האם ניתן לחבר נגן mp3 לרדיו טייפ

ShirYaki

New member
האם ניתן לחבר נגן mp3 לרדיו טייפ

ברכב? אין כניסה מיוחדת בפאנל של הרדיו טייפ, אבל אולי יש דרך אחרת?

weird dust

New member
תלוי איזה רדיו ותלוי איזה נגן

בהרבה מקרים ברדיו יש מאחורה ליין אין (במקום מקדימה) ואז יש צורך בחיבור עם פינים כמו של אוזניות. אם הרדיו מתקדם ויש בו כניסה של צ'יינג'ר גם דרכו ניתן לחבר את הנגן. אם זה אי פוד ישנם מכשירים מיוחדים ורדיו בעל כניסה מתאימה. יש את אפשרות הפחות טובה משדר ה-FM שלא תמיד פועל כראוי. יש את האפשרות של חיבור הקלטת לטייפ של האוטו ואת הצד השני לנגן. זה כמעט כל האפשרויות. אם צריך הרחבה על כל אחת מהן אני אשמח להרחיב.

weird dust

New member
משדר רדיו

פטנט לא רע המתחבר לנגן ושולח אות רדיו לטווח קרוב, בעיקר למכונית או למערכת בבית, קובעים תדר בו הנגן משדר וככה אפשר לקלוט את זה ברדיו. האיכות לרוב טובה ובלי הרבה בעיות ואין אפילו צורך בכבלים בכלל בחלק מה המכשירים. בעיות: אצלי בבית שאפילו על גל"צ עולה תדר ערבי פיראטי אין סיכוי שזה יפעל כראוי. שידור ברמה טובה אבל הרבה פעמים יש הפרעות לשידור מגורמים עוינים לא חוקיים - בנסיעה זה מורגש. אם זה אי טריפ הוא שותה את הבטריה של האי פוד. עם כבלים האיכות טובה יותר. זה בערך העיניין, אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות.

NEO83

New member
אני מתכנן לקנות

את האי ריבר H10 איזה משדר אתה ממליץ לקנות לו?? בתווך המחירים של 100 שח ואיפה אתה ממליץ לחפש ולקנות?? מעדיף משו שלא יאכל את הסוללה של הנגן

weird dust

New member
אם יש לך אפשרות לקלטת

יש סילבר ליין קלטת + מטען בעד 50 שקל. פתרון מצויין וחסכוני לטעינה והשמעה. אני גם חושב לקנות כזה ולהחליף אצלי באוטו לרדיו ישן של מכונית XM. (זה לא חיוני לדעת מה אני עושה אבל אם למישהו זה מעניין)

weird dust

New member
אתה וצה רק משדר, אז בארץ יש כמה

אני צרף קישור לזאפ שם יש חנויות. מוצר שנחשב די טוב הוא TuneCast II Mobile FM Transmitter של בלקין. גם לאי ריבר יש משהו לא רע, קישור שלישי. אני מזכיר שיש כל מיני בעיות קלטה ברוב הפעמים, זהירות!

weird dust

New member
אני מחבר עם ליין אין קידמי

יש לי חבר שמשתמש בקלטת אבל טוען שה"טאק טאק" בזמנים של שקט מעצבן אותו. (שהקלטת זזה ואין קול אז שומעים טאק טאק). הפתרון הוא די זול (עד 30 שקל לרוב) והאיכות טובה. אין הפרעות שידור אבל יש כבלים. הפתרון קל וטוב מאוד לדעתי, אבל למי שאין קלטת באותו ורק דיסק לרוב זה לא יהיה טוב בשבילו.

weird dust

New member
אצלי זה דווקא היה בסדר

וגם אצל חבר שלי, כשהוא יכנס הוא בטח יכתוב. מה שכן הרבה פעמים יש בעיה בטעינה ששומעים את האוטו בנגן.

לי יש

משדר FM פשוט לרכב כשצד אחד מתחבר למצת של הרכב צד שני לנגן ועובד מצוין. קניתי ב99 ש"ח מחנות אלקטרוניקה ברחובות (CDONE בקניון). כמובן שהאיכות לא מושלמת אבל בשבילי זה מספיק טוב, ואני שומע טראנסים ורוק כבד שזו מוסיקה שקשה לקבל איכות טובה איתה...

למעלה