להזמין? או אולי לנחש עמוק בפנים?
שלום לכם. אני ממש אורחת בפורום הזה, ונכנסת הנה רק כדי לבדוק מה שלום חברה טובה שמשתתפת כאן בקביעות, וזו הדרך הכי יעילה לתקשר איתה במצב הנוכחי. ובכל זאת משהו בשאלה של השרשור הזה עור אותי להיכנס ולהגיב. אני חושבת שזו תוצאה של הפעם הראשונה, שבאמת היה לי קשה לשמוע, שאדם יקר לי לוקה בסרטן. זו היתה חברה אחרת, לא זאת שפעילה כאן. היתה לה מחלה אחרת, שלמעשה הפגישה בינינו. ואני זוכרת, בצורה מצמרת, איך היא הסבירה לי, שבשנים האחרונות היא כל הזמן חיפשה את הסרטן שלה (כולל ללכת לרופאים, ולעבור הרבה בדיקות, חלקן מכאיבות), בכל מיני מקומות, ורק במקום בו הוא היה, עליו היא לא חשבה כלל. ואני זוכרת איך בליבי (למיטב זכרוני לא שיתפתי אותה בזה) חשבתי - "נו בטח, מי שבמשך כל כך הרבה זמן מחפש את הסרטן שלו, בסוף הסרטן מוצא אותו!" כן, האמנתי שהסרטן הוא בר הזמנה, ובכל "החיפושים" היא "הזמינה אותו. הזמן עבר, והבדיקות התקדמו. אט אט התברר, שהגידול היה פעיל במשך כמה שנים(!!) עד שגילו אותו. כן, זה בערך אותו מס' שנים שהיא "חפשה את הסרטן שלה". ובכן מה - הזמינה? או אולי יש בכל אחד מאיתנו משהו שמרגיש את הגוף שלו, ויודע בתוך תוכו מה בסדר ומה לא בסדר עם הגוף הזה? רק בריאות לכל באי הפורום, ימית.