האם ניתן להתפרנס מאימון ריצה לריצות ארוכות?....

ngalili

New member
האם ניתן להתפרנס מאימון ריצה לריצות ארוכות?....

היי,
אני ואישתי אמורים להגיע למרחב ה GTA בקיץ הבא.
במקביל לעיסוקי העיקריים בארץ, אני מאמן ריצה לריצות ארוכות (יש לי מספר קבוצות) כהכנסה נוספת. בישראל קשה מאד להתפרנס בכבוד מהנ"ל ולכן מרביתנו עוסקים במקביל בעסק אחר.

יחד עם זאת, בכוונתי לבחון את האפשרות להפוך את הנ"ל בקנדה להכנסה העיקרית.

על מנת שאוכל לנסות ולהבין את השוק, אני מנסה לקבל קצות חוטים. אשמח לכל סיוע..
1. האם בכלל מקובל להתאמן בקבוצות (מתחילים, מתקדמים, מרתון וכאולו...) בתשלום? לא ראיתי הרבה כאלו באינטרנט משום מה. ראיתי הרבה קבוצות חברתיות ללא תשלום.
2. מהו הסכום המקובל לגבות לחודש (במרחב של ריצ'מונד היל, וואן...)?
3. היכן מקובל שקבוצות מתאמנות בחורף? אולמות? חדרי כושר? בחוץ?
4. ברור לי שיש צורך לחזור על ההסמכות מהארץ עבור בכלל ועבור ביטוח. מישהו מכיר את הגופים המוכרים והמקובלים בתחום?
4. אשמח מאד...מאד לקבל פרטים של מי שאוכל אולי להתייעץ איתם בפרטי. תודה מראש.

תודה ונשתמע

PuffDragon

New member
כמה תשובות

1. מקובל, בערך כמו בישראל. יש קבוצות ריצה בכל הרמות. רובם מאורגנות ע"י המשתתפים או בהתנדבות. MeetUp וכאלו.
2. לא יודע
3. בחוץ, עם ביגוד מיוחד
4. לא יודע
&nbsp
לגבי השאלה המרכזית שלך, אני ממש לא מאמין שאפשר להתפרנס מזה.
&nbsp

shuttles3

New member
טיפת מידע

אין לי הרבה ידע בתחום, בסך הכל התעניינתי בזמנו מעט כדי לתכנן לעתיד (עם ילדים קטנים זה לא ממש אפשרי להתאמן בריצות ארוכות. בכל אופן, בשביל המשפחה שלנו זה לא עובד). הנה אתר של קבוצה לדוגמא, הם מאמנים רצים גם ברמה אולימפית. אולי זה יתן לך מושג.
http://www.newmarkethuskiestrack.ca/
אין לי ספק שאתה יכול ליצור קשר עם המאמנים כדי לקבל כמה תשובות איכותיות לשאלות ששאלת.
&nbsp
ועוד: בדוק את ה-Running Room - זוהי רשת ציוד ריצה שמנהל קבוצות אימון ברמות שונות. גם מהם בטח תוכל לקבל מושג.
https://www.runningroom.com/hm/
&nbsp
בסך הכל, בקנדה רצים הרבה ומעבירים הרבה Races באביב, קיץ וסתיו.
&nbsp

עוד תשובות

אי אפשר להתפרנס מזה אבל אם the running room יתרשמו מהקסם האישי שלך תוכל להדריך שם קבוצות תמורת הנחה על פריטים בחנות
בקנדה (המזרחית) כמו בישראל יש חודשיים שלושה שבהם לא כדאי לרוץ בחוץ. בישראל זה יולי אוגוסט בגלל החום, בקנדה זה ינואר פברואר בגלל הקרח
מה תוצאת המרתון שלך?

idohatam

New member
Never say never

ינואר פברואר הם פחות בעיתיים כי בד"כ אין הפשרה, לפחות לא באדמונטון כך שאפשר בכיף להסתדר עם נעלים לריצת שבילים. במידה ואכן יש הפשרה וקפיאה או הרבה קרח ניתן להשתמש בקליטס או יאק טראק ואם סטודנטים עניים (או מדריכים לריצה) ברגים משושים מפלדת אל חלד עובדים מצויין. מוכרך לציין שלרוץ בחוץ במינוס 20 או 25 היבשים של אדמונטון היה ממש כיף, דיי חיכיתי לזה.

ngalili

New member
תודה למגיבים עד כה

קודם כל המון תודה על המידע עד כה.

לצערי עדיין חסר לי מלאן מידע...אנסה להשלימו בביקור המתוכנן שלנו אצלכם בחודשים הקרובים.. :)

אגב, מיכאל, אתה מוכר לי מפורום תפוז אחר מהעבר (ריצה וטריאתלון)....האם אתה לא רץ אילתי במקור...

למעלה