האם ניתן לטפל ב ק"פ כאשר עובר בבטן ???

igalor

New member
האם ניתן לטפל ב ק"פ כאשר עובר בבטן ???

אנגלה3

New member
לא../images/Emo10.gif

הטיפול של הק"פ הוא ע"י גבסים ונעליים (דניס בראון - נעליים שמחוברות עם מוט באמצע). לא ניתן לטפל בבטן (גם אנחנו שאלנו.....)

igalor

New member
נינסה

אני מטפל בהרבה אנשים במחלות שרופאים עומרים שלה ניתן לטפל בהם. להזיק אני לא יכול. בעוד 5 חודשים יהיה תשובה בידי. אני מקווה טמעמין שאני יכול להצליח. אולי זו תיהי פריצת דרך.

igalor

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתודה. רק יקח קמה חודשים. ../images/Emo99.gif

אנגלה3

New member
אנחנו בשלב של נעליים בשעות הלילה../images/Emo6.gif

שחר בן חצי שנה, הוא עבר 8 גבסים (ללא ניתוח), היה 4 חודשים מלאים עם הנעליים ל-23 שעות ביממה ועכשיו אנחנו עם הנעליים ל-12 שעות ללילה בלבד. התיקון נשמר לאורך כל הדרך
. מהיכן אתם בארץ?

igalor

New member
אנחנו מגן יבנה. ../images/Emo24.gif תודה לך על תצומת הלב.

eyaala

New member
שלום יגאל ואלונה היקרים

אני אמא גאה ומאושרת לילד בן חצי שנה שנולד עם קלאב פוט. אנחנו גרים ממש לידכם אנחנו מאוד מאוד נשמח להפגש איתכם ולהראות לכם את הבן המהמם שלנו. נשמח שתראו את הרגל שלו ושתבינו באמת איך הקלאב פוט נראה לאחר טיפול של חצי שנה. נשמח מאוד להפגש אתכם ולהראות לכם תמונות של הרגל מיד לאחר הלידה שתבינו במה מדובר. מאוד הצטערתי לשמוע על האסון שפקד אתכם ואני שמחה שאתם מנסים להמשיך בחייכם למענכם ולמען הילדים הנוספים שלכם עם כל הכאב והצער. אני מאחלת לכם שתיוולד לכם תינוקת מתוקה (אני בטוחה בזה ) ותמלא את כל החלל שנפער. אשמח אם תרצו להפגש

אנגלה3

New member
יגאל, גם אני בדעה של ק א סי

תלכו לשיחת ייעוץ עם ד"ר פנסקי - הוא רופא מדהים - אנחנו מטופלים שלו ואם תרצה אני שולחת לכם במסר את הטלפון שלי, אתה יכול להתקשר אליי לקבל פרטים. כמו כולם כאן, גם אני ישבתי וקראתי את ההודעות שלך ונעלמו מילים מפי... ליבי איתכם על האובדן, ונשאר לי לאחל לכם את כל הטוב שבעולם. אנג'לה

זהבה29

New member
שלום לכולם.וליגאל ואשתו היקרים.

כמה ערבים לא הצלחתי להיכנס לפורם. עכשיו קראתי את ההודעות ומאוד התרגשתי: גם כי נזכרתי בהיריון שלי,וגם בגלל התגובות המדהימות של חברי הפורם. יש לי שלושה ילדים בן 10 בן 7.5 ובת שנה וחודש. הקטנה עם קלאב פוט. גילו את הקלאב פוט הדו צידי בסקירה השנייה ומאז גם אני וגם בעלי היינו במתח מאוד גבוה(אצלנו אף אחד לא היה רגוע) מה שהקשה על המצב זה שהייתי בשמירה , לא עבדתי והיו לי מחשבות מאוד דיכאוניות בעיקר על העתיד של הילדים הגדולים שלי : חששתי שאזניח אותם בעקבות הטיפול במעיין. חששתי מאוד שקיימת תסמונת(כן כולם מאוד מעוררים חשש ) ההיריון והציפייה קשים יותר מההתמודדות אחר כך. היום באמת מעיין ילדה מקסימה וממלאת את כולנו חיים שמחה וגאווה. השלב של הגבסים והניתוח יותר קשה אך תוך חצי שנה בד"כ מגיעים לדניס בראוון בלבד ולהפחתה במספר השעות. לגבי ההילינג זה נשמע לי נהדר לנסות במהלך ההיריון והמון המון הצלחה,עם הלידה אם עדיין יהיה צורך חשוב להיצמד לשיטת פונטי שהיא מוכיחה את עצמה. אתם עברתם חוויה מאוד קשה אך ברגע שהתינוקות תיוולד היא תהיה נחמה עבורכם ,לאף אחד מהגדולים שלי לא הייתי קשורה כך. מכל הלב אני מאחלת לכם היריון כמה שיותר קל ורק בשורות טובות והמון כח. לילה טוב זהבה.

ק א סי

New member
יגאל, יש לי המלצה בשבילך

לכו לטיפול בקפלן, אצל ד"ר פנסקי. זה לא רק הכי קרוב אליכם אלא תקבלו גם רופא נהדר. אנחנו היינו אצלו 3 שנים שבסיומן יצאנו עם ילד רגיל לחלוטין.

למעלה