האם ניתן להתנדב לצבא לאחר קבלת פרופיל 21

שנבל 25

New member
האם ניתן להתנדב לצבא לאחר קבלת פרופיל 21

לצערי עקב אי הסתגלות ולאחר שיחה עם קב"ן הוא אמר שכנראה ימליץ על שחרור מהצבא עם פרופיל 21
אני די בלחץ ולא יודע מה ההשלכות, בטוח שהיה אפשר אחרת, אם היו קודם מנסים בבסיס פתוח וקרוב לבית, למה אני יוכל להתנדב ואיך?
תודה.

נ ו ע ה 12

New member
אנשים שהתחילו בשירות ויצאו ממנו על רקע נפשי

לרוב חוזרים אליו ע"י העלאת פרופיל ולא בתור מתנדבים
&nbsp
&nbsp

שנבל 25

New member
האם בשלב הזה ניתן לנסות לשנות את ההחלטה

שאולי אני כן ישאר בצא, אבל על פי ההמלצה בבסיס פתוח קרוב לבית, כרגע לא נראה לי שאני ינסה לחזור לצבא, האפשרות היותר מתאימה היא התנדבות.
תודה

hillator

New member
אני לא מבינה למה הקב"ן ממהר להוציא את הבן אדם

מהצבא ולהבטיח הבטחות חסרות שחר שיוכל לחזור כמתנדב.

אם כל הבעיה זה לינת בית לא חסרים חיילים עם פרופיל 45 שיש להם לינת בית.
נשמע לי חסר שחר

barkiing6120

New member
בהחלט כן

היום הייתה לי ועדה עם הרופא מתנדבים ואושרתי סופית להתנדבות. שלא יבלבלו אותך, אפשי בהחלט להתנדב לאחר 21 נפשי.
מה גם שקיבלתי פטור לפני גיוס, ערערתי עליו, העלו לי ל 45, יצאתי על 21 ועכשיו אני חוזר כנגד כל הסיכויים, צריך רק אמונה וכח רצון.
אשמח לסייע לך בתהליך

barkiing6120

New member
לא בדיוק

היו איתי עוד 2 בועדה שהיו צבא ויצאו ואישרו אותם להתנדב.
אולי בזמנכם לא היה אפשרי להתנדב אחרי 21, היום המצב שונה וזה סתם מבלבל אנשים בפורום

liavavraham

New member
טוב לדעת, תודה בר

נ ו ע ה 12

New member
21 נפשי? השתחררתי לפני שנה

אז זה היה נכון בוודאות עד לפחות לפני שנה וחצי, נגיד. יכול להיות שנתקלת במקרה בריכוז של מקרים יוצאי דופן, או שפשוט שינו את הנהלים... אבל זה נראה לי די מוזר. הרבה אנשים מצליחים לצאת מהצבא על 21 נפשי מסיבה לא ממש מוצדקת (יש המון שיוצאים מסיבות מוצדקות לחלוטין, לא עליהם אני מדברת) ורוצים לחזור כמתנדבים כדי להיקרא עדיין כ"מי שעשה צבא" עם שירות כביכול קל יותר, בלי שמירות וכו'... וזה מוזר שיאשרו את כל אלה להתנדבות ככה סתם.
ליאב, שווה לבדוק את זה מול המדור... :)

barkiing6120

New member
מוזמנים לבדוק

אבל לא כולם יוצאים וחוזרים כדי לקבל הקלות.. כל מקרה הוא ייחודי ואין לאף אחד אפשרות לשפוט

נ ו ע ה 12

New member
מראש כתבתי שברור לחלוטין שלא כולם ככה

אני מכירה הרבה מקרים, לכאן ולכאן

למעלה