זיכרונות מגלגולים קודמים
בד"כ כאשר נשמה יורדת לגוף פיזי, ברגע ההתחברות לגוף של התינוק הנולד, היא שוכחת את כל מה שעברה וחוותה. אבל לעיתים מצבים, ארועים או אנשים מסוימים, מעוררים שוב זיכרון של גלגולים קודמים. וזה בא לידי ביטוי בהתנהגות או בתגובה האוטומטית שלנו במצבים מסוימים. בנוסף, לעיתים אנו לוקחים איתנו פחדים מגלגולים אחרים או מחויבויות, שבועות ונדרים שנשארו מזמנים אחרים ומשפיעים עלינו גם בחיים נוכחים.
למשל, הגיע אלי מטופל שלא הצליח להביא על עצמו שפע וגילינו הרבה אמונות של סגפנות, כסף זה דבר רע ואסור, והמקור שגילינו לכל זה היה בגלגולים רבים שבו הוא היה איש דת שהתמורה של הנתינה שלו היה בקשר שלו עם הבורא. ניתקנו אותו אנרגטית מהגלגולים האלה והלמידות שלקח משם שלא שרתו אותו.
דוגמא נוספת, ידוע לי שהיה לי לפחות גלגול אחד שבו הייתי מרפאת שמאנית. ברגע שראיתי תמונות של שמאנים, עלה לי זיכרון של הדרך שבה גילו עתידות, על ידי השלכה של מקבץ אבנים לבנות. זה משהו שלא ראיתי באף מקום. ברור לי שזה זיכרון קדום. הזיכרון הזה נמצא גם בגוף שלי. המרפאים השמאנים היו נוהגים לקחת אל גופם את המחלה של החולה ואחרכך לרפא את עצמם. עד היום אני מרגישה בגוף כאבים של אחרים, אפילו ששיטת הריפוי שלי היא דרך הבורא ולא דרך הגוף שלי.
יש ספר מעניין במיוחד על גלגולים אחרים של דר. מייקל ניוטון, פסיכיאטר שבאמצעות היפנוזה החזיר אנשים לזיכרון מגלגולים אחרים. בתהליך הוא מספר כי הם התחילו לדבר בשפות אחרות שלא ידעו בחיים האלה, ולספר לו בדיוק מה עשו לפרטי פרטים. מכאן ניתן להסיק כי הזיכרון טמון בנו, רק אינו ברובד המודע שלנו.