האם נפרדנו סופית

lizardina13

New member
האם נפרדנו סופית

שלום לכולם..אני פעם ראשונה בפורום ומאוד מקווה שתוכלו לעזור לי להבין את עצמי. אני וחבר שלי נפרדנו אחרי שלוש וחצי שנים ביחד. לא נפרדנו בגלל שהאהבה הפסיקה, אלא בגלל שהוא רצה זמן להיות לבד. החודשים האחרונים היו מאוד קשים בשבילו, לא היה מרוצה מהחיים שלו, משום דבר, הרגיש מאוד מבולבל...הוא נוסע לטיול ארוך מחר, לבד.. אנחנו כבר כחודש אחרי הפרידה, אבל אני לא מצליחה להתמודד עם המצב, חיה באשליה שכל זה זמני ושם הוא יבין כמה אני חסרה לו. כולם אומרים שאני פשוט לא נותנת לעצמי לקלוט את המציאות, שזה כואב מדי כרגע- ואני עונה שאהבה חייבת לנצח. הוא בחודש הזה לא נתן לי שום סימן שהוא רוצה אותי, שהוא עדיין אוהב אותי. הוא נשמע מאוד מאושר לקראת הנסיעה, ומאוד זר כלפיי. תעזרו לי בבקשה להבין: יש לי תקווה איתו? או שהוא מחק אותי לגמרי מהחיים שלו? אני מאוד אוהבת אותו ועד לפני חודש, למרות הבעיות, ידעתי בוודאות שהוא אוהב אותי באותה הצורה. זאת הפריסה הקלטית על פוטנציאל זוגי בחצי שנה הקרובה כמו שהיא יצאה באתר של אורי פז: 10 נזיר 4 ארבעה גביעים 9 חמישה מטבעות 6 חמש חרבות 1 תשעה מטות 5 שבעה מטות 8 יום הדין 2 צדק 7 קיסר 3 שבע חרבות העתקתי הכל לפי הסדר שזה הופיע (מימין לשמאל). תודה מראש על כל עזרה.

צ ל י ל 8

New member
היי לך ../images/Emo140.gif

1 תשעה מטות 2 צדק 3 7 חרבות 4 4 גביעים 5 שבעה מטות 6 5 חרבות 7 קיסר 8 יום הדין 9 5 מטבעות 10 נזיר אני חוששת שאין לי בשורות טובות. אני חושבת שהקשר מיצה את עצמו עד הסוף ולך קשה לקבל את זה. אני פוחדת לאמר שאולי הבחור כבר לא אוהב אותך, אולי מצא מישהי אחרת ולכן היחסים שלו איתך כבר בבחינת "שעמום" וחוסר רצון להמשיך הלאה. יהיה לך קשה להתמודד עם עובדה זו, אבל לא תהיה לך ברירה. השתדלי לא להשלות את עצמך.. אולי היית איתו קשה מדיי ולכן הוא "התעורר" לפתע והבין שזה לא מתאים לו. אולי לחצת עליו? את פוחדת להיות לבד, חסר לך הנוכחות של אותו בחור, אבל אני חוששת שתצטרכי להתמודד עם מה שיש. יהיה לך אולי רגעים של בדידות ושל געגועים, אבל אני מקווה בשבילך שהכל יסתדר לך רק לטובה. מצטערת על הפסימיות

lizardina13

New member
נורא קשה לשמוע את זה

מה שכתבת לי מתייחס לתקופה של חצי שנה? יכול להיות שאחרי זה זה ישתנה? כי יש סיכוי שהוא יהיה בטיול יותר מחצי שנה.. אני לא חושבת שיש לו מישהי אחרת.. אני חושבת שהטיול הזה הוא הדבר היחיד בראש שלו כרגע.. לחצתי עליו? לא דיברתי על חתונה או משהו רציני כזה, אבל כן אמרתי על מגורים משותפים.ולפני זה הוא תמיד אמר שהוא רוצה לנסוע איתי, גם אחרי שנפרדנו הוא אמר שאם אני רוצה לנסוע- שנדבר בטלפון, אבל לא ענה לי על השאלה איך הרצון שלו להיות לבד משתלב עם הנסיעה ביחד... האם יתכן שאהבה נגמרה תוך חודש מבחינתו?

צ ל י ל 8

New member
אני חושבת ש

היו דברים עוד קודם שהוא לא סיפר לך עליהם. היו דברים שהוא הסתיר ממך, או לא אמר לך את כל האמת. השאלה נשאלה לגבי תקופה של חצי שנה. כולי תקווה בשבילך שלאחר שהוא יחזור מהטיול שלו, הוא יחזור אליך. הדבר היחיד שנותר הוא להמתין עד שישוב ולראות איך יתגלגלו העניינים. מצטערת בשבילך.

lizardina13

New member
הבנתי נכון?

שאי אפשר לשאול את הקלפים על תקופה אחרת(יותר ארוכה למשל) עד שלא הסתיימה התקופה של השאלה האחרונה (במקרה הזה חצי שנה)?

lizardina13

New member
אין פריסה

שמראה מה עובר לו בראש עכשיו? :) אולי זה היה עוזר לי כרגע...

lizardina13

New member
באופן כללי

שאלתי את זה בתור בדיחה..אבל אם זה באמת קיים- איזו פריסה זאת? גם קלטית?

batgalim

New member
פריסת שאלה

אבל אם שאלת בתור בדיחה אז השאירי זאת כך, ונצחק יחד...

lizardina13

New member
אם הייתי במצב אחר

כנראה שבאמת הייתי צוחקת..אבל לצערי אני לא במצב הכי טוב. תבינו אותי: אדם שהיה מאוד קרוב אליי- נהיה אדם זר, אדם שאני לא מצליחה להבין אותו או להבין מה עובר עליו כרגע.. הנה תוצאות הפריסה: שלושה מטות שש חרבות קוסם מגדל תשעה מטבעות סיכום: חמישה מטבעות אני אבין אם לא תרצו לענות, אני גם ככה מציקה יותר מדי.. ואני גם לא בטוחה שהוא בעצמו יודע מה הוא מרגיש- לדעתי הוא יבין את זה רק כשיהיה רחוק מפה ומנותק מהשגרה..

batgalim

New member
יקירתי...../images/Emo140.gif

מה - שלושה מטות איקס - שש חרבות מרגיש - קוסם כלפי - מגדל כיום - תשעה מטבעות סיכום: חמישה מטבעות נראה לי שכדאי שתמשיכי הלאה... לא כדאי לך לחכות לו. הוא אולי טוען שהוא אוהב, אך רגשותיו כלפיך ריקים... הוא אינו חש דבר היום בקשך אליך. נראה שהוא גמר אומר לשכוח אותך ולהשאיר את יחסיכם הרחק מאחור. הוא מרגיש שיש בו המון קסם אישי ושהוא מסוגל "לכבוש את העולם", וכולו ציפיה לקראת העתיד... כנראה שמשהו עלה לו לראש וסינוור את עיניו, ונראה לי משום מה שמישהו עזר לו להגיע למסקנה הזו... זה לא קרה לו כך סתם פתאום כשישב לבדו אלא גורם נוסף "הכניס לו דברים לראש". צר לי בשבילך, אך העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך כרגע זה שתשכיחי אותו מליבך ותמצאי לך אחד שראוי לך !

שאלה לbatgalim

תשובתך שהבחור הסתנוור וגורם זר עזר לו להגיעה מסקנה זאת,הפרוש שלך נובע משילוב קלף 9 מטבעות עם 5 מטבעות?? אני מנסה ללמוד את פרושיך, אני מקוה שזה בסדר מצידך,

batgalim

New member
חתול שחור לבן

תראי, קשה לי להגדיר מה בדיוק גרם לי לפרש כפי שפירשתי, הרבה פעמים אני רואה את הפריסה כמיקשה אחת והתמונה המצטיירת ברורה לי, בלי להזדקק להסברים של כל קלף וקלף. אך אנסה בכ"ז להסביר - בפריסה הזו ראיתי את 6 חרבות - שהרבה פעמים מדבר על "שידוך", על עזרה של גורם נוסף להביא את הדברים למצב שונה ממה שהיו. כאילו מישהו "לקח אותו ביד" והראה לו לאן הוא יכול להגיע בעזרת כישוריו, יכולותיו, קסמו.. או what ever... הקוסם שהגיע מיד אחרי - הראה את הבחור כאדם שראשו בעננים, מרוצה מעצמו ובטוח בקסמו האישי, כשאת השואלת הוא רואה כ"מגדל", משהו שעבר זמנו, קשר שנהרס וצריך להמשיך הלאה, לדבר הבא... לגבי 9 מטבעות - זהו קלף שכביכול מראה שהכל מושלם, אך חסר משהו... כאילו מה שהבחור "צבר" בעבר כבר לא מספיק לו ו - 5 מטבעות מדבר על חוסר אהבה טוטאלי... 3 מטות בתחילת הפריסה מייצג את המקום שממנו באה השאלה. הבחורה נמצאת בהמתנה, היא אמרה מה שאמרה, עשתה מה שצריך ועכשיו היא ממתינה לאהובה שיחזור... וכשהקלף האחרון (הסיכום) הוא 5 מטבעות... תסיקי את המסקנות!

היי batglim

אולי את מעבירה קורס לקריאה בקלפים?? אשמח להיות חלק מימנו,( אני מקוה שאת לא גרה באילת,)

batgalim

New member
וואו, תודה !

אבל, לא, עדיין לא... אולי כשארגיש שאני מוכנה לעבור משלב של תלמידה לשלב הבא. ו... לא, אני לא גרה באילת...

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב חתול שחור לבן

אני מאוד מעריכה את העובדה שאת מנסה ללמוד. בואי תקפצי למים העמוקים.. תנסי לפרש פריסות שמועלות פה בפורום. גם אם בהתחלה תכתבי 2-3 שורות ממה שאת קולטת, זה גם טוב. ככה כולנו התחלנו. אם את מעוניינת ללמוד-הניסיון יעשה לך רק טוב. נסי, ואנו נעזור לך במה שתתקשי

למעלה