האם נשים רוצות כסף והרבה?....

האם נשים רוצות כסף והרבה?....

היום ראיתי בתוכנית בערוץ 2 בשם " בשידור חוקר " כיצד אישה אחת נידלקה על גבר שהציג עצמו כאיש העולם הגדול, איש עסקים עשיר וכו' ובאחת משיחותיהם היא שאלה אותו, אם הוא יפתח לה חנות נעליים? ויקח אותה לטיול לאיטליה. כמובן הוא הבטיח לה הרים וגבעות. התברר שהוא אסיר בחופשה ושלא חזר ממנה ושהוא מומחה לרמאויות ובזמן השינה גנב מאהובתו שלושה פנקסי צ'קים וחגג על חשבונה, בסכומים של עשרות אלפי שקלים אם לא מאות אלפים. מוסר השכל לכן הנשים לפי דעתי, עדיף לחיות בעוני יחסית ולבד מאשר לחמוד אושר של אחרים מבלי אהבה אמיתית ורק בגלל הכסף הגדול שיש לבן הזוג. מה דעתכן הנשים על אישה כזו . האם הגיע לה שהיא נידפקה בגלל שהיתה חמדנית כביכול לאושר של בן זוגה? או אולי היא סתם טיפשה מפני שלא בדקה לעומק, מי הוא החבר שלה החדש וממה הוא מתפרנס ומה מצבו בבנק? איך אתן הייתן מתנהגות עם בחור כזה לפני שתופסות שהוא עבד עליכן?

niva99

New member
שלילי.

היא הייתה אשה נאיבית שהאמינה וקיוותה לטוב. מי שחכמה מראש נמנעת מליפול למערכת יחסים כזו. כי גבינה צהובה בחינם- יש רק במלכודת עכברים.

זה ש...

New member
אממ...

אני הייתי מכוון את זה קצת אחרת. אולי כדאי לנשים מסוימות לצאת מהקיבעון הזה של תלות בגבר אלא להיות עצמאיות ולהחליט את החלטות הקידום שלהן בעצמן. האביר על הסוס הלבן בדרך כלל מתגלה כסייס במקרה הטוב והצבע מהסוס מתקלף עד שרואים כמה הוא לא לבן. יאמר לזכותן של הנשים שבדור האחרון אכן התלות בגבר הולכת ווחתת.

מה השאלה פה בעצם?

תלותה של האשה בגבר ובממונו או שמא האם החמדנות משתלמת? אמרת [כתבת] משפט שאני לא ממש מסכימה עימו - "עדיף לחיות בעוני יחסית ולבד מאשר לחמוד אושר של אחרים מבלי אהבה אמיתית ורק בגלל הכסף הגדול שיש לבן הזוג" - בימים אחרים, לפני כמה שנים, אולי הייתי מצדיקה אותך, היום, כסף, אצל נשים מסויימות [כמו גם אצל גברים מסויימים אבל כרגע ניצמד לדיון], הפך לתכונה. למה אני מתכוונת? יש נשים שיתאהבו בגבר בגלל הרגישות שלו, יש שיתאהבו בו בגלל החכמה ויש שיתאהבו בו בגלל הכסף. אבל הן כן יתאהבו בו. תהיה להן אהבה. האם זה מגיע לה שהיא ככה 'נדפקה'? לא מאמינה. חטאה לא כזה גדול [אם בכלל] בשביל עונש או שמחה לאיד. טיפשה? אולי. יותר בכיוון של נאיבית. אלא אם כן הכתובת הייתה על הקיר והיא פשוט החליטה להיתעלם ממנה. איך לנהוג עם בחור כזה? כמו עם כל בחור אחר.

nisk

New member
אבל סקארלט האמיתית

כן התחתנה עם באטלר בשביל הכסף אני חדש בפורום ולמרות שאני בן, בואי ואלמד אותך על נשים!!!! נתחיל בזאת שנשים רוצות הכל בחיים כולל כסף(נשים חכמות) אז מה בחורות חכמות עושות - התשובה "פילטר" קודם כל מפלטרות אותו לפי כספו או לפי הפוטנציאל לעתיד עבר מבחן א' , ניגשות למבחן ב':מהו מבחן ב'? חיצוניות,אופי הומר וכל הבלה בלה לומר שבחורות לא מתייחסות לעניין הכספי LOL*7
כל המטרה שלי זה לריב,אז אל תקחי אותי ברצינות

אבל אם אתה רוצה לריב,

אז כדאי לך שאני אקח אותך ברצינות, לא?
כן, סקארלט נישאה לרט בתחילה בגלל כספו. אחר כך היא התאהבה בו אבל זה כבר סיפור אחר. לא אמרתי שכל הנשים שנמצאות עם גברים עשירים [או כל גבר אחר], נמצאות איתם מאהבה. אמרתי שיש נשים שאצלן עושר הוא תכונה כמו כל תכונה אחרת. לא יודעת אילו נשים אתה הכרת אבל אני מחשיבה את עצמי כאשה חכמה [יחסית] ולא ממש מפלרטת. מעולם לא יצאתי עם בחור עשיר בצורה שתגרום למישהי להיות איתו רק על סמך הונו.

nisk

New member
יש!!! הולכים מכות ../images/Emo13.gif

הנושא כמובן :נשים חכמות שוב אני מדבר לא רק על עושר קיים, אלא עושר שבעתיד יגיע לדוגמא איפה מוצאים פוטנציאל לעתיד??? באוניברסיטה הרבה בחורות הולכות לאוניברסיטה כידי למצוא חתן (נכון שאוניברסיטה מוסיפה עוד כמה איכויות לחתן) בשביל רק איכות,ועניין הן יכלו למצוא לעצמן STRUGGLING ARTIST היה להם הרבה יותר מעניין בחיים אבל הן מחפשות את "הנוחות" בחיים עכשיו כמובן יש יוצאים מהכלל, אבל אנחנו לא מדברים עליהן

nisk

New member
אוהארה שאלה אלייך

הנושא הקודם אל תתיחסי,זה היה רק כידי להרגיז אבל סתם מעניין אותי מה את חושבת על קעקועים אין לי, אבל אני חושב לעשות(משהו צנוע ולא צעקני) הייתי רוצה תשובה אמיתית, דעה פרטית שלך אל תנסי לענות לי תשובה שאת חושבת שאני ארצה לשמוע או להשמע "אינית", תגידי לי את האמת שלך I CAN TAKE IT

Vdrums

New member
רק מעצם שאלת הקעקוע שלך

מראה שזה טיפשי, מה זה משנה מה אחרים חושבים או מה נשים חושבות? משנה אם אתה רוצה בזה או לא ואם אתה חושב שזה יפה.

nisk

New member
לא אמרתי אחרים,דברתי אליה אישית

שמעתי תשובות "טיפשיות" כאלה בעבר!! ויש לי שאלה כשאתה עושה דברים בחיים, אף פעם לא מעניין אותך מה אדם ספיציפי חושב על זה ,הכוונה לאדם שאתה מעריך אם תרצה לעשות צניחה חופשית , לא תשתף אף אחד אולי בפחדים, אולי אתה רוצה לשמוע עוד דעה, ואולי סתם אותי מעניין מה חושבת אדם כמוה(אני לא מכיר אותה, אבל קראתי את הרקע שלה וקראתי את התגובות שלה וזה מעניין אותי)

מה אני חושבת על קעקועים?

לא ממש רלוונטי לנושא הפורום בכלל ולנושא השרשור בפרט, אבל אני אענה. יש בזה משהו מאוד סקסי, תלוי בקעקוע כמובן, מצד שני יש בזה משהו מאוס. אם לא עכשיו, עוד מספר שנים. מעבר לזה, בתור בחורה חובקת דת, זה אסור וזו השחתה של הגוף.

יש משהו במה שאתה אומר

מתחת לפני השטח בתת המודע. נכון, לרוב אנחנו מתחברים לאנשים שעובדים איתו או שלומדים איתנו, דבר המעיד על איכות חיים עתידית. מצד שני, זו החברה בה אנחנו מסתובבים ומכיוון ואנו שואפים גם כן לאיכות חיים עצמאית ואלה האנשים שמטרותיהם דומות לשלנו ויש לנו נושאי שיחה משותפים איתם.

זה ש...

New member
נשים, נשים

נשים רוצות... נשים רוצות ביטחון, ביטחון פיננסי. נשים רוצות הרבה דברים. יותר מכל נשים רוצות חיבוק חם ואוהב. וגברים? אותו הדבר!

דנה551

New member
אני חושבת....

אומנם לא צפתי בקטע האמור אבל לא נראה לי שאותה בחורה חיפשה דווקא כסף אלא חיפשה קשר כמו רבות וטובות כמוה. כנראה שהם התחילו לבנות את הקשר והוא גנב לה כספים לאט לאט ואני מתארת לעצמי שבאותה מידה אם הוא היה מציג את עצמו כאדם רגיל מן השורה ולא כאיש עסקים מצליח היא הייתה מנסה קשר איתו. אני אישית לא מחפשת כסף למרות שאני שונאת קמצנים או פזרנים מדי. להיפך כשאני מכירה מישהו שעובד ולומד ומשתדל לפרנס את עצמו אז אני מעריכה את הרצון והשאיפות שלו להתקדם ולבנות את עצמו אפילו שמתחילים מקטן. אי אפשר לעשות הכללות לפעמים יוצאים עם מישהו שהמצב הכלכלי שלו כזה או אחר פעם יותר טוב ופעם פחות טוב אבל זה ממש לא מהווה שיקול להפגש עם בחור ולהיות איתו בקשר אצלי לפחות.

למעלה