האם נכון לתת בול לפוסטים שמשתתפים בתחרות?

האם נכון לתת בול לפוסטים שמשתתפים בתחרות?

הפוסט שאני ראיתי שקודם וקיבל מעבר לבול של התחרות גם את בול בחירת העורך היה בהחלט פוסט מושקע כתוב היטב ורהוט בהחלט. ללא ספק אם הוא יגיע לשלבי ההצבעה הוא יהיה מועמד אצלי להצבעה כי הוא נהדר. כריכה אחורית מושלמת. ובכל זאת, אני חושבת (לגבי כל התחרויות) שזה לא נכון לקדם פוסטים שמשתתפים בתחרות. שזה נותן להם איזשהו יתרון מבחינת דעת קהל אם הם מגיעים להצבעה הסופית (כי יותר קהל נחשף אליו) וזה גם מביע כמובן את דעת העורכים, מה שלא נראה לי ראוי ונכון לעשות לפני סוף התחרות... עכשיו אני יודעת מה המתכון לכריכה אחורית שהערוכים יאהבו - אחפש את הפוסט ההוא, אבחר בלוג אחר ואלביש את הפרטים המתאימים על המבנה ההוא? באמת מתאים? נראה לי שכדאי לחשוב על הנושא להבא..... יעל

orelie

New member
האמת שזה בעייתי

מין הסתם ברגע שרשומה שמשתתפת בתחרות מקבלת בול העורך, כבר מושכת צומת לב הקוראים ופותחת דעה קדומה על טיב הרשומה " אם קיבל בול - כנראה ששווה" ולא תמיד זה נכון לא שלא שווה אלא שזה לא אומר שיותר טוב מאלא שלא קיבלו בול זו דעתי - כאחת שמשתתפת המון בתחרויות יעל

בעמוד הבלוגיה הראשי

או סתם אם אתה נתקל בפוסט עם בול כרגע למשל בעמוד הבלוגיה הראשי יש המלצה לפוסט מהתחרות של הכריכה האחורית.... שוב....

מממאיה35

New member
ממה שאני ראיתי

כל פוסט שקשור לתחרות מקבל את בול התחרות. אין אפליות.. אלא אם את מדברת על בול "בחירת העורך "שניתן לפוסט שעוסק בכריכה האחורית, אז זה כבר בעייתי כמו שציינת בהודעה הראשונה שלך.

seymore butts

New member
מסכים לחלוטין

יש משהו מאוד לא אתי בזה שנותנים את בול בחירת העורך לפוסט שמשתתף בתחרות. הייתי מצפה גם לתגובה ממישהו ממערכת תפוז לפוסט הנוכחי, שפורסם כבר לפני למעלה מיומיים. השתיקה שלהם רועמת מאוד.

Bezalel P

New member
שאלה טובה

אני חושב שחשיפה של רשומות נבחרות מתוך התחרות היא דוקא חיובית. קודם כל, יש לא מעט משתתפים שבאמת לא הבינו איך אמורים לכתוב כריכה. זהו לא שרביט, והמטרה היא לא לפזר המלצות סתם. אני לא מאמין שאפשר באמת "להלביש את הפרטים המתאימים על המבנה ההוא" כמו שאת אומרת. לכל כותב יש סגנון ייחודי, והעתקה ממישהו אחר סביר להניח שתהייה צורמת לעין. הקידום של הרשומות האלה בעמוד הבלוגיה נעשה לפני שלב ההצבעה, וסביר להניח שעד שזאת תגיע הקוראים ייחשפו לעוד רשומות רבות. בנוסף, הניסיון מלמד שהבלוגרים אוהבים את ומצביעים לסוג שונה לגמרי של רשומות מאלה שאנחנו בוחרים (אני רואה את זה בכל תחרות בשקלול הסופי). כך שהסיכוי שיושפעו דוקא מהבחירה שלנו נראה לי נמוך.

אמת שיש בלוגרים שלא הבינו את מהות התחרות

אבל אולי היה נכון לכתוב בבלוגים בתפוזיים כמה כריכות (שכמובן לא ישתתפו בתחרות) - כל בלוג תפוזי כותב כריכה על בלוג תפוזי אחר ולהן לתת את החשיפה, יש לזה מראה אתי יותר תחשוב על זה להבא?

למעלה