מענה לתיקון
שלום אנטיתזה גלגל, דבר ראשון - האתר שלך מאוד ברור ומרשים, נקי ולענין, בפשטותו הוא מאוד אינפורמטיבי וגם מרגיע. דבר שני - פעם לא לקחתי כסף על פגישה ראשונה, היום כן. כסף בפגישה הראשונה זה מצד אחד מחסום כניסה ומצד שני סינון לרציניים, אין מה בדיוק נכון, יש יתרונות וחסרונות לכל שיטה. דבר שלישי - עסקי זאת אכן מילה רחבה מדי, אם קצת יותר אתמקד: אני אימנתי מנהלים מאוד בכירים ( למשל מנהל תפעול ומנהל כספים בחברות הי-טק מאוד גדולות), או למשל אדם שהתקדם להיות מנכ"ל בחברת נדל"ן, הנושאים היו למשל: שיפור תקשורת עם הסביבה, שיפור אפקטיביות, העצמה, הקמת עסקים וכד'. אני לא עובד עם מחפשי עבודה (את זה עשיתי בהתנדבות בסטרייב ). באתר אני אכן פונה יותר לעסקים קטנים ובינוניים (מאדם אחד ועד בערך 30 עובדים). נחזור לעניין שלנו- פגישה ראשונה: 1. מרבית האנשים שנפגשתי איתם בפגישה ראשונה הצטרפו לתהליך אימון ולמעשה זה השתלם כלכלית לתת פגישה ראשונה בחינם. 2. השאלה היא יותר מיתוג.(אני מקצוען וזמן איתי שווה כסף מול אני יודע שאני טוב ולכן מי שנפגש איתי מרוצה ומצטרף לתהליך). 3. ממה שאני מכיר, אני משער בהכללה גסה - שמאמנים שיש להם קליניקה בבית או נפגשים בבית קפה נוטים לתת פגישה חינם לעומת אלה ששוכרים קליניקה שנוטים יותר לגבות עבור מפגש ראשון. (ויכול להיות מאוד שאני טועה בהנחה זו...). 4. זו אולי שאלה של יומן מלא או יומן פנוי. (ויכול להיות שגם כאן אני טועה, יש אנשים שהערך העקרוני של פגישה חינם חשוב יותר ממצב היומן). אומנם במאמן אישי יש משהו מאוד אישי אך הבחירה בבעל מקצוע צריכה להיות כמו כל בעל מקצוע, למשל איסטלטור שצריך לטפל בנזילה גדולה וצריך לפרק את כל הרצפה והצנרת בבית שלך- תבחרי בכל אחד? מהו תהליך הסינון שהיית מבצעת כדי לבחור אינסטלטור כזה? צריך אינסטלטור או משהו אחר או כמה אנשים שונים? מה דעתך?