האם ניתן לעבוד בעבודה מהצד בעוד חברת שמירה?

תותחח27

New member
האם ניתן לעבוד בעבודה מהצד בעוד חברת שמירה?

בוקר טוב. האם ניתן לעבוד בעוד חברת שמירה למרות שעובדים בחזרה אחרת? הכוונה עבודה מהצד עם אותו ציוד שלך ונשק זה חוקי?אני צריך אישור לכך? הרי זו זכותי לא?תודה על כל תשובה כי פרנסה חשובה לי מאוד. יום טוב

TheSverd

New member
בוקר טוב

החברה היא זאת שסיפקה לך את הנשק, ולדעתי היא תתנגד לכך שתעבוד בחברה אחרת עם נשק שלה. זה גם נשמע לי לא כל כך חוקי, מסיבות כאלה ואחרות.השאלה היא - מה קורה אם חבר שלך רוצהשתאבטח לו איזה אירוע עם הנשק: מצד אחד- משטרה תצטרך ראיות שאתה מועסק כמאבטח שם בשביל לעצור אותך, כי סתם ככה אתה תגיד שאתה סתם עומד שם, מצד שני, אם משטרה תבוא היא בכל מקרה תיפול על החבר הזה שלך מאחר ויש לו אירוע בלי אבטחה(אתה לא נחשב כביכול, ואפילו אם כן אתה לא חוקי:)). בשורה תחתונה- לדעתי זה ממש לא חוקי ותרד מזה. מה שכן, אם החברה שלך לא מספקת לך מספיק שעות, אתה יכול לעבוד בעוד חברה. רק אל תשכח לעשות כל מיני סידורים כגון תיאום מסים

תותחח27

New member
תודה רבה לך ידידי. שום דבר לא שווה את זה.

שוב שלום לך. הכוונה אחי לא חוקי שאם חלילה יקרה משהו? העבודה אצל בן אדם פרטי ככה הבנתי את הענין... ועוד שאלה ברשותך בחברה שאני מועסק לא משולמות שעות לילה זה נחשב? אני מקבל יומית עבודה לפי 220 ליום (לפעמים אני עובד מ8 בבוקר עד 7 בערב ויותר. והשכר נשאר אותו דבר) ובסוף חודש עושים את החשבון. על שעות שאני בלילה אני אמור לקבל? ומאיזה שכר אני יכול לקבל השלמת הכנסה? תודה על כל תשובה ואני מודה לך מאוד. שיכנעת אותי לרדת מהענין. ערב טוב

TheSverd

New member
בקשר לשכר שלך

אתה מאבטח טיולים? השאלה שלך די דומה לשאלה שמעלייך:) בקשר לאבטחת הכנסה....אני לא ממש יודע, אבל אם אתה מרויח משמעותית פחות ממינימום כדאי לך לפנות לביטוח לאומי ולבדוק את העניין.להפסיד בטוח לא תוכל.

למעלה