האם ניתן להתרשם מהמקצוע בעזרת תצפית?

lilya4

New member
האם ניתן להתרשם מהמקצוע בעזרת תצפית?

שלום לכם,
אני מאוד רוצה להירשם לתכנית הסבה לסיעוד. כרגע מתלבטת בין התכנית באיכילוב/תה"ש.
על מנת שאהיה סגורה על עצמי 100% אני אשמח לדעת אם ניתן להגיע לאחת המחלקות ולראות קצת את עבודת הסיעוד מהצד. האם זוהי בקשה לגיטימית?
כאשר התקשרתי לברר עם בתי הספר לסיעוד הם אמרו שזה ממש לא מקובל.
אשמח לייעוץ

evil moon1

New member
זה לא מקובל

את לא יכולה לבוא לבית חולים ולהגיד שאת תשבי קצת במחלקה כדי להתרשם מעבודת אחיות....כמו שאת לא יכולה להכנס לרופא שיניים ולהגיד שאת רק תשבי שם קצת כדי להתרשם מעבודת רופא שיניים...יש אופציה אחרת, ולדעתי מצויינת, כן להתרשם מעבודת אחיות:להתנדב בבית חולים....זה הכי קרוב שאפשר לראות את המציאות....כמובן, שתצפית זה נהדר ועוזר, אבל לעולם לא תדעי עד הסו על העבודה עד שלא נכנסת לעולם הזה....
כדי להחליט האם לעשות הסבה או לא, לרוב להתנדב במחלקות בית חולים זה מספיק וזה מצויין....במש לפחות כמה חודשים...זה שווה את זה

lilya4

New member
תגובה

תודה לך אכן מה שאת אומרת נכון אבל אני באמת רוצה להיכנס למקצוע לאחר מחשבה. מהו אופן ההתנדבות?אשמח לדעת למי ניתן לפנות במידה ואני רוצה להתנדב במחלקת ילדים.

סיהרה

New member
בדרך כלל לכל בית חולים יש את העמותות שנמצאות שם

בשלב הראשון -פשוט תכנסי למחלקת תסתובבי קצת תנשמי את האווירה -תראי איזה עמותות מפרסמות בלוח המודעות של המחלקה ..ואז תחליטי

evil moon1

New member
אפשר להתנדב דרך בית חולים עצמו

כנסי לאתר של כל בית חולים באינטרנט ותחפשי שם על ההתנדבות...יש רכז מתנדבים , דברי איתו על אפשרויות שיש...לרוב עבודה של המתנדב דומה לעבודת בת שירות:לענות לטלפונים, להסתובב בבית החולים ולעשות כל מיני משימותושליחויות(כמו להביא מדים לאחיות ולהביא מנות דם מבנק הדם וכו'), לחלק מגשי אוכל לחולים...כ תראי פחות או יותר מי נגד מי, מה כל אחד עושה, תראי גם את החולים ובכלל חוויה של בית חולים...לדעתי זה הדבר הטוב ביותר שאפשר לעשות לפני שנכנסים למקצוע הזה ובטח אם מדובר בהסבה...
בהצלחה

למעלה