האם ניתן

chaofix

New member
האם ניתן

לעשות בספר הטלפונים קטגוריות. הכוונה, שבמחשב השולחני שלי, אני מעוניין לחלק את הכתובת והטלפונים, לפי קטגוריות (חברים, משפחה, עבודה וכו´), אך פעם כאשר ניסיתי לעשות סנכרון עם ה- 3630, הועברו רק שמות וכתובת אשר נשארו בספריה הראשית. מדוע זה? והאם ניתן כן להעביר את כל השמות גם אם מחולק לקטגוריות? chaofix

chaofix

New member
תיקון קל

הכוונה שלי בקטגוריות זה, לעשות בעצם סיפריות של אנשי קשר, ולא קטגוריה של אדם מסויים. מקווה שעכשיו זה יותר ברור chaofix

chaofix

New member
שכחתי לומר את הפתרון ../images/Emo13.gif

אז ככה, ישנה תוכנה שנקראת "Outlook Pocket Contact Synchronayzer" והיא נמצאת בקישור הזה. התוכנה עצמה מוסיפה עוד תיקייה ל- contacts והמשתמש/ת יכול/ה להוסיף עוד תיקיות, ולהעביר אליהן אץ הרשימות. כאשר מסיימים להעביר את הרשימות לתיקיות הרצויות, ישנו סרגל חדש שנוסף על ידי התוכנה, ולוחצים על כפתור הנקרא: Start Outlook PCS והתוכנה מתחילה את ההעברה. העניין הוא, שלחאר שמסיימים את העברה, התוכנה מעתיקה את תוכן התיקיות לתיקייה הראשית (דבר העלול לגרום לבלבול אצל המשתמש/ת). בסך הכל, מאוד נוח ונחמד, ומאוד יישים למשתמשים אשר מעדיפים לחלק את ה- Contacts שלהם לפי קטגוריות. chaofix

uriai

New member
קטגוריות

שלום, אני רואה שאתה מתמצא בנושא ספר הטלפונים אז שאלה לי אליך שמטרידה אותי זמן רב. לי יש אייפק 3760 עם 2002 PPC ואני מסנכרן עם אאוטלוק 2002. הסנכרון עובד באופן תקין, מלבד הקטגוריות, שמשום מה, לא מסתנכרנות כשאני יוצר או מוחק קטגוריה ב- PC. יש לך רעיון? תודה, אורי

chaofix

New member
בוודאי

תסתכל על ההודעה הקודמת, יש שם קישור לקובץ באתר של מייקרוסופט שמוסיף סרגל נוסף על ה- Outlook במחשב, לאחר שאתה יוצר ספריות (קטגוריות), אתה לוחץ על הכפתור בסרגל ואז הוא יעשה סינכרון בין הפוקט פי.סי. לבין המחשב בצורה תקינה, ויעתיק את כל הכתובת והטלפונים. במידה ולא תסתדר, שלח לי מסר, ואחזור אליך. chaofix

למעלה