תודה רבה על התיאור המפורט
- יש לי עוד כמה שאלות אליך
1. לגבי סוגי הבשרים שציינת, האם ניתן לקנות אותם בשופרסל ?
אם אין אותם, היש תחליפים כגון צלעות.
2. פלפל שחור - אבקה גרוסה עדין או עבה ?
3. למה אתה מטיח את השקית - האם אי אפשר פשוט ללוש יחד כמו בצק ?
4. כמה לחץ אתה מפעיל כשזה בתוך הרינג, האם אתה דוחס קצת או הרבה ?
5. האם צריך לחמם את המחבת לפני והשמן, איזה שמן כמה לשים ובאיזה שלב
6. האם אפשר להכין ברינגלהקפיא ולהוציא לפני השימוש
ואם כן, כמה הפשרנה צריך לתת לו, אם בכלל.