האם ניתן להתנדב לתקופה של שנתיים?

bamni

New member
האם ניתן להתנדב לתקופה של שנתיים?

שלום הילה,קיבלתי לא מזמן פרופיל 21 נפשי עקב דיכאון ומאניה דיפרסיה ומעניין אותי לדעת האם זה אפשרי למתנדבים בעלי
פרופיל נפשי ואבחנה כשלי להתנדב לתקופה של כשנתיים?
עוד שאלה שאני מאוד מוטרד לגביה והיא במידה ואני אעשה את השירות הצבאי שלי בצורה הטובה ביותר שאני יכול ואם אני אצטיין ואהיה יוצא דופן(בתקווה רבה שאכן דבר זה יצא לפועל)האם ניתן לחתום קבע במשך שנתיים נוספות לצבא??
האם את מכירה או שמעת על מקרים של מתנדבים בעלי פרופיל 21 נפשי שחתמו קבע לכמה שנים טובות?
חשוב לציין שמאוד הייתי רוצה להתנדב לתקופה של כשנתיים ואני מוכן לעשות הכל בשביל זה...התנדבות לתקופה של שנה לא נשמע לי רציני במיוחד.

hillator

New member
תשובה

א. בהתחלה תתנדב לשנה אם תתפקד כראוי בשנה תוכל בהמלצת מפקדיך להתנדב לשנה נוספת.מניסיון כל מתנדב שהגיע לעבודה והיה בסדר נשאר
ב. לגבי קבע לא יודעת לענות תן לי לנסות לברר אולי זה יקח כמה ימים בגלל החג ומחר אני לא ליד מייל צבא אז זה ידחה לשבוע הבא

bamni

New member
חחח

תודה רבה על התגובה המהירה הילה!
כל הכבוד לך!

שאלה נוספת בקשר להתנדבות והיא באילו תפקידים מתנדבים בעלי אבחנה כמו שלי יכולים לעסוק?
דרך אגב הייתי מעוניין להתנדב לתפקיד קליל ונחמד שישאיר טעם טוב וחשק לעוד כמה שנים על מה את מציעה?
עוד משהו וזה שקראתי בעבר שאלו שנולדו לפני שנה מסויימת יכולים להתנדב לתקופה של כשנתיים..לא ממש זכור לי איזו שנה זו בדיוק וגם קראתי את זה ברפרוף מהיר
האם יש אמת בדבר וזה אכן נכון?

hillator

New member
תשובה

א.זה לגבי בעיות רפואיות לא פרופיל נפשי. לנפשי זה שנה+אופציה לעוד אחת.
ב. בגדול במהלך תהליך ההתנדבות מספר גורמים בבהר יעברו על התיק. הם יקבעו באילו תנאים תוכל לשרת. כדי שלא יהיו אשליות לא תוכל לקבל שום תפקיד שדורש סיווג ביטחוני.

למעלה