האם ניתן לייבא קובץ מתוכנת קאלק לתוכנת מסד נתונים
T tealk New member 4/1/10 #3 יש לי קובץ של גליון עבודה שיש בו מספר עמודות עמודה A מק"ט, עמודה B שם המוצר, עמודה C ספק, עמודה D מחיר ,בכל עמודה יש לי מעל 2000 שורות אני רוצה להעביר את הנתונים האלו למסד נתונים איך אני עושה את זה?
יש לי קובץ של גליון עבודה שיש בו מספר עמודות עמודה A מק"ט, עמודה B שם המוצר, עמודה C ספק, עמודה D מחיר ,בכל עמודה יש לי מעל 2000 שורות אני רוצה להעביר את הנתונים האלו למסד נתונים איך אני עושה את זה?
Y YairHadari New member 5/1/10 #4 יצירת טבלת Base מטבלת Calc שלום, ב Calc סמן את העמודות אותן אתה רותה להעביר לטבלת Base. ב Base עבור לטאב של הטבלאות. העבר את הסמן להיכן ששם הטבלה אמור להיות. לחץ Ctl+V. יאיר
יצירת טבלת Base מטבלת Calc שלום, ב Calc סמן את העמודות אותן אתה רותה להעביר לטבלת Base. ב Base עבור לטאב של הטבלאות. העבר את הסמן להיכן ששם הטבלה אמור להיות. לחץ Ctl+V. יאיר
ש שוּלה New member 6/1/10 #5 השאלה היא לאיזה מסד נתונים, או מה אתה הולך לעשות עם המסד הזה. סתם לשים דברים במסד נתונים לא נותן כלום לאף אחד.
השאלה היא לאיזה מסד נתונים, או מה אתה הולך לעשות עם המסד הזה. סתם לשים דברים במסד נתונים לא נותן כלום לאף אחד.