האם סמוקי "דימם" משהו שחור ומוזר כשהיה במים?

JohnLocke

New member
האם סמוקי "דימם" משהו שחור ומוזר כשהיה במים?

שימו לב לפרק 14, באזור דקה 23, כשג'ק דוחף את סמוקי למים. מישהו גילה בפורום אחר משהו די משונה. יש נוזל כהה שיוצא מהמים לאחר שסמוקי נדחף. הסקרין-שוט שמראה את זה הכי טוב הוא כאן. תראו את הטיפות השחורות בצד שמאל. אפשר לראות את זה גם בתמונה שמורכבת מכמה שוטים פה. והנה זה בסלואו מושן נוסף. שימו לב שתיק הגב של סמוקי נכנס למים, אבל זה נראה כאילו הנוזל השחור מגיע מאזור הגב של סמוקי, בעוד התיק נוחת באזור הרגליים. יש וויכוחים רבים על האם זו סתם אשליה אופטית ושזה לא מתוכנן, או שבאמת זה איזה רמז מתוכנן שנעשה ע"י אפקט כלשהו שמרמז על סמוקי והחולשה שלו למים. מה אתם חושבים?

austin1

New member
וואלה פעם ראשונה שאני נתקל בזה מעניין

מאיזה פורום זה לקוח ? לא נראה לי שזאת אשליה אופטית זה נראה כמו משהו שנעשה על ידי אפקטים לא יודע לגבי החולשה למים הוא נראה בסדר גמור , אולי אחרי שהוא נרטב הוא פשוט לא יכול להפוך לעשן לכמה זמן ובכלל זה מזכיר לי שבן זימן אותו בבקתה הוא הרים פקק מיים נשפכו לחור וזה זימן את סמוקי אולי זה קשור שמיים יכולים לזמןאותו והם גם החולשה שלו אם באמת מיים הם החולשה שלו אז במציאות השניה הסיכוי יותר גבוה שהוא מת מאשר שהוא הספיק לברוח או שהוא סתם לכוד באי מתחת למיים

בורקיטו

New member
ואת ג'ייקוב שרפו באש

כנראה שיש פה קשר ליסוד המים וליסוד האש אפשר לחשוב על קישור לדברים שחלו במהלך הסדרה העשן מן הסתם מתקשר לאש, האפר שאיתו חוסמים אותו וכו'

מגניב....

"אין עשן בלי אש" תזכורת קטנה: בפרק שג'ייקוב מת, הוא לאחר מכן נדחף לאש ע"י פלוק. אם הוא אכן מייצג את האש, לאש הוא חזר. יש משפט כזה.... עפר משהו..... לא זוכר... יכול להיות שהרגישות של סמוקי זה מים ושל ג'ייקוב זה אש. זוכרים את הבקבוק עם הפקק שג'ייקוב נתן לסמוקי? אפשר לנתח את זה בכמה אופציות כמובן... חשבתי כשראיתי את הפרק כשפלוק יצא מהמים בשביל מישהו כלכך חזק כמו סמוקי הוא קצת התקשה לצאת (תראו את הפרצוף שלו כמה שהוא מתאמץ וכ"ו), לא התייחסתי לזה כלכך.... אבל בזמנו גם לא שמתי לב לדם השחור. יותר מזכיר בוץ ת'אמת...... יכול להיות שהוא נפצע ואנו לא יודעים? בכל מקרה נראה שג'ייקוב וסמוקי תמיד הולכים. שוב, "אין עשן בלי אש". יד ביד. אם יש ג'ייקוב יש סמוקי. אם יש סמוקי יש ג'ייקוב. זה נשמע לאט לאט יותר כמו הסיפור שאינו נגמר..... במידה וזה נכון, זה נותן שתי אפשרויות בלבד: 1. סמוקי לעולם לא יוכל לצאת מהאי. אם הוא יכול לצאת מהאי רק אם אין מחליף לג'ייקוב, והרי שאם אין ג'ייקוב אין סמוקי, מה שאומר שתמיד בכל זמן נתון יש ג'ייקוב, כביכול, ככה שסמוקי תקוע על האי לנצח. 2. הדרך היחידה של סמוקי לצאת מהאי היא למות. אולי אם הוא הורג את כל המועמדים ובאמת אין מחליך לג'ייקוב גם הוא מת וממשיך לעולם הבא? או משהו בסיגנון... באמת מוזר העניין הזה...... זה היה כלכך לחצי שניה אני באמת לא מתפלא שלקח כלכך הרבה זמן עד שמישהו שם לב לזה.... מצד אחד, קשה לי להאמין שזה סתם אשליה אופטית או משהו לא מתוכנן כמו שאמרת...... זה נראה כאילו אחרי שהוא נפל למים זה פורץ החוצה. מצד שני זה כלכך אבל כלכך לא ברור ולא ממש ראו את זה שקשה להאמין שההפקה רצתה להגיד לנו פה משהו. אולי... במידה וזה כן אמור להראות לנו משהו... סמוקי כשנחת במים ניסה להפוף לענן שהוא והרטיבות הפכה אותו למין בוץ כזה? וסה"כ באו להראות לנו חד משמעית שבאמת המים הם הרגישות שלו. אין לי מושג קיצר. עוד שבועיים נדע הכל.

מוזר!

ממש מוזר. בהתחלה הייתי בטוח שזה רק התיק שלו, אבל אח"כ שמתי לב שזה ממש נוזל שחור שמתפרץ החוצה פתאום, קצת אחרי שהתיק נוחת, כפי שאמרת, באיזור הרגליים. מוזר מאד. אין לי מושג!

hofri10

New member
נראה לי שזה התיק שלו

בכל מקרה לא נראה לי שזה משמעותי לעלילה.

סרוטי

New member
גאם אני חושב

שזה התיק שלו אנחנו מתחילים(?) להגזים עם התשומת לב הרבה מידי לפרטים ראיתי חגב על עלה כשהם טיילו ביער... אולי הוא המחליף של גייקוב?

MoGanC

New member
כן,קראתי על זה בפורום של לוסטפדיה

אני לא חושב שהם ישקיעו כלכך, אבל זה יכול להיות בעל משמעות. כמובן, כמו שכבר מכירים את דרלטון, הם כבר היו עושים איזה טיזינג לדבר הזה ומתלהבים מעצמם. אז אני אומר - זה כלום.

Tarsier

New member
כל ספר עב כרס שבו תחפש רמזים לרצח רבין או

לאסון התאומים. תצליח לדלות תשובות לפי מה שאתה מחפש - בדיוק כמו בתנ"ך - רק ששם יש גם משמעות רגשית למילים, דתית. אותו הדבר עם סדרות - אני מבטיח לך שאם תראה 8 עונות של 24 בסלואו מושן 5 פעמים כל פרק, גם שם תצליח למצוא רמזים סמויים לכאורה.

למעלה