האם ניתן להתייעץ עם מאמן אד אוק?

שאלה2

New member
האם ניתן להתייעץ עם מאמן אד אוק?

שלום האם יש אפשרות להעזר ביועץ\מאמן אישי אד הוק בטלפון? כלומר לא אימון מוגדר של עשר פגישות בפרק זמן מוגדר של מספר חודשים, אלא לאורך תקופה ממושכת יותר, אפילו שנים, מידי פעם ולפי צורך לשוחח עימו בטלפון לגבי התנהגות בנושא מסויים (פגישה עסקית,ראיון,מסיבה בעבודה,קונפליקט שעולה וכו')? האם מישהו מכיר מאמן\ת כזה\ו? תודה

הכנה לפגישה/ראיון/מצגת וכד'

שאלה 2 יקר/ה בהחלט ניתן לקבל ממאמן שיחת הכנה לקראת ארוע. זוהי שיחה של עד 45 דקות והיא בהחלט מוגבלת כהכנה לקראת ארוע ספציפי. למרות ששיחה כזאת אינה דומה לתהליך של אימון, היא מאוד מעצימה ויש לה תוצאות מצויינות מוכחות.

drreshef

New member
מאמן אד הוק

אפשר בתנאי שאת/אתה מתנהגים כשחקנים באימון ולא כשופטים ואו פרשנים.

tlingit

New member
ברו הבא drreshef ../images/Emo140.gif

יופי שאתה מצטרף אלינו לפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם אתה רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר קצת את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

לשאלתך..

שאלה2 שלום, על-פניו, אימון נקודתי בן פגישה עשוי להראות לא אפקטיבי. ובכל זאת אני עצמי התנסיתי באימון שכזה ותוצאותיו היו מרשימות ביותר. היה לי צורך באימון לקראת ראיון קבלה ללימודים. מעבר לכך שהוא עבר את מבחן התוצאה בנוגע למטרה שלשמה פניתי לאימון כזה הוא תרם לי משמעותית בעוד רבדים. זה לא "מה עלי לומר בראיון?" זה הרבה יותר עמוק. אשמח לספר לך על כך. אם תחפוץ אמליץ לך על מאמנת שסייעה בידי רבות.. מירב 054-4481339 בהצלחה..

למעלה