האם נראה לכם שנקודה ללא הדחה היא מגמתית

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
האם נראה לכם שנקודה ללא הדחה היא מגמתית

תמיד יש את הטענה (שברוב המקרים היא נכונה) שההפקה מתערבת בתוכניות כאלו ומנסה להשפיע על התוצאות. אתמול חשבתי על זה שיכול להיות שההפקה קבעה עבור זוגות מסוימים (או יותר נכון, זוג אחד או שניים) שנקודות ללא הדחה יהיו רק כאשר הם יגיעו אחרונים. אז אתם בטח שואלים איך זה ייתכן שבנקודה הראשונה ללא הדחה אשר ומאור הגיעו אחרונים ופעם אחרת הם הודחו? אז חשבתי על שתי אפשרויות: א. (בהנחה שהם כן היו אחד הזוגות המועדפים) יכול להיות שלכל זוג כזה ההפקה נותנת הזדמנות אחת. הם קיבלו את ההזדמנות שלהם ואז בפעם אחרת הגיעו אחרונים. ב. (בהנחה שהם לא היו אחד הזוגות המועדפים) יכול להיות שבשביל זה לא יהיה כל-כך ברור הם החליטו לתת לזוג אחד לא מועדף הזדמנות נוספת. אני לא אומר שכל מה שכתבתי למעלה נכון, אני פשוט חשבתי על זה אתמול, כי כבר חמשה זוגות הודחו ולא היה שום קטע ללא החדה עד עכשיו... ככה זה היה גם באמריקאי? מה דעתכם?

לדעתי היא מגמתית, לפחות בחלקה

אני לא כל כך מתמצאת בחוקים ולמה ואיך ובמיוחד מתי מחליטים אם סוף המסלול יהיה עם או ללא הדחה. במקרה של אשר ומאור, אני בטוחה כמעט במאה אחוז שרצו לתת להם צ'אנס נוסף.. אבל יותר מצ'אנס אחד זה כבר היה נראה שקוף מדי... לגבי הפרק של אתמול, למשל, חשבתי על זה שאם רן ומיכל היו מגיעים אחרונים, ההפקה לא היתה מוציאה אותם.. לא שיעל ואליאנה הן פייבוריטיות שלי, ממש לא, אבל רן ומיכל מעוררים יותר עניין. בקיצור, לדעתי בהחלט יש כאן התערבויות הפקה. אבל פחות מאשר בריאליטי אחרים. ועוד שאלה - חשבתי על כך שלכל זוג יש צוות צילום, יכול להיות שהם יודעים ומגלים להם דברים? למשל בכיכר שיוויה (?) כל הזמן צילמו את השלט עם הרמז, עוד לפני שהם גילו אותו. כלומר צוות הצילום יודע... אני מתארת לעצמי שהכל מוקלט ועוקבים אחריהם, אבל בכל זאת..

ny22

New member
מנהל
האמת, למיטב ידעתי זה אסור...

הייתי נוכח פעם בצילומים של קטע קטן של "סוף הדרך 2" (דומה, לא?) ובאמת היה לכל זוג צלם ובנוסף בנקודות שאליהם הם צריכים להגיע היו צלמים שכבר חיכו. (כלומר, הצמידו לכל זוג צלם, אבל הצוות המרכזי היה היכן שהיו המשימות [כי היה ברור שהזוגות יגיעו לשם מתישהו]). בעיקרון, אסור להם לדבר עם הצלמים לכל אורך הצילומים (כלומר, באותו יום שהם מצלמים). אבל כפי שאני מתאר לעצמי, במהלך התוכנית, בטח נוצרו כל מיני חברויות קטנות בין הזוגות לצוות הצלמים ומדי פעם הם עזרו להם היכן שיכלו באופן מוסתר.

גםצופה

Member
מנהל
לגבי הצילום בכיכר שווייה...

לדעתי יש כמה צוותים צילום שלא נמצאים עם הזוגות עצמם אלא מצלמים את המשימה עצמה - ולכן הם בטח עשו כמה צילומים על השלט מבלי שהזוגות ישימו לב...

הגיוני

אבל היה למשל קטע שתום וגיל הגיעו למקום עם ה"ריקשות" או איך שלא קוראים לזה (שכחתי...) הם ממש עברו לידן ולא שמו לב למעטפות - והצלמים העבירו את המצלמה מהם אל המעטפות, שנראה כמה שהם היו קרובים ולא שמו לב... אבל יכול להיות (כמו ש-n22 אומר) שזה היה צוות כללי שעמד וחיכה באותה נקודה לכל הזוגות.

זה כן, אבל גם בלי קשר לזה

אני חושבת שכן רומזים לחלק מהזוגות. זה מאוד מוזר לי שמאיה ועמיחי כל פעם מצליחים להתקדם ממש מהר, וגם כשמישהו מצליח לעבור אותם, הם איכשהו מתקדמים למקומות הראשונים חזרה בצורה קיצונית. אפילו כשאנחנו רואים זוג שעובר אותם ולא רואים אותו מתעכב, הם עדיין יכולים לעבור אותו. הקטע שהיה עם הנינג'ות נראה לי מאוד לא הגיוני, איך זה שכולם מנסים הרבה ורק עמיחי עובר את זה על הניסיון הראשון? רן אמר שהיו 75 צירופים שונים, זה נראה לי מאוד לא הגיוני שהוא ישר עבר את זה, ועוד מאיה אמרה שזה "אינטואיציה". קשה לי להאמין שלא גילו לו את זה והוא סתם עשה את עצמו חושב ומתלבט...

גם לי הקטע עם הנינג'ות נראה מוזר

מצד שני, יש משימות שמצריכות כוח פיזי ובהן אי אפשר לרמות...

dararo

New member
קורה שיש הרבה זמן בלי הדחה.

בעונה 14 של האמריקאי בנתיים היה רק NON ELIM אחד וזה היה אחרי 5 פרקים

אבל פה אמרו שיהיו שלושה קטעים כאלה,

ובינתיים היה רק אחד ונשארו רק חמישה זוגות, זה אומר שהפעמיים הבאות יהיו בשלבים מאוד קריטיים.

זה לא אומר לי הרבה כי לא ראיתי.

אבל לא משנה. בוא רק נגיד שאני לא אתפלא אם הנקודה ללא הדחה תופיע פתאום בדיוק כשמאיה ועמיחי יגיעו אחרונים. :)

גםצופה

Member
מנהל
אני לא זוכרת בדיוק מתי היו הקטעים בעונה 11

ללא הדחה - אבל יש עונות שהקטעים הללו הם לקראת סוף העונה (ועכשיו נזכרתי זה היה בעונה ה 11 באמצע העונה ואח"כ ב2 פרקים רצופים לקראת סוף העונה כשנשארו 5 או 4 צוותים...) וזה בעיני בהחלט קשור באיזה זוג עומד להגיע אחרון לנקודת הסיום.

retard boi

New member
זה היה גם בעונה 5

בעונה 11 למיטב הבנתי הפרק שבו יוצ'נה וג'ויס הגיעו אחרונים היה אמור להיות נקודת אי הדחה אל הם היו יותר מ 24 שעות אחרי כולם ולא היה להם שום סיכוי להשלים פערים (זאת בנוסף לכך שהם כבר הגיעו אחרונים בנקודת אי הדחה) אז הדיחו אותם והפכו את שני הפרקים הבאים לפרקי אי הדחה שבהם דווקא אריק ודניאל זכו מן הפקר למרות שהם היו רחוקים מלהיות פייברוטים והיו בין הזוכים המאכזבים של התוכנית. האמת שהעונות היחידות שבהן הקטעים ללא הדחה היו fishy היו עונות 9 ו 10 שבהן באופן מאוד שני הלגים שבהם מרי ודייב ובי ג'יי וטיילור (שגם זכו אחר כך), פייברוטים פוטנציאלים מובהקים , נהיו לגים ללא הדחה.

גםצופה

Member
מנהל
../images/Emo58.gif

איך אתה בטוח שהנקודה היתה אמורה להיות נקודת אי הדחה ? אני אישית דווקא לא ממש חיבבתי את יוצ'נה וג'ויס באותה עונה.. הם ממש לא היו הצוות שרציתי שינצחו - ודווקא שמחתי שאריק ודניאל ניצחו - כי למרות שהיה להם מזל גרוע עם מטוסים (פעם אפילו הורידו אותם מהמטוס...) הם פעמיים הועמדו להדחה (
) ובכל זאת הגיעו לגמר וניצחו - בעיקר בזכות עבודת צוות טובה... מרי ודייב שהיו בהחלט זוג חביב ובהחלט אהבתי אותם - לדעתי לא היו מגיעים לגמר בעונות 10 ו11 - כי הם לא היו זוג חזק במיוחד...

למעלה