האם ניתן לנצח את לאנס בשיא

• פותח הנושא natyh
  • פורסם בתאריך

natyh

New member
האם ניתן לנצח את לאנס בשיא

האם ניתן לנצח את לאנס , גם כשהוא בשיא . ונראה שהוא בשיא ??? נתי

natyh

New member
הם מפחדים ....

קדימה הוא לא שומע !!! תגובות תגובות בבקשה . נתי

ido mazor

New member
קשה אבל אפשרי

אני אוהב את לאנס אבל הכל אפשרי. אולריך והמילטון ישבו ללאנס על הגלגל היום... נחיה ונראה מי ישרוד בהרים. מאיו כנראה ישנה כיוון ויסתפק בניצחון באיזה קטע הררי...

מה זאת אומרת?

עם כל אהבתי והערכתי ללאנס אני בטוח שהוא בנאדם. הטור סיים היום קטע 3. מחר נג"ש. אח"כ יהיו עוד הרבה ימים עצבנים. קראתי תאוריה (של מנצח סדרתי) שאמר כי המסלול תוכנן כך (כל הכאסח בשבוע אחרון) משום שמארגני הטור יודעים שלאנס חייב יתרון פסיכולוגי לפני ההרים אחרת קשה לו יותר. אנחנו עוד לא יודעים באיזה כושר ארמסטרונג. גם לא אולריך או המילטון או הראס. יש שם גם גמד אדום שאף אחד לא מזכיר בקול רם ולא הייתי פוסל אותו. וריס? נראה לך שכל יום הוא שולח את וויוט לבריחות סתם? אם מחר סי.אס.סי. מזנקים אחרונים ומנצחים בענק גילנו את סיבת ההשתוללות לש וויוט וג'אקובס. אם לא? עד סוף הטור יהיה לי בור בפדחת כי אני מנסה להבין מה הקטע של "הוויקינג". חכה. על השאלה הזו נצטרך לענות אחרי ההתקפה הראשונה של ארמסטרונג. ומי אמר שקודם כל תהיה התקפה שלו? אולי תהיה התקפה של מישהוא אחר?

natyh

New member
שלב ראשון הוכתר בהצלחה

שים לב התוכנית המוכנה של ריס אומרת כך ( ספקולציה שלי שאני מנסה לבדוק ) הנחות 1 ארמסטרונג בקצב שלו חזק יותר מכל רוכב אחר אם הוא בקצב שלו 2 ארמסטרונג לא יכול לסגור בריחות למיאוצי ביניים 3 אם הוא יצא מהקצב שלו הוא יחשף להתקפות . ולהלן תוצאות הקטעים הראשונים : פרולוג לאנס +2 וויט +11 בובי +12 ליפיהיימר + 15 אולריך + 17 המילטון +18 מאיו +21 היראס +37 סימוני +42 קטע ראשון ספרינט מודב מקום 2 וויט גינס לאנס +10 וויט +15 בובי +20 יאן +25 המילטון +26 מאיו +29 הירס+45 סימוני +50 קטע שני ארמסטרונג +18 וויט +25 בובי +28 ליפי +31 יאן +33 המילטון +34 מאיו +37 מאנצבו +49 היראס+53 סימוני+58 קטע 3 וויט +9 לאנס +16 ליפי +24 בובי +26 יאן +31 המילטון +32 איטור גונזלס +35 מנשבו+47 היראס+51 סימוני+56 מאיו +4:23 נתי

natyh

New member
וויט סגר 16 שניות

בלי לנצח אף קטע !!! עוד 4 קטעים וארמסטרונג מפגר בחצי דקה !!! לאנס יהיה מוכרח להגיב במירוצי הביניים ואז יחשף !!! נתי

לא הגיוני

אני רק יכול להעריך כי המטרה שלו(ריס) הייתה לזנק אחרון בנג"ש מחר. לא ברור לי אם הוא הצליח. הטבלאות של סיגרת פערים בשבוע הראשון חסרות משמעות אלא אם אתה רוכב בקבוצה באסקית שלוקח לה 10 דקות להתארגן לעזרה למוביל הקבוצה. לאנס לא יגיב לכל רוכב שיפרוץ לטובת איסוף של 6 או 12 נקודות במאוצי הבניים. אין סיכוי. הוא יחכה להרים. אני מכיר תאוריה של כמה מאלו שמיבנים הרבה בתחום הטוענים כי ארמסטרונג יבצע מהלך קיצוני באחש הקטעים במישורים. זו תהיה התאבדות מצידו כי אם אולריך ישב לו על הזנב הוא מחוסל. במישור או מסלול מתגלגל הוא חלש מאולריך ואפילו אם יצליח להפתיע את אולריך ולברוח הוא לא יכול לפתוח פער משמעותי. היום הייתה תצוגה יפה. אחרי ההתנפלות של רוכב הדואר על מעבר הפאבה הראשון רוכבי טי מובייל התנפלו על הפאבה השני ולא סתם,אולריך נכנס אליו ראשון. לאמור - "שימו לב,אנחנו ערנים ומגיבים ויכולים" מה זה אומר? בעיקר שהם משחקים בהורדת עיניים (הייתי חייב בגלל המבט). לעניין ריס? זה לא ריס, לחשוף את ה- קלף שלו בימים הראשונים. וויוט משתולל? אז הוא לא הקלף של ריס.

Envenom

New member
לאנס לא יעשה מעשה קיצוני במישור

הוא יודע יותר טוב מזה.. מה שכן, הוא עלול לעשות את זה ב'נגד השעון' כמו שהוא עשה שנה שעברה ועקף את אולריך בדרך, למרות שיצא אחריו. והיות שיש קטע של נגד השעון בהרים, הניחוש שלי הוא ששם הוא יעשה את המהלך שלו.

אמיר פז

New member
שם המשחק עכשיו עצבים מפלדה

חלק מהותי מהתנהלות מועמדים רציניים הוא קור רוח מול התקפות והשתוללויות. היכולת לסנן ולשקול מה מסוכן, מי מסוכן ובעיקר מתי מסוכן. לכן לדעתי המועמדים השונים לוקחים את וויט באיזי, וזו רק דוגמה. וינוקורוב פתח מבער עם כל הקבוצה, בעקבות המילטון, רק כשהיה ברור שהוא עלול להדיח אותו מהפודיום. לא שום דבר אחר. ככה הגדולים נוהגים (משתדלים לפחות...).

Mont Ventoux

New member
ברוניל-ריס סיבוב ראשון

היום (קטע 4) סיבוב ראשון במאבק הזה. CSC לא יזנקו אחרונים, כי אם קב' 3 לפני הסוף. אין חשיבות לזמני הבונוס שוויגט קיבל לגבי הדירוג הקבוצתי, אלא רק לגבי הדירוג האישי. זה אומר שאם CSC יתנו תוצאה מאד טובה היום וויגט יהיה בצהובה.

natyh

New member
וויט לא משתולל

הוא לוקח נקודות קלות בהתחלה וחוזר לנוח בקידמת הפלוטון . הוא לוקח 5 שניות ממוצע לקטע !!! לאנס לא יכול להגיב ומפסיד זמן . כמה זמן : בסביבות דקה . האם ארמסטרונג יוכל להמשיך לאבד את זמן הזה ??? ולמה וויט ? ארמסטרונג לא יגיב למישהו אחר !!! נתי

ההסבר ההגיוני לבריחות של וויט הוא

שלריס יש ספונסרים, והם נראו על המסך בטור השנה יותר מכל האחרים.... באסו לצהובה??? אני לא כ"כ בטוח שריס בעצמו מהמר על זה.. מצד שני- יש לו קבוצה חזקה ובעלת יכולות, ללכת על כמה שיותר ניצחונות שלבים זה טקטיקה הגיונית מבחינתו...

אמיר פז

New member
יאללה באסו

אצלי הוא בנבחרת הפנטזיה בשביל נצחונות יומיים ואולי פודיום. עכשיו כשמאיו בפאזה אחרת, אולי נראה קרבות בינהם בקטעים הרריים, אם יתר התותחים לא יהיו מאוימים בדירוג הכללי.

Jens Voigt-שיעור בדקדוק

הרוכב המוכשר הזה מקבל פה בפורום כל מיני שמות. כנראה שרוב הגולשים בפורום הושפעו עמוקות בשנות ה-60 מהסרט "קאובוי של חצות" והחליטו להעניק לרוכב הגרמני את שמו של כוכב הסרט ג'ון וויט (הוו השנייה בחולם). ניסיתי לחפש באינטרנט ומה שמצאתי הוא הסבר שלא מבטאים את ה-i בשם והיא נמצאת שם בשביל להאריך את ההפסקה בין שני חלקי המילה. האות v בגרמנית מבוטאת כ-f (ראה מקרה פולקסואגן), כך שמבטאים את השם: FO:KT. או בעברית פוקט. מי שרוצה יכתוב פוקט. מי שרוצה יכתוב וויט, העיקר שהרוכב האגרסיבי הזה ימשיך לתת הצגות.

natyh

New member
המנצחים ומפסידים

עד הקטע הזה . והמנצחים הגדולים הם AG2R , נאזון וקיריספו , פאביאן קנסלרה ללא ספק . ועוד . והמפסידים קראו פה . נתי

בשנת 2001 וויוט לבש את הצהובה

הוא עלה לבמה לחתום את שמו לפני הזינוק. המנחה המיתולוגי של הטור קרא בשמו יייייננננסססססס ווווויייייוווווטט אז נכון ששמיעה שלי דפוקה. נכון שהוא צרפתי (המנחה) נכון שהוא גרמני (וויוט) מצידי שתקראו לו איך שאתם רוצים. גפ יש הקוראים יאיר בן עמי בסגנון עדות אשכנז ובזגנון עדות מזרח. פעם אפילו היה איכפת לי מזה
אני אקרא לו (לוויוט) כמו ששמעתי ומעתה אני לא מתייחס יותר לעניים שמות הרוכבים. מצידי שיהיה מי שיקראו לארמסטרונג לגסטרונג. השאלה היה אם הוא יקח חולצה שישית או לא. את המספר 6 אי אפשר לעוות. נחזור לאופניים? או שנמשיך להתחרבש על הגהות? כי זה נראה לי עיסוק שמעט סוטה מהדברים החשובים והמעניינים.

למעלה