האם נצליח, האם משהו בכלל הצליח...

האם נצליח, האם משהו בכלל הצליח...

שלום לכולם, אולי אני אבאס אתכם קצת כעת , אבל סתם ככה, מעניין לדעת אם בכלל קיימים בני אדם שהצליחו לרמות את המוות, או לעבור לשלב גבוה יותר מבלי לאבד את הייחודיות שלהם, ואני מתכוון כמובן לאדם לא משנה מאיזו דת ואמונה... כי אנחנו מדברים יפה אחד עם השני, הרבה פקה פקה, אבל תכלס, לא נראה לי שאפילו אחד מאיתנו יצליח להתפתח כל כך שיהיה ראוי ל"מתנת הנשר"... אדם כזה צריך להיות מאוד מיוחד ברמות כנראה שאין אנו מסוגלים לתפוס כלל, ואז הקטע הכי מבאס, אם קיים אדם כזה הרי לא נוכל ללמוד ממנו כי עם סיום גופו הארצי עלי אדמות, ועם כניסתו לעולם אחר שיאפשר את קיומו האישי, אנו לא נוכל ללמוד ממנו דבר בדרך ההתפתחות... מפני שנהיה במישורים שונים של קיום...ושונים כנראה גם מאוד... דון חואן מציין בפני קרלוס, שאדם שהצליח להגיע לרמה כזו, נראה באמצעות הראיה ככדור אנרגיה מיוחד עם אנרגיה בוהקת (אדם שהשיג את הקשב השלישי וזכה בחרות מוחלטת), אבל לא מתואר בכלל האם יש דרך כלשהי שיצורים כאלה ידריכו אותנו ויוכלו לתקן אותנו עשה ואל תעשה בדרך לחרות המושלמת... ככה שנראה לי שאנו די משלים את עצמנו כאן... וגם אם אתם רוצים לענות ולומר לי שזה לא נכון ובאמת אתם חושבים שאתם מתקדמים, אז עצרו רגע וחישבו... הרי רוב בני האדם בשלב זה או אחר היו רוצים לנסות לזכות בחירות שכזו, וחלק גדול באנושות מנסה וניסה להתפתח מבחינה רוחנית....דרך כל דרך... האם אנו מצליחים ? האם משהו הצליח ? מי הצליח ? ומה לעשות ? תהיות...

נלאם

New member
בדרך

מי שצועד בדרך... מקבל מידע, מוסר מידע, מחליף אנרגיות, מאבד קצת לסביבה. הממרה את המוות - קונכיה מושלמת. אין חורים, אין דליפות, אין שחיקה ואין ייאוש. בשביל למצוא קונכיה מושלמת צריך לצלול עמוק עמוק...

התהוות

New member
"אנחנו"? מי זה "אנחנו"?

על מי אתה מדבר "אף אחד מאיתנו"? אתה מכיר פה מישהו? אתה יודע את דרך הפעולה של העולם? אלו התהיות שלי... ואם תשובה, אז חלקית, ואם חלקית אז הינה: לא יודעת, כל מה שתיארת פה זה מחשבות ומסקנות. זה לא מעניין אותי כרגע לאיזה מסקנות אפשר להגיע ואיך. ואני לא רוצה להסבך בהן ע"י כך שאני אחשוב על זה ואענה לך. נראה לי שפשוט... אין לי (יותר) מה להגיד בנידון.

שאלה מצוינת ../images/Emo14.gif

אצטט "...יצליח להתפתח כל כך שיהיה ראוי ל"מתנת הנשר"... " האם אתה מניח שכדי לעבור למצב תודעתי אחר יש צורך במתנה? האם אתה מניח שעבודה עצמית ורק היא מביאה את האדם למצב תודעתי שונה? נניח "שיצורים כאלה ידריכו אותנו ויוכלו לתקן אותנו עשה ואל תעשה בדרך לחרות המושלמת..." האם אתה תזהה אותם ככאלה ומכיוון שכך האם תעקוב בקפידה |בדגש| אחר הוראותיהם? עד כמה אתה רוצה באמת להתפתח? עד כמה בכלל אתה מסוגל להתפתח? האם בני האדם נולדו שווים מבחינה זו? למי יש יותר סיכוי להתפתח? אם אתה מבין באמת שמצב האדם עגום. אם אתה באמת רוצה ומייחל בלבך להתקדם ולא נותן לאש הזו שבך לכבות לעולם! אם ניחנת בפוטנציאל ענווה שמאפשר לך להשמע לחכמים ממך. אם יש בך מספיק ענווה שמאפשרת לך לקבל את גזר דינו של הטבע ולדעת שכשם שבאים חיים חדשים לעולם כך חיים מסוימים צריכים לעזוב את "המישור של הקיום הפיזי". אם אתה מסוגל להכניס כנות בלתי מתפשרת בדרך שבה אתה מתייחס לעצמך... אם תוכל לומר לעצמך בכנות ובגאווה שתוכל לעמוד בעוצמה בפני הפיתויים שקורצים לבעלי העוצמה (שלא נולדו איתה). האם אתה מבין באמת שהעוצמה היא חרב שפונה לשני הכיוונים? אם כן - תמשיך לחפש....ולפשוט את ידיך לקבלת פירורי חוכמה מגדולים - אולי יום אחד, יד מסתורית תשליך לידיך הפשוטות את היהלום שאתה כה זקוק לו - אז ורק אז יתחיל הקרב האמיתי...

kung fu

New member
אדבר רק בשם עצמי ../images/Emo24.gif

אולי אני אבאס אתכם קצת כעת , אבל סתם ככה, מעניין לדעת אם בכלל קיימים בני אדם שהצליחו לרמות את המוות, או לעבור לשלב גבוה יותר מבלי לאבד את הייחודיות שלהם, ואני מתכוון כמובן לאדם לא משנה מאיזו דת ואמונה... לא יודעת. כי אנחנו מדברים יפה אחד עם השני, הרבה פקה פקה, אבל תכלס, לא נראה לי שאפילו אחד מאיתנו יצליח להתפתח כל כך שיהיה ראוי ל"מתנת הנשר"... לא יודעת. בכל אופן, אני לא מאמינה בלהיות ראוי למתנת הנשר או משהו כזה. אדם כזה צריך להיות מאוד מיוחד ברמות כנראה שאין אנו מסוגלים לתפוס כלל, ואז הקטע הכי מבאס, אם קיים אדם כזה הרי לא נוכל ללמוד ממנו כי עם סיום גופו הארצי עלי אדמות, ועם כניסתו לעולם אחר שיאפשר את קיומו האישי, אנו לא נוכל ללמוד ממנו דבר בדרך ההתפתחות... מפני שנהיה במישורים שונים של קיום...ושונים כנראה גם מאוד... לא יודעת
דון חואן מציין בפני קרלוס, שאדם שהצליח להגיע לרמה כזו, נראה באמצעות הראיה ככדור אנרגיה מיוחד עם אנרגיה בוהקת (אדם שהשיג את הקשב השלישי וזכה בחרות מוחלטת), אבל לא מתואר בכלל האם יש דרך כלשהי שיצורים כאלה ידריכו אותנו ויוכלו לתקן אותנו עשה ואל תעשה בדרך לחרות המושלמת... לא ראיתי אף פעם יצור כזה. אני גם לא ראיתי אף פעם מישהו ככדור אנרגיה. ככה שנראה לי שאנו די משלים את עצמנו כאן... אם מישהו מנסה לחמוק מהוות בעזרת כללים שמישהו אחר כתב, ונפעול על איזו דרך כלשהי....אז סביר שהוא משלה את עצמו. אם יש דרך (ואני חוקרת את זה!) להמשיך לחיות ולא למות, אז ברור שלהינעל על דרך אחת להגיע לשם זאת אשלייה. וגם אם אתם רוצים לענות ולומר לי שזה לא נכון ובאמת אתם חושבים שאתם מתקדמים, אז עצרו רגע וחישבו... הרי רוב בני האדם בשלב זה או אחר היו רוצים לנסות לזכות בחירות שכזו, וחלק גדול באנושות מנסה וניסה להתפתח מבחינה רוחנית....דרך כל דרך... במצבי הנוכחי כיום אין לי סיכוי להגיע לקשב שלישי (שאני עדיין עובדת על להבין אותו). אגב, כשאני אומרת קשב שלישי, אני לא מדברת דווקא על דון חואן. בכלל לא מגבילה את עצמי למערכת כזו או אחרת של ידע. האם אנו מצליחים ? האם משהו הצליח ? מי הצליח ? ומה לעשות ? עדיין לא התקרבתי לקשב שלישי, אז לא. אני לא מצליחה. לא ידוע לי אם מישהו הצליח. קיבלתי הצצות (לא אנשים שפגשתי. אלא מידע שהגיע אלי בעזרת היקום) על כל מיני אנשים שמצאו שיטות לעבוד על זה....ועל אחד שהצליח. אבל לך תדע.....מידע מהיקום. לא יכולה להביא לך הוכחות מוצקות

kung fu

New member
פירוט

כשניסיתי לבדוק איך אנשים אחרים ביקום חותרים למצב שהם לא מתרסקים (מתים), אז ראיתי כל מיני אפשרויות. ראיתי כאלו שחותרים לשם ומתים בסוף. וראיתי גם איזה מישהו שגר בהרים (לא בישראל כמובן), מבוגר יחסית. (סביבות 40 או 45, אבל נראה מאד חיוני וצעיר יותר מגילו) הוא מאד ממוקד. יש לו שיגרה יומית שבה הוא עובד על לשנות את האנרגיה שלו. הוא לא מוסח ממטרתו להמשיך לחיות כי: 1. אין לו שם הסחות 2. הוא ממוקד כזה. החינוך שלו ובעיקר היכולות איתן הן נולד (מין מבנה פנימי שהוא נולד עמו), מאפשרות לו את זה. הוא הבין שהכל מורכב מאטומים. הוא עובד על לשנות את המבנה שלהם. את הסדר שלהם, עד שהתאים מבינים שהכל אנרגיה. שהם עשויים מאנרגיה. בסוף הוא מצליח. אני לא זוכרת את כל מה שראיתי, אבל כל פעם חלקיק מהאטומים בתוכו מסתדרים באופן מסויים שנוצר שם מרכז אור. אחר כך עוד חלק בתוכו עובר להיות מואר לגמרי. וכך הוא ממשיך עד שבשלב מסויים בתוכו יש מאסה קריטית שגורמת לכולו להיות מואר ולהפוך לאנרגיה.

kung fu

New member
נתתי לעצמי משימה להמשיך לעקוב

אחריו ואחרי אנשים אחרים ולתצפת על נסיונותיהם. עדיין לא יישמתי את זה
בקרוב.

kung fu

New member
לא, זה לא היה או יהיה בחלימה.

עצמתי עיניים, התמקדתי, ביקשתי לדעת ולראות אנשים שחותרים לשם וקיבלתי את המידע.

למעלה