האם נשים מכורות ליחס?

koko9000

New member
האם נשים מכורות ליחס?

בעקבות כמה מקרים בזמן האחרון תהיתי: האם נשים/בחורות/בנות יתנו לך הרגשה שיש לך סיכוי רק כדי שתמשיך לתת להן יחס? בסה"כ זה די נחמד שיש מישהו סביבן שנותן להן להרגיש רצויות. ואולי זה עובר עם הגיל? תשובות יתקבלו בברכה. ובנות - תענו בכנות!

ר י נ ת פ

New member
../images/Emo24.gifכן!!!!

אני באמת חושבת שאנחנו זקוקות ליחס ולפרגון, יותר מהמין השני, לפחות אנחנו מודעות לכך יותר ומצהירות על כך.... למזלי נפלתי על בחור שמודע לצרכים הנשיים, כמו שהוא מגדיר את זה ונותן מעבר למה שהיה נותן אלמלא היה מודע להם.... בקשר לגיל- זה לא עובר, אמא שלי בת 58 , גרושה ועדיין מחפשת את הגבר שייתן יחס כמו שהיא דורשת ... אולי זה אמור להגיד לנו להתפשר קצת? אולי אנחנו דורשות יותר מדי? מצד שני אני מצאתי... אז אולי זה לא כזה בשמיים?!

ר י נ ת פ

New member
אההההההההההההה ../images/Emo3.gif

אני לא סגורה על מה אני חושבת בעניין .... נראה לי שכל אדם בלי קשר אם הוא גבר או אישה זקוק לחיזוקים... תמיד...

koko9000

New member
אבל אם אני רואה שמישהי מעוניינת בי

ואני לא אז אני דואג להבהיר שאין סיכוי. מניסיוני זה לא ככה בכיוון ההפוך. ואז יוצא שאני רודף אחרי הרוח.

ר י נ ת פ

New member
לא כולן ככה

אני יודעת מנסיון אישי שאם אני לא מעוניינת אני מצהירה זאת מההתחלה, וכך עוד נשים שאני מכירה, כמובן שיש גם את אלו שאוהבות את החיזור התמידי הזה....גם אם אינן מעוניינות, לדעתי אלו יהיו בנות שהבטחון העצמי שלהן לא מי יודע מה וכך הן מחזקות אותו- מה שמוטעה לדעתי. מי שיודעת מה היא רוצה ומה היא מחפשת לא תגרר אחר חיזוקי אגו מיותרים

the match maker

New member
לא....

מה הקשר? יחס אפשר לקבל מהמוווון אנשים. ומה זה "יש לך סיכוי"?! אנחנו התבגרנו קצת מכיתה ו', לא? אם אתה רואה בחורה שנראית לך, גש אליה, תסביר לה את המצב, תשווק את עצמך יפה, מקסימום היא תגיד "כן" :))))) אף בחורה לא תרצה סתם יחס ממשהו שהיא לא באמת רוצה איזשהו קשר איתו, כמו שאף גבר לא ירצה יחס מבחורה שאין לו אליה כלום (רומנטי או ידידותי).

למעלה