך את הקולות והיא בנויה בצורה מיוחדת שהקולות יעברו ויגיעו בדיוק. והממברינה בדיוק אם היא לא היתה עובדת נכון היית מבין אותי הפוך, למה כי זה מתרגם למוח ואז אתה מבין מה אמרתי אם היה על אותו תדר, זה מה שקרה בבבל, שהקב``ה הוריד לבלבל את הבבליים את סאדאם של אז נמרוד מה שנקרא רצה לבלבל אותם פשוט מאד שינה להם את התדר, זה אמר תביא מסמר דפק לו פטיש זה אמר ככה עשה… הוא לא הבין התחנן אליו תביא אמר לו בקשה,. אז זה חסד מיקסר כזה שבעים שנה בלי גריז בלי שמן בלי רעש תארו לכם שזה היה עובד ומרעיש כמו מכונת כביסה אעדם היה מתביש לאכול בחתונה היו לוקחים את האוכל הביתה אלא מה הקב``ה ברוב חסדו סדר את זה ככה שזה בסדר אתם לא מרגישים אתה יכול לאכול שתי מנות לא ישימו לב. והידים עשה לנו סחוס תאר לך שזה לא היה סחוס תאר לך שהיתי רוצה להביא ספרואם הייתה מזקין תעזור לי תעזור לי תעזור והקב``ה ככה בן אדם מערכת הקרסול שלנו אם לא היה בנו, אם כף הרגל לא היה בנוי כמו שהיא בנויה לא היית יכול לעשות ככה היית הולך כמו רובוט אי אפשר היה לעלות מדרגה, תנסו לעלות בלי לכופף רגל וברך תנסו לעלות מדרגה ומערכת השרירים שמתפקדת מי עשה את זה פיצוץ? אני לא מבין אני מוכן לתת למדען או פיזיקאי או כימאי או מה שהם רוצים כל הון שבעולם אם מפיצוץ הם יעשו לי כוס חד פעמי אחד. לא עין ,כוס חד פעמית חצי כוס פיצות איך אפשר להגיד כזה דבר? והקב``ה מתגלה במעמד הר סיני ונותן את התורה ומאז הקב``ה משגיח על עמ``י ובכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו והקב``ה מצילנו מידם. ולמה עומדים עלינו לכלותינו כי אפילו שראינו את הכל ושמענו הכל וראינו מכות עם קשה עורף כן, אבל כרגע יש שקט אז עוד פעם מרשים לעצמנו והתזכורת מגיעה בהתאם אבל אחרי שאנחנו מבררים את הדברים יהודים יקרים מי שבאמת מחפש את האמת ולא איכפת לו מהאמת איכפת לו מהאמת כי חוץ מהאמת הכל שקר מה שלא אמת זה שקר ואמת יש רק אחת אם זה האמת כדאי לעשות את הכל בשבילה מבלי להתחשב בתוצאות כי זו האמת. אבל אם לא חיים בשקר ושקר מוביל לתוצאות של שקר.

PolarBear

New member
האם הבורא תכנן כל איבר בגוף?

הרב הגאון אמנון ימחק הציג כאן שורה ארוכה של איברים בגוף האדם כאילו הם תוכננו בצורה אופטימלית ע"י הבורא כדי לשמש את מטרתם. כל מי שמכיר מעט את תורת האבולוציה, יודע שאפשר בקלות להסביר את כל הנ"ל בצורה אחרת שאינה מצריכה בורא. אני יודע שהמילה אבולוציה גורמת לתחושת גועל אצל חברי הפורום הדתיים. לכן הייתי רוצה להפנות אליהם כמה שאלות. אם אכן לכל האיברים בגוף יש מתכנן, ולכל איבר יש מטרה והגיון, אז- * למה לאדם יש את עצם הזנב? * למה לאדם יש ציפורניים באצבעות הרגליים? * למה בכלל יש לו עשר אצבעות בכפות הרגליים? האם לא יספיקו 8 אצבעות, או 6? מה התפקיד של האצבע האמצעית ברגל? או של זאת שלידה (לא חשוב מאיזה צד)? * למה לאדם יש שיער על כל גופו? (כולל נשים!) אל תגידו לי שזה בשביל חימום. שיער כה דליל לא ישפיע על חום הגוף. אני הייתי אומר שזה בשביל לדאוג לפרנסה רבה לקוסמטיקאיות ולמכוני הורדת שיער למיניהם * למה ליען ולתרנגול-הודו יש כנפיים? הם הרי לא מסוגלים לעוף. * למה רוב האנשים סובלים מכאבי גב? * למה לגברים יש פטמות? לכל השאלות הנ"ל תורת האבולוציה נותנת תשובות פשוטות ואפילו מובנות מאיליהן. לעומת זאת, הבריאתנים יצטרכו להמציא לעצמם תירוצים שונים ומשונים כדי לענות עליהם.

התולעת 1

New member
לשם כך אתה צריך ללמוד יהדות

תורת הקבלה נותנת תשובות פשוטות ואפילו מובנות מאיליהן. לעומת זאת, האבולוציונים יצטרכו להמציא לעצמם תירוצים שונים ומשונים

PolarBear

New member
תשובות פשוטות ואפילו מובנות מאליהן?

על איזה תשובות פשוטות ומובנות מאיליהן אתה מדבר? האם זה "כי ככה אלוהים רצה", או שמא זה "במופלא ממך אל תחקור"?
אשמח אם תציג בפנינו את התשובות הפשוטות של הקבלה לסוגיות אלה. למשל- איך הקבלה מסבירה את המצאות עצם הזנב? ואיך הקבלה מסבירה את השיער שיש לכולם על כל הגוף? אני בטוח שנוכל ללמוד משהו. אגב- אני בטוח שיש הרבה יהודים טובים ודתיים שיתפלצו מכך שהכנסת את המילה "קבלה" תחת הכותרת "יהדות". טוענים שהקבלה אינה אלא זיוף, והיא סותרת את התורה הקדושה, ויש אף המשווים אותה לעבודה זרה. ראה, למשל, "מטפחת ספרים" ליעב"ץ, ובשו"ת "מור וקציעה" שלו, וכן בשו"ת מהרש"ל, וב"מלחמות השם" לרב יחיא קאפח (ספר שהוקדש כולו לנושא זה בלבד), ובעוד מס` ספרים. האחרון מכנה את העוסקים בקבלה בתואר עובדי אלילים, לא פחות!

uuuaaa

New member
האם אתה יכול

בבקשה להפנות אותנו למקורות יותר מדוייקים לדברים שכתבת. (פרק, עמ'..) זה כמו להפנות מישהו לאנציקלופדיה העברית.

Go ve rn or

New member
"אחרי שהכרנו והוכרחנו שיש בורא

לעולם" (השגיאה "והוכרחנו" הועתקה as-is, שורה חמישית, מלה ראשונה) לא מניה ולא מקצתיה. בורא קים רק בספוג אשר בין שתי אזני המאמין. 'מה שנשאר זה רק לקחת את ספר התורה וללמוד מה הקב"ה רוצה' התורה נכתבה לפני כ- 2600 שנה. אם הוא צריך משהו סמן שהוא פגום. "...העולם הזה לא נברא כעולם ראשון ואחרון אלא כפרוזדור לעולם האמיתי" שום כלום. העולם היחיד זה עולם המציאות. על עולם הלימבו ניתן לטעון כל דבר, ובין היתר, גם הזיות יהודיות. הנה המשך השטויות מעמ' 10, פסקה שניה, דרך עמ' 11 ועמ' 12: עכשיו אני שואל אתכם מה קשה מה מסובך מה לא טוב במה שאמרנו עד עכשיו, יש לך אבא הכל יכול יש לך אבא שאינו מוגבל יש לך אבא חכם יש לך אבא שכל העולם נמצא תחת ידו הוא יכול להעניק לך הכל לתת לך הכל רק תעשה את רצונו מה שהוא ביקש, לא הרבה הוא ביקש, לא הרבה גם, שש מצוות יומיות לגבר לאשה פחות להניח תפילין, טלית, תפילה, ק``ש, ברכת המזון וללמוד תורה כל יום קצת, מה קשה? לנוח בשישי שבת כמו שהיום לקחו מאיתנו אומות העולם ואפילו עושים חמישי שישי שבת או שישי שבת ראשון לנוח, פיסטוק חלבי, גרעינים לבנים, שחורים, לשיר לקרוא בחיק המשפחה, מה לא טוב? עוד מעט פסח, חג החרות מצות, ליל הסדר לזכור את חסדי ד` מה עשה לנו במשך כל הזמן, להתקשר עם כל העם היהודי להיות מחוברים יחד באותו לילה, מה לא טוב? חול המועד שבוע ימים גם חול וגם מועד יכול לצאת, לטייל להנפש, מה לא טוב ביהדות מה לא טוב כל שבוע חג, כל שבת חג אושר לחכות לקראת שבת איזה אושר להתנתק מחיי החולין ליום אחד, להתעסק ברוחניות אושר איזה עם יש לו דבר כזה? שבתות, חגים, מועדים, דברים נפלאים אפילו מהמכות של הגויים שהכונו נהיה לנו חגים חג חנוכה חג פורים מה לא טוב? אז למה לא להיות יהודי טוב? כן, הוא רוצה לשאול בבקשה. אתה אומר דבר ראשון שלא דורשים מאיתנו הרבה המצוות של ד`, למעשה הוא דורש ממך כל דבר בחיים שלך הוא דורש ממך משהו כל מה שאתה עושה, אתה רוצה לאכול צריך להיות כשר, אתה רוצה ללכת שם אתה לא יכול ללכת כי שבת, אתה לא יכול ליסוע בשבת למקום שאתה רוצה ליסוע למקום שמאד רחוק, אתה לא יכול ליסוע ביום חופש שלך, אבל מה שאתה אמרת בהתחלה עוד לא היה לי זמן להגיב אמרת שלכל נברא יש בורא תקח לפני הרבה זמן 500 שנה היו אנשים שהבינו שהשמש היא האלוהים שלהם, הם לא הבינו הנה יום יום השמש קמה והשמש יורדת, השמש קמה והשמש יורדת, אמרו הנה זה האלוהים שלנו, העץ הזה, משתיל כזה קטן לא יודע לא משקיע אותו הוא עץ אקליפטוס גדול, גדול אי אפשר להפיל אותו, לא היה אפשר להפיל אותו הנה האלוהים שלי, אז אולי בסה``כ אנחנו לא מבינים אז ברגע שאתה אומר, ההוכחה שלך זה הוכחה בשלילה ההוכחה שלך לא החיוב, אתה אומר זה לא יכול להיות משהו אחר, כי אין משהו אחר שעשה את זה אז הוא עשה את זה, יש לך הוכחה מעשית לזה? בטח. איפה הוכחה מעשית? שב. זה הוכחה א` הוכחה ב` קודם כל אתה צריך להבין דבר אחד נכון שבתורה כתוב הרבה דברים אבל זה לא מגביל זה מדריך אותך איך חיים נכון זה כמו שאבא שלך במשך חייך אתה כבר התרגלת, אבל מההתחלה הוא הדריך אותך זה מותר זה אסור, זה מותר זה אסור, אל תעלה על הספה, לא אל תגע בחשמל תזהר, אל תלך יחף, קח סודר, קח זה אתה יודע כמה הוא בלבל לך את המוח אם היינו מקליטים את כל מה שאמר לך והיינו נותנים לך את זה בקסטה אחת ארוכה היית שובר את הטייפ שובר את הכל מה זה כ``כ הוא דרש ממני, אבל אצלך זה היום אורחות חיים טבעיים שאתה בכלל לא צריך להזכיר לך לא צריך להגיד לך אתה חי ככה. אתה לא מבין את הנקודה. רגע, הבנתי, זה לא מגביל אותך, אני אסביר אתה רגיל יום החופש נוסעים רחוק הולכים לטייל, כי זה יום החופש. נכון? אבל אתה החלטת זה היום החופש, אבל הקב``ה אומר לא יום אחד נתתי לך יום חופש, שישה ימים נתתי לך חופש, יום אחד רק בשבילי, לא יום אחד בשבילך, ושישה גם בשבילך הוא אומר שישה אתה רוצה לעבוד תעבוד, אתה רוצה להנפש תנפש, אתה רוצה לשחק תשחק, תעשה מה שאתה רוצה, שישה ימים, אבל שבת אחת תתייחד איתי, תזכור שאני הבאתי לך את השבעה ימים לא אתה ולא העץ ולא השמש, רגע אז זה לא הגבלה ודאי שכל דבר אני יכול לראות הגבלה, כשאומרת לי המשטרה תשמע, באור אדום תעמוד, כי אתה מוגבל כרגע, זה הגבלה ואם אני בשתים בלילה, ואין אף אחד ואני רואה שאין אף אחד, אני לא יכול ליסוע, אני מוגבל, למה לטובתי אומרים לי אני אומר לו אל תעשה לי טובות, לא רוצה טובות, רוצה ליסוע. טובות אני משאיר לך ולאשתך ולילדים תן לי ליסוע, הוא אומר לי לא, יש חוק, החוק כולל אותך בין אם אתה מרגיש מוגבל בין לא. אני בראתי את החוק לטובתך אתה יכול לא להסכים. הבורא אומר אני בראתי אותך, לא חוק בשבילך אותך בראתי ואני אומר לך מערכת חוקים שתיטיב עמך, גם בעולם הזה אבל זה לא העיקר העולם הזה אלא בעיקר לעולם הבא. זה נקודה א`. נקודה ב`, יש כאלה שמאמינים לפני חמש מאות שנה אתה אומר בשמש, יש גם היום האינקה מאמינים גם היום בשמש, לא צריך לחכות לפני חמש מאות שנה יש טמבלים עד היום. אבל אתה צריך להבין דבר אחד, א``א שחי לפני כ- 4000 שנה הוא היה בן שלוש שנים הוא הבין שאלה טיפשים. למה הוא גם ראה את השמש וכשראה את השמש זורחת וראה אותה מאירה באמצע היום בחצות יום, הוא אמר זה בטח הבורא של העולם כי הוא הבין שהעולם נברא, מה זה, זה הכוח זה שולט זה מאיר בכל מקום זה רואה את הכל זה זה הבורא אבל הוא ראה שזה שקע והירח עלה, אז הוא אומר אם זה נדחה מפני זה זה הבורא, זה זה הבורא תראה מה זה שולט על כל הלילה עושה כך וכך, אבל הוא ראה שזה שוקע וזה עולה עוד פעם אז הוא אמר אין שני מלכים משמשים בכתר אחד, מוכרח שיש רק אחד אז הוא אמר אני אעבוד את זה שעליהם, שמפעיל את שניהם ומכריח את שניהם בסיבובם הוא לא ידע עוד מי זה והוא ידע שיש כזה ומוכרח שיש כזה והוא עבד, עבד הוא אמר ככה א``א לבירה דולקת ואין בעל הבירה, תאר לך אני מגיע לכרמיאל רואה עיר, בתים נורות אורות בבתים הכל מסודר אין נפש חיה, אני אומר אין דבר כזה שאין פה בעלים לבתים או בעלים לעיר הזאת זה לא נוצר מעצמו, משהו פה סידר את כרמיאל משהו עשה את זה פה והוא הסתכל על העולם ואמר מוכרח שיש בעל לבירה. אני רואה שמה כוכבים, ירח, שמש, איזה תיקרה הנה תקרה תראה כמה אורות קצת מאד אף אחד לא יעלה בדעתו שזה נהיה לבד, עד שהוא הבין, רגע, אז מה הוא הבין, שיש משהו מעליהם עד שהציץ עליו בעל הבירה התגלה אליו הקב``ה, בגיל 75, תקשיב מגיל שלוש עד 75 הקב``ה לא דיבר עמו מילה, באמונה שלו של אברהם שהוא השיג שכלית, שכלית שמוכרח שיש אחד כזה כשנמרוד תפש אותו שהוא ראה שהוא משפיע על אנשים ומגייר גרים דהיינו מכניס אותם תחת כנפי האמונה, שיש בורא לעולם הרי הוא הממציא של המון אוטואיזים בעולם, וכל העולם שנוהר היום אחרי זה הנצרות והאיסלאם זה בגלל אברהם אבינו, אז הוא אברהם אבינו הבין את זה ונמרוד אמר לו תשמע אם אתה תמשיך ככה אני אזרוק אותך לכבשן האש, אז הוא אמר תזרוק, הוא זרק אותו לכבשן האש באור כשדים והוא לא נשרף כי בעל הבירה החליט שמי שמוכן למסור את נפשו עליו לא השרף והוא יצא חי ועדין לא התגלה לו, אבל הוא היה מוכן להשרף על האמונה שלו, שהיתה אמונת אמת. בגיל 75 רק התגלה אליו ואמר לו ``לך לך מארצך וממולדתך ומבית אביך אל הארץ אשר אראך…`` ושלח אותו לא``י. ז``א זה שכלית הבין ילד בן שלוש, כל בר דעת לא בגיל שלוש בגיל שלך ודאי צריך להבין שעץ שם אותו משהו פה את הגרעין אז מה מי שם את הגרעין, מאיפה

Go ve rn or

New member
תמליל קלטת זו משתרע על פני 43

עמודים. רוצים הכל? מי רוצה ועדיין לא קבל?

התולעת 1

New member
כל הכבוד אתה בדרך הנכונה...תמשיך הל

סוף סוף הבנתה שה.ל.ל ודעת אמת קרי שקר אין להם מה למקור.. כלום. ברוך השם יישר כח. מה שצריך לעשות זה ללמוד את האמת ולא את השקר של דעת אמתשקר אים ראש כמו שלך אתה יכל להיות כמו ירבעם בן נבט

מששה

New member
גוברנור= איגרא רמא אתה ממשיך בניבול

פה וביזוי כל מי שלא מסכים לדעתךכבר הספיקו כולם להכירך נשאלת בעבר על ידי כמה משתתפים והתחמקת באלגנטיות אז סיכמתי את השאלות ואשמח אם תענה עליהם ביושר (שלא כמנהגך...) 1) האם משלמים לך לפי הודעות או לפי שעות 2) האם על כל פורום משלמים לך תשלום בניפרד או כהשתלום הוא על כל הפרומים שאתה משתתף (פורום נטעים, אתאיזם ודת, ושאר פורומי תפוז וכן בפורומים של ידיעות אחרונות ושל נענ ושל עוד כמה) 3) האם המשלמים עוקבים אחרי הכשלונות שלך לשכנע אנשים בחילוניות ושאתה נכשל בזה נכשל פעם אחר פעם 4) האם זה לא מעייף ומתסכל לשבת מול המחשב כ- 18 שעות ביממה? האם העולם מבחוץ לא כל כך מעניין כמו הדיונים בפורום. נכון שצריך פרנסה אבל יש גבול כמה אדם מוכן לעבוד בשביל פרנסה 5) האם המימון של המעבידים שלך בא מכספי משלם המיסים או כסף פרטי של שונאי הדת והדתיים? 6) האם הם יפטרו אותך אם הם יגלו שיודעים שאתה מגוייס על ידיהם? אני יודע מראש שתאמר "אני אדם פרטי שכותב בזמני החופשי" (18 שעות ביממה...) אז אשאל אותך בבקשה: 7) האם תוכל להציג כאן לעיננו את תלוש המשכורת שלך כדי שנוכל לדעת את מידת האמינות של טענתך?

הדבר הכי מעניין.

ניגשתי לקצהו העליון השמאלי של עמוד הפורום ולחצתי להנאתי על כפתור ה"חיפוש מתקדם". לאחר מכן הקלדתי את הכרך "מששה" בתיבת הכינוי ולחצתי על 'חפש'... גיליתי 27 הודעות שלך, כולן הודעות נאצה נגד גוברנר ואיגרא רמא, בחלקן מכילות ניבולי פה של ממש וחלק ניכר מהן אף מפנות לאתר הנאצה נגד גוברנר (פירוט למטה). על זה נאמר: "הפוסל במומו פוסל"... איזה צביעות מדהימה... האם אין לכם שום דבר חכם לומר? האבדתם לחלוטין את היכולת להבין את ההפרכות שמביא לכם גוברנר ועל כן הפכתם למכונת נאצה? ואגב, האם שמתם לב שאתר הנאצה נגד גוברנר נמצא ממש באותו המקום כמו אתר "פיקוד העורף הרוחני" שמפרסם בקבוק שמח ואתר זה דומה באופן מדהים לאתר של "בקבוק שמח"? הביטו וראו כאן: 1. אתר הנאצה נגד גוברנר: http://www33.brinkster.com/emet11/oye.htm יושב על שרת חינם בשם ברינקסטר, תחת שם המשתמש EMET11 2. אתר פיקוד השמוטרף: http://www33.brinkster.com/emet11/oref/ איזה פלא, יושב גם הוא באותו המקום ותחת אותו שם משתמש... 3. "המשיח קרוב": http://www33.brinkster.com/emet11/ok.htm ממש מדהים, באותו המקום... 4. ה"שער ליהדות": http://planet.nana.co.il/pash8/ מופיע כאתר הבית של בקבוק שמח, מפרסם את סעיף 2 ויום אחר כך, פותח בקבוק שמח בסדרת פירסומות לאתר מספר 2... עוד ניתן לשים לב לדמיון הרב של ה"סקריפטים" באתרים (איך שהאותיות גדלות כשעוברים מעל קישור מרכזי, העדר מוחלט של יכולת התאמת צבעים וכו', אפילו מונה הכניסות - אותו חברת חינם: אולטימייט קאונטר) בקיצור, מדוע אתה בכלל טורח להחליף כינויים מר בקבוק שמח/מששה, ובטח לא יפתיע אותי אם עוד כמה משונאי החילונים הם בעצם... אתה... ומה זה אומר על שעות העבודה שלך??? גם בנושא הזה, זכרתי שהערת פעם בהודעה זו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13205858 על הקשר, כביכול, בין גוברנר לאיגרא - ואמרת : "הצג נא בבקשה לעינינו 1) יום אחד בלבד מכל השבועות הקודמים שרק איגרא רמא כתב? 2)כמה פעמים שהשם איגרא רמא לא מסכים עם גוברנור? 3)תראו אותה שיטה של שם עם רווחים אי גרא רמ א גם בעל השם גוברנור נוקט באותה שיטה אל תזלזל באינטלגנציה של עצמך גילו אותך הודה על האמת וזהו" אז הפלא ופלא: 1) מששה ובקבוק לא כותבים באותו יום (מששה- 17,16,13 לחודש, בקבוק- 20,11,9,6,2 לחודש) 2) כמה פעמים בקבוק ומששה לא מסכימים? אף פעם. 3)מששה ובקבוק שמח כשהם מאשימים אחרים תמיד כותבים - גוברנור=איגרא. על פי כל הקריטריונים, גם אלו האובייקטיביים וגם אלו המשמשים אתכם להאשמת אחרים, מששה ובקבוק - אותו אדם הם... אז איך אתם נוהגים לומר: "הפוסל, במומו פוסל"...

מששה

New member
המעניין בכל זה שהיית שמח אם תראה

לי כינוי שיניתי את גוברנור בשם כל שהוא מלבד על כך שכתבתי שכולם מוזמנים לבדוק את שפיותו שזה הזמנה לגיטימית ובנוסף כתבתי כשהוא מצהיר השכם והערב שעוד לא הביאו לו הוכחות אז טענתי שלא ניתן להוכיח למי שלא שפוי לא טענתי שהוא לא שפוי אל כל מי שחושב שהוא לא שפוי ידע שאין מה לביא לו הוכחות כלשהן חוץ מיזה לא זכור לי שכיניתי אותו בשם כלשהו אז כל מה שכתבתי הוא לא ניאוץ אלא הזמנה לכל אחד לבדוק את שפיותו באתר הנ"ל http://www33.brinkster.com/emet11/loop.htm וכל אחד מוזמן לבדוק היכן יש ניאוץ באתר הנ"ל מה שכן יש זה מעט מהביטויים המבזים של גוברור על מנת שיכירו אותו ויחליטו בקשר לשפיותו וכן שיכירו את שיטות הפעולה ושעות הפעולה המוזרות שלו האם זה ניאוץ? זה למען הציבור שיכיר עד כמה החילונים מוכנים להתדרדר כדי להטעות את הציבור זה המסקנה העיקרית וברוך השם הוא ירד מ"העץ" והוריד בצורה דרסטית את הודעותיו המזלזלות (אם היה לי זמן הייתי עושה גרף איך התבטא ההבדל הגדול בין ניבלוי הפה שלו לפני שגילו את פרצופו וסיכמו את הניבולי פה שלו ואיך לאחר פרסום האתר הנ"ל)כל אחד מזזמן לבדוק

שתיקתך כהודאה.

1. אני שמח לראות שאתה מודה בכל טענותי למעט אחת. 2. בנוגע לטענתך שאינך מנאץ את גוברנר ואת איגרא רמא: זה בדיחה שאתה בכלל מתכחש לכך, הרי אתה מאשים אנשים שכלל אינך מכיר, אינך יודע את שמותיהם בכך שהם שכירים של ארגון כזה או אחר, ועושים את שעושים תמורת בצע הכסף... הרי מה זה אם לא לשון הרע? הוצאת דיבה בצורתה הטהורה ביותר! אילו היה מפרסם מי מהם את שמו בפורום - יכלו לתבוע אותך בבית המשפט בגין הוצאת דיבתם...

מששה

New member
חמודיל'ה מתברר שלגוברנור משלמים

על כל הודעה אז למה אתה לוקח לו את הפרנסה? ומגן עליו בחירוף נפש?

למעלה