האם ניתן לקנות את הבסיס (ה"שמלה") לעוגת ברבי?

mayal7

New member
האם ניתן לקנות את הבסיס (ה"שמלה") לעוגת ברבי?

אוף. כולן מצליחות לעשות עוגות ברבי מקסימות ורק אני לא... עשיתי נסיון שבוע לפני היומולדת והעוגה עצמה (שהיא השמלה) לא הצליחה לי. יצא יבש מבחוץ, לא מספיק אפוי מבפנים. בקצור- לא יצא. האם ניתן לקנות מוכן רק את העוגה בצורת השמלה עם החור??? לקשט ולהפוך אותה לברבי אני בטוחה שאצליח. יש למישהיא רעיון? (אני גרה ברמת אביב). תודה לכל מי שתושיע אותי.

מליאל

New member
מאיה יקרה...את צריכה מתכון טוב לעוגה בחושה שה

יא עוגה שתמיד מצליחה (אם תרצי אמליץ לך).עוגות שנאפות בתבנית עם חור באמצע אפילו מצליחות יותר מעוגות בתבנית אחרת. לשאלתך האם ניתן לקנות אז כן ניתן......אני יודעת שיש ב"לחם תושיה" ב"עיני" ובטוח שעוד בהרבה מקומות אבל שוב לא ממליצה לך לקנות אלא לעשות לבד......יש לי הרבה ניסיון עם העוגה הזאת אם תצטרכי עזרה בשמחה אעזור. עוד טיפ קטן- את בסיס הבובה תעטפי בנייר כסף בשביל שיהיה יציב וגם הבובה לא תתלכלך. לעוגה הזאת צריך קוטר של עוגה 22-24 אחרת זה לא נראה יפה.

אין לי רעיון לקניה

אבל למה לא לאפות 2 עוגות ולשים אחת על השניה זה? ואז לפחות העוגות ייצאו טוב, לא? או לקנות את העוגות ספוג/ טורט שנמכרות כבר פרוסות בחנות ולהרכיב מזה אחד על השני כאשר כל אחד יותר קטן מהשני עד שזה מגיע לגובה הרצוי....

למעלה