האם נכונה השמועה

lile0

New member
האם נכונה השמועה

שדויד יהיה היום בתכנית ה"מקור" בגלגל"צ?

YulaShpil

New member
אפשר יותר פרטים, מי ששמע?

למיטב הבנתי, התוכנית היא תוכנית שממליצה על תרבות ובידור בעניין של: איפה כדאי לצאת לבלות הערב, ומכיוון שלברוזה היתה הופעה הערב בקאמלוט הרצליה, האייטם הזה הופיע בתוכנית. מישהו יכול לתקן/להוסיף?

lile0

New member
לא בדיוק

בתוכנית משמיעים שירים ישראלים חדשים, אז לכבוד האלבום החדש דויד הגיע לתוכנית,הוא דיבר קצת על האלבום(סיפורים שכבר שמענו, שום דבר חדש), ניגן קצת באולפן, והשמיעו את הדואט עם מרסדס סוסה ואת השיר אני הולך בגירסה העברית. זה היה ללא קשר להופעה הערב. שאלה-באלבום החדש יש את הגירסה העברית הזאת או שהשיר רק בספרדית?

YulaShpil

New member
השיר עם סוסה בספרדית

הוא לא הוקלט בכלל בעברית, למיטב ידיעתי. השירים היחידים באלבום שהופץ בישראל שבעברית הם "בליבי", שהוקלט במיוחד לא מזמן, כידוע, ושיר הנושא: "parking completo". (ומכיוון שעוד לא ראיתי את הדיסק, אינני יודעת אם גם נמצאת הגרסה הספרדית לשיר נושא זה...)

lile0

New member
לא הבנת אותי..

השאלה היא אם יש את השיר "אני הולך" בעברית בדיסק החדש

handlessman

New member
היא ענתה על me muero

השיר "אני מת" עם מרסדס סוסב מופיע כמובן רק בספרדית. בגירסה העברית של השיר, חוץ מהשיר "בליבי", מופיעים בעברית גם שיר הנושא "parking copleto" ו"אני הולך" (me voy). קיצר - התשובה לשאלה של lile0 - כן. עוד אין לי את הדיסק, אבל עדיין אני יודע את זה... תקראו כתבות באינטרנט!

למעלה