האם נכון?

PowerPuff-Girl

New member
האם נכון?

שמעתי כבר בכמה מקומות שצ´סטר עבר ילדות קשה... זה גם נשמע הגיוני :) אבל בשומקום לא כתוב ממש מה וכל מיני כאלה אז הגיוני גם שזאת סתם שמועה כי לאנשים שמשהו נראה הגיוני הם מריצים.. אז אם מישהו יודע... הוא מוזמן לשתף! :) -*תודה*-

Girly Girl

New member
אני חושבת שכן

באמת, זה נראה הגיוני.. הרבה להקות\זמרים היו ככה (שלא תחשבו שיש לי משהו רע נגדהם) אבל מה זה משנה, חיה את ההווה ושכח את העבר :)

SuperTom

New member
חח...אם אתם חייבים לדעת....

אז כן...הייתה לצ´סטר ילדות קשה... התעללו בו מינית, הוא התמכר לקוקאין, וחברים שלו התאבדו... וזה לא שמועות...זה אמיתי לגמרי...

SuperTom

New member
אה....

חח..לא...אבל כתוב את זה בכל אתר שלהם ואין סיבה שמעריצים שלהם יכתבו סתם דברים כאלה...

Nightwish-boy

New member
יש לי הרגשה מאוד מוזרה

שמי שדאג להפיץ את השמועות האלה זה צ´סטר עצמו ומקורבים אליו, כדי לפתח עוד יותר את התדמית. זה מאוד עוזר. לדעתי זה סך הכל ניסיון מסריח לסחוט עוד כסף, בסגנון שמאוד מאוד מאפיין את היחצ"נות של נירוונה וקורן (שלא לדבר שבשלוש הלהקות החברים לא ממש נגנים גדולים, או ליתר דיוק מנגנים 4 אקורדים). שלך דור

Innocent Smile

New member
אני חייבת להסכים

רוב הליריקות שלהם מדברות על איך שהחיים חרא ואיך שלא טוב להם.. נראה לי שהם סתם המציאו את זה בשביל שנחשוב שיש להם עוד סיבות לכתוב שירים חוץ מלסחוט מאיתנו כסף.

SuperTom

New member
תסתמו ת´פה!

פשוט תסתמו! למה שצ´סטר ימציא את זה שחברים שלו התאבדו?? לא יודע בקשר להתעללות מינית..אבל השניים האחרים הם בטוח נכונים... אתם ממש אבל ממש מפגרים....!

Innocent Smile

New member
למה מפגרים?

אתה מאמין לזה- זכותך. אני לא מאמינה לו- גם זכותי המלאה. רק אמרתי שמשהו נראה שם חשוד... רק אמרתי את מה שאני חושבת... לא צריך לתקוף בגלל זה.. בינתיים אין שום הוכחות לכך שזה קרה באמת. אז מה שנשאר לעשות זה להאמין או לא להאמין.

PowerPuff-Girl

New member
פחחח..

נכון.. כל כך חסר ללינקין פארק הצלחה שאם צ´סטר לא היה אומר שהתעללו בו מינית אף אחד בכלל לא היה שם עליהם... זה די מטומטם וגם קצת דפוק (אהמ!!!) אבל בסדר זכותכם לחשוב ככה... אני למשל בכלל לא ידעתי את זה וזה לא מנע ממני לאהוב את השירים שלהם מאוד מאוד כבר שנתיים... לפחות... וגם לפני שהם התפרסמו ועם המילים שלהם על חיים קשים.. אז ניראה לי שהם מסתדרים גם בלי שכולם יודעים את זה..

Nightwish-boy

New member
על מקרה קני וויליאמס שמעת?

קני וויליאמס, שחקן כדורסל שהיה מאוד מאוד מצליח, פיברק סיפור חיים עצוב שהוא גדל בשכונה אלימה ושבנו ואחיו נרצחו. בסוף הסתבר שלא דובים ולא יער והוא המציא את כל הזה בשביל תשומת לב. בזמנו הוא הצליח מאוד, אז למה הוא היה צריך את זה? כי זה תמיד טוב שיש עוד איזה גימיק, שיראו כמה אתה אמיתי ונוגע ללב... יש לי הרגשה שלצ´סטר היתה ילדות רגילה לגמרי, אבל ילדות קשה נשמעת הרבה יותר טוב בראיונות ברדיו. שלך דור

lp2002

New member
תיראו

לינקין פארק הצליחה בגלל המוזיקה שהם יצרו

SuperTom

New member
עזוב אל פי...

לא משנה מה דור הזה יירד עליהם ויגיד עד כמה הם מזוייפים וכו´ וכו´...

Nightwish-boy

New member
כן, שמישהו יעצור את דור המרושע הזה!

שמעז לרדת ככה על לינקין פארק השולטים!

למעלה