האם סופו של איסילדור קרב ויהיה כמו MARTONAS?

2המרפא

New member
האם סופו של איסילדור קרב ויהיה כמו MARTONAS?

טוב אז למי שלא יודע איסילדור עשה את טעות חייו והחליט לשחק עם פטריק ואייבי אומהה. הוא בסיכום הכללי הפסיד יותר מ2 מיליון דולר עם 5 קופות מעל 800 אלף כולל הקופה הגדולה בהיסטוריה 1.36 מיליון דולר לפטריק על דרואו בפלופ. הרווחים שהוא נשאר איתם מזעריים 100 אלף ואלא אם דוואן יחליט לשים עוד כסף יהיה לו מאוד קשה להמשיך בזה עם פטריק ואייבי. אז מה אתם אומרים סופו קרב?

Shaycus

New member
וואו

זה כל מה שיש לי להגיד.. הרגע ראיתי את הפוסט על ההודעה של ה1.36 מליון דולר, זה לא להאמין שבקופה אחת היה יותר מ5 מליון שקל, זה לא להאמין ש5 מליון שקל עפו באוויר בתוך פחות מ2 דקות, גם לאנשים שיש להם עשרות מליונים בחשבון בנק..

2המרפא

New member
תשמע לפטריק ואייבי יש בנקרול של 8 ספרות

בשקט והם יכולים להפסיד את הסכומים האלה אבל מי חוץ מהם בסטייקס האלה יכול לספוג הפסדים כאלה? איסילדור ודוואן הם SHOT TAKERS ואפילו דוואן האגדי ספג הפסד של כמה מיליונים ואנחנו רואים רגיעה מסוימת אצלו. איסילדור ממש לא יכול להמשיך ככה כי כל הרווח שהוא עשה על דוואן הלך לקיבינימט ודוואן נכנס לשולחנות עם ביי אין אחד מפסיד וסוגר את השולחן. רוב עולם ההיי סטייקס אונליין מורכב מSHOT TAKERS ופטריק ואייבי שלהם בנקרול של עשרות מיליונים. וכשכל מחפשי הלדפוק מכות מתרוקנים רוב האקשן נעלם ואני מצפה לזה שאם איסילדור ימשיך בטפשותו לשחק עם אייבי ופטריק ויתרושש אנחנו לא נראה אקשן כזה בשנים הקרובות.

AdAmD1

New member
מדהים

קופה של 1.3 מיליון דולר! פה באמת אני חושב שהיה לאיסילדור מזל רע, כמות האווטים שהיתה לו היא חולנית פשוט.

sgracie

New member
הגזמת לגמרי, ממש לא הרבה אאוטים

היו לו: שלוש 3 שלוש 6 שלוש 7 שלוש 8 12 אאוטים באומהה ואפילו בלי סיכוי לבק-דור משהו זה די בינוני, במיוחד שליריב כבר יש יד

2המרפא

New member
../images/Emo45.gif+תוסיף פולד EV אם פטריק לא מחזיק את הנאטס

ותקבל שהמלך הזה לא היה רע בכלל. מה גם שלפי איך שהפריפלופ בטינג הלך היה קרוב לבלתי אפשרי לשים את פטריק על A3 ו63 שאלו היו 2 הידיים היחידות שפטריק לא מקפל

למעלה