האם ניתן להכין ליקר גליאנו על בסיס סמבוקה?

  • פותח הנושא LM817
  • פורסם בתאריך

LM817

New member
האם ניתן להכין ליקר גליאנו על בסיס סמבוקה?

מכירים את הליקר GALLIANO? הטעם שלו אמור להיות אינס+ווניל+תבלינים.
במתכון פה, הם מציעים להוסיף ציפורן וגינג'ר מיובש:
https://www.allrecipes.com/recipe/159004/galliano/
אז השאלה היא:
א) האם מישהו ניסה להכין גליאנו לבד?
ב) אם אני משתמש בסמבוקה במקום וודקה, אז אני כבר מקבל אניס. אפשר לוותר על תמצית אניס?
ג) האם כדאי לעשות תמצית על בסיס גינג'ר ומנטה טבעית (חיה) ולא אבקות?
ד) האם יש הבדל בין סוכר ווניל, תמצית וניל בהקשר זה?
נ.ב.:
פה היא בכלל עושה רק וודקה+תמצית אניס+תמצית וניל+סירופ סוכר. אולי יתר התבלינים לא נחוצים?
https://www.youtube.com/watch?v=Y6C5doZ2cYY
 
למעלה