האם ניתן להכיר בחורה אמינית פה?

פוסיטון

New member
האם ניתן להכיר בחורה אמינית פה?

העניין שלי הוא שאני לא אוהב לשכב ולחדור. מה שאני מאוד אוהב זה לרדת לבחורה, סה טו. האם אני מתאים לפה? האם יש מישהיא מעוניינת? אשמח לקשר

A M S T A F1

New member
האם גם חשש מקירבה מגדיר אותי כאסקסואלי?

אני מחחב נשים אבל חושש מקירבה וממחוייבות האם אני במיגדר?

מקמיקא

New member
אני די בטוח שלא

אסקסואליות היא סלידה מסקס - סלידה ממחוייבות היא 'בעיה' אחרת לגמרי, אלא אם כן החשש מקרבה מתבטא גם בסלידה מסקס. אם אתה כן מעוניין בסקס אבל מתקשה להגיע אליו בגלל הפחד מקרבה וממחוייבות, אולי כדאי שתראה מטפל בנושא.

A M S T A F1

New member
מדוע אסקסואלים סולדים מסקס האם הם חוששים

מהרגע שאחרי הגמירה שבו אין יותר על מה לדבר והבשר ניראה רק בשר ולא עטוף במעטה ורוד של שירה ופרוזה?

מקמיקא

New member
לא, לא ממש ../images/Emo13.gif

אנחנו פשוט לא מוצאים עניין באקט עצמו. לא בגמירה, לא ברגע שלפני הגמירה, ולא בכל מה שמוביל לעניין.

Berethor

New member
אתה לא א מיני

אתה סתם שמוק. 70% מהגברים בישראל 'חוששים' ממחוייבות ורוצים רק סקס, אינך מיוחד. מה גם שאישה היא לא בשר, זה רק מראה עם מי יש לנו עסק פה. אף אחד לא מצפה ממך לראות מעטה ורוד של שירה ופרוזה. אתה חיי בסרט פורנו.

AL212

New member
אני חושש מהגועל שמלווה

את התהליך עצמו, לא רוצה להתעסק באיברים מגעילים. מעדיף קשר רומנטי ורוחני על פני קשר בהמי :) אנחנו בני אדם, יש לנו את הזכות והאפשרות להתעסק ברבדים יותר עדינים.

Xylophone

New member
../images/Emo45.gif

אני מתפלאה איך אנשים אחרים לא רואים את זה??? אנשים נגעלים מלשתות מאותה פיה ולא נגעלים מאיבר מין שיחדור לתוכם!? לא יאומן

AL212

New member
כן

זה משהו שאני לעולם לא אבין. הגועל שבסקס זועק לשמיים, ומשום מה אף אחד לא רואה את זה...

למעלה