האם ניתן לעשות לעשות לנדינג בגבול סיאטל-קנדה?

shipy1234

New member
האם ניתן לעשות לעשות לנדינג בגבול סיאטל-קנדה?

הצלחתי להשיג טיסה לוונקובר באמצעות נקודות שנוחתת בסיאטל ומשם אני אסע באוטובוס לוונקובר. האם ניתן לעשות לנדינג בכל PORT OF ENRTY? תודה, שיפי

כן אבל.

האוטובוס לא יחכה לך. הלנדינג יכול לקחת כחצי שעה עד שעה, תלוי בתור, וצריך לבדוק את הנוהל עם חברת האוטובוסים לפני שאתה קונה את הכרטיס. אני לא הייתי עושה לנדינג באוטובוס אם אתה בא שלא על מנת לחזור לישראל. אתה תרצה לבוא עם הרבה מזוודות ותיקים ואוטובוס הוא לא פרקטי.

shipy1234

New member
דיברתי עם האוטובוסים לפני התגובה

אין בעיה מבחינתם, אתה יורד עם המזוודות ועולה על אחד האחרים שעוברים כל שעה. ללא עלות נוספת. לגבי המזוודות, אני מסכים אבל אין לי ברירה, זה או טיסה לוונקובר ב- 200 דולר (מיסים + תשלום נוסע מתמיד) או כ- 1500 דולר טיסה לוונקובר שגם לא ישירה עם 1-2 עצירות.

dannyk27

New member
ואם הבא יהיה מלא?

וגם זה שאחריו, קח גם את זה בחשבון.

shipy1234

New member
אני לוקח בחשבון אבל אין לי הרבה ברירה

כאמור זאת הטיסה היחידה שהצלחתי להשיג לאיזור וונקובר עבור נקודות נוסע מתמיד. האלטרנטיבה זה לשלם מחיר מלא.

תלתל11

New member
אפשרות נוספת -

תבדוק עלויות, יכול להיות ששווה לכם לשכור רכב בשדה התעופה בסיאטל ולהחזיר בוונקובר (אם זה אפשרי. זה בטוח כרוך בתשלום נוסף אבל אולי משתלם בסה"כ).

תשכור אוטו. יותר נוח מאוטובוס

ולא הרבה יותר יקר. במצבך זה פתרון אידאלי. אתה גם שני אנשים, גם מזוודות וכל הברדק וגם המתנה בגבול. אפשר לשכור אוטו בארה"ב ולהחזיר בקנדה. ואם תשכור מישראל יהיה לך זול משמעותית.

shipy1234

New member
חדשות טובות!

עקב ביטול של נוסע אחר התפנה לי מקום בטיסה לוונקובר, אמנם צריך לבלות לילה בפריז אבל לאחר מכן ליוסטון ומשם לוונקובר ועדיין תמורת נקודות. אני עדיין לא מבין מדוע התחבורה לוונקובר כל כך לוקה בחסר. יש גם בקושי טיסות ישירות לשם אפילו מניו-יורק.

באמא שלי שאני לא מבין אותך

אתה נוסע נסיעה עקומה לגמרי העיקר לא להוציא כמה לירות. או לטוס בחינם עם שלוש עצירות בקצה העולם ולהגיע מרוט או לנסוע 15 שעות באוטובוס. העיקר לחסוך כמה לירות. זו כנראה הנסיעה הכי חשובה של החיים שלך, ולפי השאלות בפורום הזה וההוא לגבי איך להעביר את המליונים אתה כנראה יכול לעמוד במחיר טיסה נוחה בלופטהנזה או בריטיש לBC. אז למה הקמצנות החולנית הזו??? תגיע לוונקובר, תנוח קצת תמתח את הרגליים, תשתה קפה ותנצל את הנקודות שלך לנסיעה לקרנבל בריו.

shipy1234

New member
מכמה סיבות

1. לנקודות יש תוקף מוגבל. לא מנצלים אותן הן פוקעות. 2. אני לא יודע מתי ההזדמנות הבאה שתהיה לי נסיעה לחו"ל. 3. 1300 דולר הפרש זה מאד מהותי לכל שכיר ישראלי ממוצע כמוני. זה לא כמה לירות. 4. ממילא לא קיימת טיסה ישירה לוונקובר כך שבכל מקרה צריך לפחות עצירה אחת ובטיסה הקלאסית - ת"א-ניו-יורק-יוסטון-וונקובר, יש ממילא שתי עצירות.

לגבי 4

החלופה היא טיסה ת"א-פרנקפורט-ונקובר ומה שאתה מציע זה ת"א-NY-יוסטון-סיאטל-אוטובוס-לוונקובר. בכל מקרה תהיה בריא ורק תבוא כבר. אנחנו משתגעים פה בלעדיך.

yaron0072

New member
ונקובר מתמחה בטיסות למזרח

למרות שהטיסות הן למערב אבל אתה מבין למה אני מתכוון ולכן מאירופה אין הרבה טיסות לונקובר. בכל מקרה לפי הבנתי אתה טס עם אייר פרנס יש טיסה דרך פריז לסיאטל תברר אם יש להם את ההמשך לונקובר יש כמה טיסות בכל יום סיאטל ונקובר. תיזהר בנמל תעופה של ונקובר כי אחד המהגרים שם חושמל ע"י המשטרה ומת סתם, שיהיה לך בהצלחה יש עכשיו אחלה מזג אויר פה שבוע של שמש אביבית

shipy1234

New member
קצת סדר

1. הסתדרה לי כאמור הטיסה. אני נוסע ת"א-פריז-יוסטון-וונקובר. בנקודות של קונטיננטל. בלי אוטובוס כמובן... 2. לופטהאנזה הם לא שותף של קונטיננטל, לצערי. אני הכי נהנה לטוס איתם - אוכל מעולה ומשקאות ומדייקים בד"כ. 3. דרך AIR FRNACE שהם כן שותף יש שתי אופציות, הראשונה שבה הייתי אמור לנסוע - ת"א-פריז-סיאטל ואז לקחת אוטובוס או לקחת חברת תעופה קטנה כמו AIR ALASKA שהיא שותף של קונטיננטל. והשנייה זה מה שציינתי למעלה. 4. לגבי המהגר מוונקובר, קראתי גם על הסיפור ההזוי הזה. אבל ממה שהבנתי היה לו 1 ב- IELTS ולא 8 :) תודה, שיפי

למעלה