האם ניתן לקבל אישור עבודה בארה"ב כבר שם?

TZVI11

New member
האם ניתן לקבל אישור עבודה בארה"ב כבר שם?

שלום יש חברה אמריקאית אשר מעונינית שאני יבוא לעבוד אצלם(לא עגלות או חברה של ישראלים)- הם מעונינים בי על סמך ניסיון,לימודים וידע שיש לי בנושא. יש לי ויזה לארה"ב וגם אזרחות אירופאית, כך שאין לי בעיה להכנס לארה"ב- השאלות הינם: 1.האם אני צריך ויזה אחרת בכניסה לארה"ב? 2.האם אני יכול להכנס לשם ואז לקבל את האישור העבודה? 3.ואיך בגדול מתנהל התהליך עצמו אם יש לי ויזה ואזרחות אירופאית לכניסה? בתודה צביקה

TZVI11

New member
עוד פרט

פרט שאני חושב שהו חשוב-יש לי BA בתחום. ועוד שאלה- מה השכר הממוצע במשק בארה"ב? תודה

Cappuccino

New member
תשובות

לעבודה בארה"ב, צריכים ויזת עבודה. אם תיכנס כתייר עם הדרכון הארופי ללא ויזה, לא תוכל לשנות את הסטטוס שלך. אם תיכנס על הדרכון הישראלי, תוכל עקרונית לשנות מסטטוס תייר לסטטוס עובד אבל, לא בקלות מקבלים ויזת עבודה אמריקאית בישראל, או שינוי סטטוס לעבודה בארה"ב. יש המון דרישות ומכסות. אם תיתן קצת יותר פרטים על החברה, התפקיד ועלייך (בלי שמות כמובן), אוכל לנסות להעריך אם זו אפשרות ראלית עבורך.

TZVI11

New member
ההמשך הפרטים

קודם כל תודה על התשובה. שנית, אלו הפרטים שביקשת, אני מקווה שהם יעזרו. החברה(בארה"ב) הינה חברה כימיית בתעשיית הבניה(חברה של מעל 12 שנה)- אני בעל תואר BA במנהל עסקים /שיווק, הייתי אצלם לפני שנה במשך חודשיים ללימוד(לימוד בלבד) המוצרים ויבוא המוצרים לארץ(נעשה יבוא של 2 משטחים סה"כ .עקב בעיות טכניות)- נשיא החברה מעוניין שאני אפתח וינהל סניף החברה בארץ.- הטיסה של עכשיו זה לתקופה ארוכה יותר ובעל החברה מעוניין שאני יעבוד אצלו בשיווק החברה +מכירות ובניהול בין החברה שלו לחברת מכירות חיצונית(דיוחים וכו').יש לי נסיון בארץ בניהול לקוחות וניהול צוות עובדים אצל יבואן בארץ וכו' כבר מעל ל 3.5 שנים(אני בן 28)- ולאחר תקופה זו של הניסיון הרב יותר(שנה שנתיים) שיהיה לי נוכל לפתוח את הסניף בארץ ואירופה. בקשר לשאלה השניה- מה השכר הממוצע במשק האמריקאי? ושוב תודה על הייחס.

Cappuccino

New member
תשובות

אני רואה כאן פוטנציאל לשני סוגים של ויזות עבודה. אתם צריכים בשלב זה להתיעץ עם עו"ד הגירה אשר יוכל להמליץ ולטפל בעניין, בהתאם לכל החומר שיונח לפניו. לגבי נתוני השכר, לך ל SALARY.COM או אתרים דומים, שם תוכל למצוא נתוני שכר חציוני(median salary) לפי מדינות/ערים/מחוזות, תחומים/תפקידים וותק במקצוע. בהצלחה ואם יש שאלות נוספות- לא להסס.

למעלה