האם נכון לציין במודעות להכרות רצינית פסיבי?

האם נכון לציין במודעות להכרות רצינית פסיבי?

האם נכון לציין במודעות הכרות למטרה רצינית, באינטרנט . את התפקיד במיטה? ( פסיבי או אקטיבי )? יש שאומרים שזה חשוב וזה חלק מהאינפורמציה, ויש שאומרים שזה מוזיל את המודעה ומראה שמאחוריה מסתתר רצון לסקס. איך נכון לציין זאת כך שהמודעה עדיין תיהיה מכוונת להכרות רצינית?

אהלן

אין דעה אחידה בנושא כפי שכתבת בעצמך. כפי שענו לך כאן, יש אתרים בהם מקובל לציין זאת, ואז ניתן לציין זאת אם חשים בנוח. לדעתי האישית במידה וזה תנאי הכרחי כדאי לברר זאת לפני קיום יחסי מין, אבל יש חלון זמן בין המודעה למיטה, שאורכו לפי העדפות הצדדים. המלצתי הלא מחייבת היא שעבור קשר המודעה היא לסינון ראשוני - לא לסינון אחרון, כלומר יש דברים רבים שהם חשובים ורלוונטים לקשר ולא מופיעים בהודעה אלא עולים אם זה רלוונטי במסגרת האינטראקציה הנוצרת, וזה יכול להיות אחד מהם. הצעה חלופית - אתה יכול לבדוק את האפשרות לפרסם יותר מהודעה אחת באתר, ולראות איזו משרתת את צרכיך טוב יותר.

ItsikH

Member
לדעתי - אבל זה כל כך סובייקטיבי, מודה ברגע שהקשר משמעותי, "חלוקת התפקידים" נוטה להטשטש. זה לפחות הנסיון שלי. לגבי "מוזיל" - לא, אבל בהתבסס על מה שאמרתי - אני לפחות נרתע מהגדרות כאלו כיוון שהן מראש מונעות ממני את האפשרות העתידית לבחור, זה כמו לאמר מראש "דע לך שזה מה שיש ורק זה". כפועל יוצא, מודעה כזו הופכת להיות יותר "סטוציונרית" מפני שאם אני רוצה רק סקס אז אין לי בעיה עם חלוקת תפקידים אם זה מה שבא לי באותו רגע. זה לא "מוזיל" כמו סוגר דלתות מראש, לדעתי שלא לצורך.

למעלה