שמעתי פעם ראשונה על זה שג´לטין עשוי מעצמות של דגים מחבר שהזהיר אותי בקשר למנטוס.. במנטוס החדש לעומת זאת (אני לא זוכר איך קוראים לזה.. באריזה מרובעת.. אני חושב שיש רק בטעם מנטה) חיפשתי במרכיבים ואין ג´לטין..
אבל בטעם פירות מעורב דווקא יש. ואל תטעו, זה שכתוב ג´לטין כשר זה אומר שהוא מדגים, אם לא כתוב שזה כשר לאוכלי ג´לטין, הוא יכול להיות מפרות (או פרים) או מדגים אבל מחו"ל. אך אל דאגה יש גם ג´לטין צימחי...