האם ניתן להשאיר למשך הלילה במקרר

twiti

New member
האם ניתן להשאיר למשך הלילה במקרר

בלילת פנקייק ולטגנה רק יום למחרת?
 

judi1

New member
אם זה בממילא נשאר..

אז אין מה להפסיד וזה אולי טיפה ישחיר אבל יהיה סביר ואכיל..ויתפח כרגיל.. ..כדאי לסגור היטב עם ניילון נצמד.. ועדיין חסר היה המתכון לצורך תשובה בטוחה ואחראית..
 

twiti

New member
המתכון:

4 ביצים טרופות 50 גרם סוכר וניל כפית קליפת לימון מגוררת 20 גרם חמאה מומסת 250 גרם קמח תופח 240 מ"ל חלב
 

judi1

New member
אם הבלילה לא נעשתה למה להכין בלילה?

עדיף בבוקר.
 

twiti

New member
ברור! פשוט עניין של חוסר זמן ../images/Emo3.gif

הבלילה צריכה להיות קצת במקרר לפני הטיגון ואין לי את הזמן הזה באותו בוקר ספציפי בו אני מתכננת לטגן אותם.
 

judi1

New member
מנסיון אישי..

קרה לי שנותרה בלילה בעודף.. והשתמשתי בה למחרת.. ולא קרה כזה אסון.. כיון שמדובר כאן באבקת אפייה, ולא סודה לשתייה, וזו מתפרקת רק בחום. הרי שהיא תחזיק לך מעמד בלילה. מה שיקרה לך זה שהתערובת תיפרד לך למרכיביה. לפי שכבות ועל פי המשקל הסגולי..כך שתצטרכי לערבב אותה מחדש בעזרת מטרפה..
 
מנסיון אישי - נשמר עד 3 ימים לפחות

למרות שמשך הכנת הבלילה הוא ממש דקות ספורות וטרי תמיד עדיף...
 

adigreen

New member
כדאי לצקת את הבלילה לתוך קנקל

ריק. יותר נח לשמור ויותר נוח לשפוך למחבת. אלעד
 
למעלה