האם ניתן להעביר את התיק לעו"ד אחר?

odelia115

New member
האם ניתן להעביר את התיק לעו"ד אחר?

אני מרגישה שהעו"ד שלי מנצל את חוסר הבנת זכויותי ומערים עליי מבחינת הסכום שמגיע לי האם אפשרי לעבור לעו"ד אחר?

virtualawyer

New member
בטח שניתן

ניתן בכל שלב להעביר את התיק לעו"ד אחר, אבל עורך הדין אותו פיטרת יבקש, לעיתים בצדק, שכר מסוים עבור העבודה שעשה עד כה.

בכפוף לתנאים הבאים:

שלום רב, בגדול את רשאית לעבור לעורך דין אחר בכל עת. יחד עם זאת, עורך הדין ראשי לגבות ממך שכר טרחה כמוסכם בינכם בנסיבות כאלה בהסכם שכר טרחה. במידה ואין התייחוסת לכך בהסכם, אזי הוא יכול להערים קשיים ולבקש ממך "שכר ראוי". רפאל

odelia115

New member
שאלה נוספת

העינן הוא כזה שנפצעתי בחול ועשיתי תאונה הביטוח רוצה לפצות שכר נזקי גוף והעוד שלי רוצה לקחת משם חצי ולשלם לבית חולים על הטיפולים הללו דיברתי איתו ואמרתי שאני צריכה לקבל את כל הסכום ומפה לפנות לכלל ביטוח והפוליסה המשופרת שיש לי תצא לתוקפה והם ייכסו את מה שצריך אז העו"ד שלי טוען שהוא חייב לקחת תכסף של הפיצוי החצי הכוונה ולשלם לבית חולים אם לא הם יפעילו נגדי הוצאה לפועל ואז לפחות אקבל חצי .ואז המשיך פה תביעה להוצאות רפואיוות ואקבל את מה שאוכל למרות שהעוד שלי סקפטית לגביי הצלחת התביעה פה. מה אני אמורה לעשות אני לא יודעת כבר אם העוד שלי לטובתי או נגדי

בשל חוסר הבהירות - קצת בלבלת אותי

אני לא מבין מה הקשר בין הטיפולים הרפואיים שעברת עקב נזקי גוף לבין הפיצוי ומדוע תשלום הפיצוי צריך לעבור לבית החולים ומה הקשר של עו"ד לדבר? בקיצור נסי להיות קצת יותר ברורה. על כל פנים, בדיק ההסכם בינכם וככל ואין בו התייחסות אז דעי שעו"ד עשוי לדרוש "שכר ראוי". רפאל

odelia115

New member
אוקיי אהיה ברורה יותר

עשיתי תאונת דרים בחול הגעתי פצועה לבית חולים הייתי בטיפול שם בדיוק שעה וחצי חזרתי לארץ כעבור יויים והאורטופד שלח אותי לעו"ד שהוא מכיר . העוד החתים אותי על סכום מסוים שאקבל מסוכנות הביטוח של הרכב שהייתי בו אך טוען שחייב לקחת חצי ולשלם לבית חולים שלא יהיה בלאגן או הוצאה לפועל נגדי אם לא אשלם . אך טענתי שאחרי שאקבל את הפיצויים בלי שום הורדות אפנה לביטוח פה שהפוליסה קיימת אביא להם את המסמכים הקימיים ויש לי פוליסה משופרת וכך זה יכסה את ההצאות הרופאויות אך העוד טוען שלא נצליח להוציא מהם משהו . מהי הפרוצדורה הנכונה אני לא מבינה? האם הוא אמור להוריד לי מהתשלום ולשלם לבית חולים?

לשאלתך

1. עדיין חסרים פרטים לשם מתן מענה על השאלה. 2. עדיין את יכולה לעזוב את עו"ד לשאלתך הראשונית ותשובתי לא השתנתה לאור העובדות הנוספות שפירטת. 3. אינני מבין מדוע עו"ד מבקש לשלם לבית החולים? נשמע מוזר, בקשי את עמדתו. 4. האם הטיפול לא מכוסה במסגרת שירותי הבריאות הממלכתיים? 5. האם אין לך ביטוח נסיעות לחו"ל? יש לברר יכול להיות שהביטוח מכסה המשך הוצאות רפואיות בארץ עקב תאונה שאירעה בחו"ל. רפאל

odelia115

New member
איני מבינה גם

הוא טוען שצריך לשלם להם כי הם יכולים לעשות הוצאה לפועל אמרתי לו שאין קשר זה הפיצוי שלי ואחרי שאקבל את הפיצוי נגיש תביעה לאיפה שעיתי את הפוליסה המשופרת, למרות שהוא אומר שקשה לו להאמין שהם ייכסו את זה

איני מבינה גם

שלום רב, נכנסת לדיון רק בסוף, ולכן מגיבה רק על הסיום. אני חושבת שמה שיכול לשפוך אור וקצת הבנה יותר על הנושא, יהיה אם לך יהיה ביד, העתק מדרישת ביה"ח לתשלום, ו/או העתק החשבון שקיבלת, ו/או מכתב פניה מהם לשלם. בסה"כ, הוצל"פ מוגש לאחר שעובר המועד לתשלום ולאחר התראה לא שילמת. אם עוד אין התראה,, ורק מטעמי זהירות מעדיף עורך הדין שלך לשלם כבר את הכסף, אז את יכולה להבין שזאת אפשרות אחת מבין כמה אבל לא היחידה, ולהחליט שאת מחכה עם זה, ותובעת פוליסה אחרת. אם אכן יהיו בידייך את כל הנתונים האלו תוכלי להחליט עצמאית, אם תשלום ביה"ח סובל דיחוי או לא. בברכה,

odelia115

New member
שלום רב

כן התשלום אצלי כבר השאלה אם לשלם מהפיצויים עצם ולקחת אסמכתא ומכאן להמשיך ולדרוש את ההוצאות הרופאיות מהפוליסה שלי כאן או לקחת את הפיצויים ולהתחיל את התהליך תביעת הוצאות רופאיות מהביטוח כאן אבל לקחת בחשבון שאולי הם לא יכסו לי את זה

שלום רב

שלום שוב, השאלה כמה זמן עבר מאז שדרשו ממך לשלם, אם להערכתך, יש עוד זמן למשוך את זה תנסי כן להפעיל את הפוליסה ככה תוכלי להפעיל על הפוליסה החדשה לחץ, בתירוץ שאת חייבת לשלם, ואם התביעה תהיה רק להחזר, הם יטפלו בה יותר ברוגע. בברכה,

למעלה