:D
E evglev1 Well-known member מנהל 7/12/24 #3 נכתב ע"י רוב הזמן נח: לחץ כדי להרחיב... נראה שאם הוא יראה שהרוחות נושבות לכיבוש דמשק הוא יברח לאיראן.
נכתב ע"י רוב הזמן נח: לחץ כדי להרחיב... נראה שאם הוא יראה שהרוחות נושבות לכיבוש דמשק הוא יברח לאיראן.
The Real Big Joe Well-known member 7/12/24 #5 נכתב ע"י רוב הזמן נח: לחץ כדי להרחיב... קדאפי המטורף חשב שאוהבים אותו. הוא לא האמין שזה קורה לו. אסאד הרבה יותר מפוכח.
נכתב ע"י רוב הזמן נח: לחץ כדי להרחיב... קדאפי המטורף חשב שאוהבים אותו. הוא לא האמין שזה קורה לו. אסאד הרבה יותר מפוכח.
רוב הזמן נח Well-known member 7/12/24 #4 נכתב ע"י evglev1: נראה שאם הוא יראה שהרוחות נושבות לכיבוש דמשק הוא יברח לאיראן. לחץ כדי להרחיב... גם לקדאפי היתה תוכנית בריחה?
נכתב ע"י evglev1: נראה שאם הוא יראה שהרוחות נושבות לכיבוש דמשק הוא יברח לאיראן. לחץ כדי להרחיב... גם לקדאפי היתה תוכנית בריחה?
E evglev1 Well-known member מנהל 7/12/24 #6 נכתב ע"י רוב הזמן נח: גם לקדאפי היתה תוכנית בריחה? לחץ כדי להרחיב... קדאפי לא נישק את רגליו של חמינאי.
נכתב ע"י רוב הזמן נח: גם לקדאפי היתה תוכנית בריחה? לחץ כדי להרחיב... קדאפי לא נישק את רגליו של חמינאי.
The Real Big Joe Well-known member 7/12/24 #7 נכתב ע"י רוב הזמן נח: גם לקדאפי היתה תוכנית בריחה? לחץ כדי להרחיב... כאשר קדאפי הוכה למוות, הוא בכה ושאל "מה אתם עושים לי, ילדים שלי?" - הוא היה מטורלל לגמרי.
נכתב ע"י רוב הזמן נח: גם לקדאפי היתה תוכנית בריחה? לחץ כדי להרחיב... כאשר קדאפי הוכה למוות, הוא בכה ושאל "מה אתם עושים לי, ילדים שלי?" - הוא היה מטורלל לגמרי.