יש חייה כזו. וואטסאפ שמגיע עם הטלפון.מה זה whatsapp מובנה? אין חיה כזאת.
חשבון whatsapp משוייך לטלפון אמיתי ,אחד שיכול לקבל הודעות SMS .
מה שניתן לעשות זה לקנות טלפון נורמלי חכם,לקנות סים ,לפתוח חשבון whatsapp ואחר כך לבטל את הסים.
אמור להיות אפשרי לגלוש רק ב WIFI.שלום
אני רוצה לרכוש טלפון סלולרי פשוט שמתוקן עליו ווטסאפ דרך kios והווטסאפ מובנה במכשיר האם ניתן לגלוש בווטסאפ גם ללא סים דרך רשת הwifi או שזה בלתי אפשרי ?
תודה לעונים
שלום
אני רוצה לרכוש טלפון סלולרי פשוט שמתוקן עליו ווטסאפ דרך kios והווטסאפ מובנה במכשיר האם ניתן לגלוש בווטסאפ גם ללא סים דרך רשת הwifi או שזה בלתי אפשרי ?
תודה לעונים
לא טוב לבטל את הסים, כי אז מישהו אחר יכול להשתלט לך על הוואטסאפמה זה whatsapp מובנה? אין חיה כזאת.
חשבון whatsapp משוייך לטלפון אמיתי ,אחד שיכול לקבל הודעות SMS .
מה שניתן לעשות זה לקנות טלפון נורמלי חכם,לקנות סים ,לפתוח חשבון whatsapp ואחר כך לבטל את הסים.
כן אבל דרך wifi וטלפון אחר שמקבלים בו את הקוד של הsms אפשר לאמת אותו לא ?
ויש רשת אלחוטית חינם בעבודה
כי אני רוצה את הווטסאפ רק בבית או בעבודה !
לא מבין מה הבעיה.כן אבל דרך wifi וטלפון אחר שמקבלים בו את הקוד של הsms אפשר לאמת אותו לא ?
לא מבין מה הבעיה.
1. אם יש לך סים, ב 99% מהמקרים יש לך חבילת גלישה.
2. לצורך רישום ראשוני צריך מכשיר שמקבל SMS (כל מכשיר, גם המכשיר המדובר).
3. לצורך שימוש ב וואטסאפ, צריך רשת (כל רשת, גם סלולרית, גם אלחוטית קבועה, גם אלחוטית של מכשיר סלולרי אחר, גם לווינית, כולם יעבדו)
אפשר לעשות אימות במכשיר הטיפש.לא הבנת התכוונתי שיש לי מכשיר טיפש בטלפון הזה שציינתי יש ווטסאפ במכשיר הטיפש יש לי סים פעיל האם אני יכול לקבל את ה sms למכשיר הטיפש ואז לרשום את מה שצריך בטלפון zte ולהפעיל את הווטסאפ מישהו אבל אמר לי שבאחד הטלפונים צריך להיות סים לא פעיל ואז אם סים פעיל אפשר לעשות אימות ולהשתמש דרך wifi
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.