האם ניתן להתנתק עצמאית מ-pmobile דרך האתר של חברת פלאפון?

AYOUYA

Active member
עברתי על האתר ולא מצליח למצוא שאופציה כזאת קיימת.
האם ניתן לוודא שהכן המנוי נותק מבלי ליצור קשר עם נציג טלפוני?
בנתיים שלחתי מכתב התנתקות באמצעות אתר "נתק".

דיברגנט חדש

Well-known member
עברתי על האתר ולא מצליח למצוא שאופציה כזאת קיימת.
האם ניתן לוודא שהכן המנוי נותק מבלי ליצור קשר עם נציג טלפוני?
בנתיים שלחתי מכתב התנתקות באמצעות אתר "נתק".
בעיקרון, אתר נתק מספיק.
כמו כן, pmobile היא רק להתקשרות הראשונית, לאחר מכן, אתה שייך לפלאפון, כך שכל מה שחל על מנויי פלאפון חל עליך, קרי אתה יכול להתנתק מהאתר של פלאפון.
בנוסף, ברגע שאתה עושה התניידות לחברה אחרת, החברה דואגת לנתק אותך מהם.

AYOUYA

Active member
תודה על התשובה שלך,
כן אני יודע ש-pmobile ופלאפון זה אותה חברה. טוב לדעת לגבי הניוד שהחברה המניידת דואגת לנתק, לא היה לי מושג שזה קיים. עשיתי בזמנו ניתוקים דרך אתר "נתק" ועבר ללא בעיות. שנים כבר לא התעסקתי בניודים, לא היה לי מושג אם אתר "נתק" עדין עושה את העבודה כמו פעם. משום באתר של פלאפון לא מצאתי שום אופציה לניתוק וממש אין חשק לשבת עכשיו שעות על הטלפון לוודא שהם עשו את מה שהיו צריכים לעשות. יש לך מושג תוך כמה זמן אני אמור לקבל מכתב דואר/אלקטרוני SMS שנותקתי מהם שתיהיה לי הסמכתה להציג אם הם לא ינתקו? שמרתי את המייל שקיבלתי מנתק ואת הקובץ PDF עצמו.

דיברגנט חדש

Well-known member
תודה על התשובה שלך,
כן אני יודע ש-pmobile ופלאפון זה אותה חברה. טוב לדעת לגבי הניוד שהחברה המניידת דואגת לנתק, לא היה לי מושג שזה קיים. עשיתי בזמנו ניתוקים דרך אתר "נתק" ועבר ללא בעיות. שנים כבר לא התעסקתי בניודים, לא היה לי מושג אם אתר "נתק" עדין עושה את העבודה כמו פעם. משום באתר של פלאפון לא מצאתי שום אופציה לניתוק וממש אין חשק לשבת עכשיו שעות על הטלפון לוודא שהם עשו את מה שהיו צריכים לעשות. יש לך מושג תוך כמה זמן אני אמור לקבל מכתב דואר/אלקטרוני SMS שנותקתי מהם שתיהיה לי הסמכתה להציג אם הם לא ינתקו? שמרתי את המייל שקיבלתי מנתק ואת הקובץ PDF עצמו.
אם עשית ניוד לחברה אחרת, סביר להניח שתוך 48 שע' תקבל מהם טלפון.
הודעת מסרון, היית אמור לקבל כבר, לוקח מקסימום 4 שע' מרגע המעבר.

AYOUYA

Active member
קיבלתי שיחה נכנסת שלא עניתי בגלל שנחסמה ישר ע''י truecaller שעה בערך אחרי הניוד. בנתיים לא רואה שום הודעות או/ו מיילים מחברת פלאפון.

AYOUYA

Active member
כן סביר להניח, בגלל זה העדפתי להתנתק עצמאית ולא להתעסק עם בלבולי מח של הנציגים ולא פחות חשוב להיות בטוח שלא ימשיכו לחייב אותי בטענה כלשהי שאני יופיע אצלהם כמשתמש פעיל.

k-don

Well-known member
כן סביר להניח, בגלל זה העדפתי להתנתק עצמאית ולא להתעסק עם בלבולי מח של הנציגים ולא פחות חשוב להיות בטוח שלא ימשיכו לחייב אותי בטענה כלשהי שאני יופיע אצלהם כמשתמש פעיל.
העניין הוא שעושים ניוד או ניתוק, לא את שניהם.
אם עושים ניתוק מאבדים את המספר שלך

למעלה