האם נתניהו לעג לשרון?

האם נתניהו לעג לשרון?

מתוך: וואלה חדשות "יו"ר הליכוד נשמע בהקלטת גל"צ כשהוא מברך אנשים ב"שלום לך!" הנשמע כחיקוי רה"מ לשעבר." מקורביו של שרון טענו כי "גם אחרי 100 שנים של חיקויים, לא יגיע נתניהו לקרסוליו של שרון". זה מה שמעניין את התקשורת? משטות כזאת מייצרים כתבות בעמוד הראשי? הלוואי ותוכן כזה, יהיה התוכן החדשותי שהמדינה מייצרת יום יום.

מה אסור לחקות את אריק

במדינה הזו?! אז מה! נאי גם יוצא לי הרבה פעמים לחקות את קולו של שרונלה! "חחח חחח.... פיני!"

Fasz

New member
הייתכן? פה? בפורום קדימה?

נתניהו מעורב בסיטואציה אשר נדמה כי בה הוא לעג לרה"מ לשעבר, אריאל שרון, ואין אלפי הודעות המשמיצות את נתניהו, וכמה עשרות נוספות הכוללות את המילים "שרה" ו"פיצות"? לאן הגענו?..

אנו אנשי הומור וחדווה.

עוד לא הבנת?

ramizzz

New member
שרון עשה בדיחה מתושבי ישראל

הפקיר את הצפון עסק בשחיתות הכניס לצבא פוליטיקה חוסר אמון מוחלט במערכת שרון המחלה לכל ההשחיתות והבלגן שנוצר בארץ אחרי עזיבתו ואולמרט כמובן מושחת וחסר קישורים כדי לטפל בזה!

שים לב מיזה ביבי שקרניהו

בשנת 2000 כתב אלוף יוסי פלד מכתב לראש הממשלה דאז בייב נתניהו. היום מפרסם מעריב ציטוטים מהמכתב: "אני מטיל ספק אם אתה מסוגל להבין מה זה נאמנות, מה זה חברות".פלד מזכיר את פגישותיהם, וכיצד סייע לו להיבחר לראש הממשלה. וממשיך | איך אתה מעז להוביל אותנו לאבדון? איך אתה מעז לנהל דברים בדרך לא דרך? איך העזת לרמות אותי, לא בתחום האישי אלא בתחום הערכים,הבטחון והחברה של המדינה הזאת" מכל מילה של פלדניגר הזעם. הם נוגעים לעצם יכולו של בייב כמנהיג. ןמוסיף פלד : " אתה אכזבה עמוקה. אתה משדר פאניקה.אתה משדר חוסר מנהיגות, חוסר יושר אישי וציבורי....אני בוש ונכלם שנתתי לך יד...אני מתבייש בעצמי שאדם כמוך הוליך אותי שוללץאין לך חברים, אין לך חברותף אין לך אלוהים - זולת עצמך" (מעריב של ערב חג,13.10.2006 ,המוסף לחג עמוד 6 (נדב איל) . והנה פתאום- אהבה. מה קרה מר פלד ? כשביבי שקרניהו הבטיח לך את תיק הבטחון (ואל תכחיש, כי זה לא יעזור לך), פתאום הכל השתנה ? אז מר פלד- הפוסל במומו פוסל. ביבי לא מתאים לכלום, וגם אתה בלשון המעטה לא מציאה גדולה. אתה גם כן זגזגן- אבל כנראה שאתה ומר שקרניהו זה בבחינת "מצא מין את מינו".

למעלה